Grup de suport pt.slabire 5 kg.(6)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, va invit la noul stil de viata, sa ne mobilizam toate si sa scapam de, ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Astazi am inceput sa iau si tinctura de soc.Sper sa aiba efect!Ce e ciudat este ca pe prospect spune ca e si pentru slabit si pentru cei care nu reusesc sa ia in greutate. La ce noroc am eu poate ma ingrasa....

Mergi la inceput

dulcetica, multa bafta sa ai si sa dai cat mai multe kile jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Cand raportam kg. pierdute? la inceputul fiecarei saptamani?
Pupici si succes in curele de slabire!

Chiara

Mergi la inceput

da, in fiecare luni, nu?
spor la treaba tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Saluti!!

Am fost ieri la medic, tratamentul efectiv il incep la final de februarie, dar mi-a dat de azi ELEVIt(vitamine) si acum nu stiu daca mia incep vreo dieta ca mi-e frica sa nu -mi fac mai mult rau decat bine..asa ca o sa mananc sanatos, sa beau multa paa si sa fac miscare asta nu are cu ce sa ma afecteze!!!
Voi ce ziceti ???

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

E posibil ca dupa 5 zile de ,,dieta,, ,adica mancat mult mai putin si dietetic,fara dulce si fara paine ,sa dau doar 600 gr jos??????????????? Credeam ca o sa fie mai usor....of,of.
Cred ca retin apa multa......la cantar imi arata 51,3% apa.O fii bine la 160 cm ???

EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Pussi,cred cacel mai bine ar fii lasi dietele deoparte si sa mananci cum ai spus si tu ,sanatos. Bafta multa , in curand sa te ,,vedem,, cu burtica!!!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Fetelor, primiti-ma si pe mine in grupul vostru de ambitioase. Eu am 75 kg, inaltimea de 1.63m, si tare as vrea sa scap de niste kg.Spuneti-mi si mie din secretele voastre, va rog. Mai rau e ca am o munca de birou, si nu prea fac miscare.De anul acesta nici nu mai merg cu masina la birou, sperand ca daca am sa alerg dupa maxi-taxi, poate, poate...pt toate

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Fetelor, stiu ca-s magarus ca nu conversez pe larg, dar va rog sa ma intelegeti ca traversez o perioada ultra stresanta a deciziilor importante din pdv profesional si-s intoarsa pe dos... Partea si mai rea e ca pe mine stress-ul nu ma slabeste, din contra, am tendinta sa rontai incontinuu si mai ales seara cat mai tarziu. Asa ca prima chestie pe care incerc sa o fac e sa nu mai manac nimic dupa cina. E a patra zi in care-mi reuseste afacerea, dar foarte greu, indurand inclusiv dureri de stomac, salivat abundent si insomnie...

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput