Grup de suport pt.slabire 5 kg.(6)
Raspunsuri - Pagina 2
ancadragoman spune:
Neata fetele,am mai scapat de un kg,am 79 ....
Vreau o floricicaaaaaaaaa.........
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
janini spune:
servus fetelor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stiu ca nu azi ar trebui raportate kilogramele dar sunt tare fericita (sper sa ma iertati ca incalc a-2-a oara regula), m-am cantarit dimineata si surpriza!!!!!!!!!!!inca un kilogram dat jos

!
sincera sa fiu chiar nu prea stiu cum s-a intamplat, poate din cauza stresului de la serviciu(pe ultima suta de metri trebuiesc incheiate toate) n-am mancat decat de 2 ori pe zi si atunci mai mult ciugulit ici colo cate ceva!
oricum sper sa nu mai "vina inapoi" pentru ca o sa fiu
deci LUNA as dori si eu o foricica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pupici dulci dragele mele!
ancadragoman spune:
Olim mersi mult,sper sa nu mai stagnez ca mor,am stagnat aproape 3 saptamani.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
pussi spune:
fetelor multumesc ca ati fost alaturi de mine!!! incercarea mea de a avea un
a esuat..

Asa ca ma alatur din nou voua in lupta impotriva kg. in plus..Miercuri la intreruperea tratamentului si la aflarea rezultatului aveam 58 de kg. Nu m-am ingrast prea mult decat cu un KG...dupa cati hormoni am luat si dupa 2 saptamani de stat in pat. Azi dimineata aveam 56 KG... ramane la latitudinea voastra daca imi dati floricelele sau nu...e adevarat ca am slabit de necaz...nu e meritul meu.
Va pup pe toate si va doresc
FERICIT!!! si sa va aduca
ce vreti voi

PUSSI
olim spune:
Fie ca sfintele sarbatori de Craciun sa aduca in viata bucurie, iubire si pace. Dumnezeu sa va binecuvanteze si va insoteasca intotdeauna. Dorintele sa vi se implineasca. CRACIUN FERICIT!

kriss79 spune:
Va doresc sa aveti un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si sa va aduca Noul An numai bucurii, sanatate si mai putine kg:)!!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
dulcetica spune:
Sarbatori fericite!
Daca stie cineva vreo vraja sa maninc numai daca mi-e foame rau de tot, va rog sa ma anuntati?!
Eu cred ca sint bolnava psihic,tot timpul as ciuguli cite ceva.N-am mai postat pentru ca m-am ingrasat un kg si pur si simplu n-am vointa.Maninc in fiecare zi cel putin o jumatate de ciocolata si de cind intru pe usa permanent "pap" cite ceva.
Acum de sarbatori mai bine m-ar inchide cineva in dormitor si-ar descuia pe 3 ianuarie,ca altfel nu raspund pentru ce se va intimpla..![]()
Eu va apreciez mult de tot!
Luna75 spune:
Felicitari pentru fetele care au reusit sa mai piarda cateva kg.in ultimele zile.
Danitin,bine te-ai intors printre noi,poate ca ar trebui sa lasi dezintoxicarea pentru la anul,in mod sigur e foarte stresanta procedura in timpul sarbatorilor.
Olim,cum mai merge daneza personala?
Sorina,Madalina,unde sunteti?
Pussi,imi pare rau pentru insuccesul recent insa in mod sigur nu te lasi si vom auzi de vesti bune la anul
Dulcetica,nu ai intrat de mult pe aici.M-a distrat postarea ta,cred ca numai tu singura te poti ajuta fixand niste repere de care te poti tine.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Madachan spune:
Luna,multumim ca nu ne-ai uitat!
Eu am lasat dieta pt la anul,stiu ca nu-i bine,dar sunt in pregatiri si parca tot as gusta ba una ba alta.
Revin in forta dupa anul nou.
Felicitari celor care si acum in ajun de sarbatori pot tine dieta!
Luna ,noi cand taiem porcul?NU ca as fii contribuit la ingrasarea lui cu mai mult de 1 kg...
EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!