Grup de suport pt.slabire 5 kg.(6)
Raspunsuri - Pagina 28
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by Madachan
E posibil ca dupa 5 zile de ,,dieta,, ,adica mancat mult mai putin si dietetic,fara dulce si fara paine ,sa dau doar 600 gr jos???????????????
E posibil deoarece ai putine kg.de pierdut.Oricum nu te descuraja,continua asa si sigur vei pierde mai mult.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
Olim
,sa imi spui doar cum le prajesti
Danitin,bine ai revenit printre noi si sa auzim numai de bine.
Sorina,felicitari ca ai reusit sa ajungi la kg.dorite iar de acum incolo trebuie doar sa ai mai multa grija,cum vine un kg.in plus ii vii de hac
Ellej,din pacate exista doar doua solutii,una de compromis te accepti asa cum esti(iar in paranteza spus in mod sigur arati foarte bine la inaltimea pe care o ai)iar a doua o dieta drastica care sa duca in final la rezultatul mult dorit.
pussi,nu exagera cu dietele,mananca sanatos ,fa putin sport si gata
dulcetica,ai nevoie intr-adevar de putina mobilizare,sigur pana in vara o sa ai greutatea mult dorita 
Luna75 spune:
Fetelor,am gasit ceva interesant aici,sper sa va fie util
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92287
Si eu am multe recomandari pentru a slabi in functie de zodie.Daca intereseaza pe cineva,va trimit cu placere pm sau daca sunt mai multe fete in acelasi semn se poate sa le las "la vedere"
Luna75 spune:
iuca,bine ai venit in randurile noastre si mult succes la slabit.
Daca ai rabdare sa citesti tot ce s-a scris doar in ultimele 10-15 pagini ale acestui capitol vei gasi foarte multe informatii utile care te vor ajuta sa slabesti.
Sa nu uiti sa mentionezi la cate kg.iti doresti sa ajungi.
olim spune:
paile crestezi pe mijloc si le pui intr-o tigaie, si arunc cativa stropi de apa, si le las 20-25 de minute pe foc.Sa ai pofta buna
Luna75 spune:
Fetelor sper sa mai batem toba cat de curand,foarte rar avem ocazia sa vedem asemenea minune:
SORINA-ALEXA si-a atins obiectivul.FELICITARI!si binemeritatul cadou 
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by olim
paile crestezi pe mijloc si le pui intr-o tigaie, si arunc cativa stropi de apa, si le las 20-25 de minute pe foc.Sa ai pofta buna
Multumesc! voi incerca sa vad daca imi iese
iuca spune:
Fetelor va multumesc pentru primire.
Pentru mine ideal ar fi sa slabesc 15 kg (de la 75 la 60).
vio