Grup de suport pt.slabire 5 kg.(6)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

fetele, mi-a gasit sotul (face ordine la acte ) dieta cu care am slabit in primavara 7 kg. cred ca o voi tine pe asta incepand de luni. cel putin a fost singura cu care am avut rezultate fara sa simt ca sufar de foame sau lipsa de energie. ba chiar si analizele mi-au iesit foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

pentru interesate:

mic dejun: 1 cana lapte sau un iaurt
1 felie paine integrala
1 felie sau un triunghi branzica (telemea, vaci, burduf, topita)

gustare: 200-300 g fructe
1 ou fiert+1 felie paine sau idem micul dejun (eu mananc fructele cu o ora inainte)

pranz: 1 bol supa legume (fara ingrosala sau smantana dar se poate iaurt)
200-400 g legume fierte (se poate si 2 cartofi)
150-300 g carne slaba fiarta sau inabusita

cina (18.00): 1 cana lapte

Apa minim 1,5 l/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

eu azi am mancat 2 banane, 1 portocala, 1/2 cartof fiert si o bucatica de rasol de vita fiert..maine manac cam tot asa, si sambata la cantar..

Cocufane ok dieta ta, cea a sotului era pretioasa ca o tineai intre acte, dar mie nu-mi place laptele..si eu la pranz nu prea am acum sa manac mancare gatita

madachan si eu ieri am vazut intr-o patiserie strudel cu dovleac, iesea aburul din el...dar am iesit repede

Olim nici eu nu stiu ce sa-ti zice cam putin 0.5 kg /sapatamana, nu vreau sa te intriztez. Reti apa??

Luna75 e ok cu inghetata dar eu daca nu am ceva carnita..sau un ou la stomacel..mi-e tot foameSa te faci bine!!

didi-andaspune-i sotului sa mearga singur...sau sa-si comande acasa ceva, dar tu sa pleci

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

fetele, vad ca nu sunt singura care calca stramb
am fost cu sotul si-am mancat
mi-a promis ca de maine ma sustine...sper sa se tina de promisiune
MADACHAN, stiu cum ii sa-si faca ceva bun...al meu si-a facut acum 2 zile tort de banane el singur a facut si blatul si crema...tot....nu l-am ajutat cu nimic . nici la mancat
PUSSI deja am mancat acuma am vazut mesajul
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrica spune:

Hai sa ma bag si eu, in decurs de 3 luni am slabit aprox. 10 kg (83 -> 73). Am mai incercat eu sa tin diete din alea scurte dar ma ingrasam la loc asa incat m-am gandit ca ar fi mai indicat sa-mi schimb obiceiurile alimentare, ceea ce am si facut (poate reusesc sa ma las si de fumat...).
In prima faza am intrat intr-un plafar sa vad ce produse de slabit gasesc. Mi-a aratat vanzatoarea vreo duzina dar m-am oprit la o singura cutiuta caci in rest toate contineau plante laxative sau diuretice. Este vorba despre un preparat al dr Ionut Moraru, fiind medic nu pun botul la toate aiurelile de amestecturi de plante dar asta mi-a atras atentia prin continutul inteligent (spirulina, ceai verde, tarate,pectine...). Nu este tocmai un preparat de slabit dar regleaza tranzitul, reduce pofta de mancare, sursa de aminoacizi (spirulina).
Am asociat aceste pilule cu consumul de apa minerala cu lamaie, am renuntat total la paine, dulciuri, carne grasa, alimente prajite, maioneza sau alte preparate pe baza de ulei/faina... De atunci (octombrie) si pana in prezent consum doar: orez cu legume variate (condimentat cu Asia de la Fuchs), pulpe/piept de pui fara piele facut la cuptor cu condimente in folie de aluminiu, legume gratinate, branza slaba, iaurt, cereale, supe/ciorbe pe baza de legume, cartofi fierti/copti, peste variate sortimente (afumat, afumat cu legume, marinat, salata de ton, crap la gratar, caras mare/crap cu legume la cuptor), salate de tot soiul, sunca de pui cu lipie graham (mananc aprox. un pachet de 250g de lipii/saptamana). Cand este neaparat necesar uleiul la gatit folosesc 1 lingura ulei de masline.
La inceput a fost mai dificil, acum m-am obisnuit complet. Am slabit, ma simt foarte bine, nu am nici o problema de digestie, NU imi este pofta cand vad mancare, mananc putin (nu simt nevoia de a manca mai mult), ma satur repede si paradoxal...a disparut senzatia de foame...
Acum stau mult pe acasa si invat, inevitabil apare si "nevoia" de a rontai, in concluzie, rontai: fibrosan, seminte, fructe, morcov (morcov ras mare cu sare si suc de lamaie - delicios), batoane de cereale uneori (musli).
Pe viitor nu intentionez sa revin la "normal", voi continua sa mananc in acest stil, nu vreau sa cobor sub 70Kg (am 1.74m dar nu mi-ar sta bine slaba caci am facut mult sport - am scheletul si muschii mai bine dezvoltati). Efectiv ma simt bine, psihic si fizic iar asta este cel mai important.
Cand vremea va fi mai calda si atmosfera mai placuta voi iesi sa ma plimb seara cu bicicleta prin Gradina Botanica (foarte eficient, sunt multe dealuri de urcat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

buna fetelor!
am intrat sa va spun ca astazi incep dieta cu herbalife. chiar daca sunt pereri impartite in legatura cu produsele, eu am mai tinut acum 4 ani si-am slabit foarte frumos si m-am simtit fffff bine dupa ce-am vazut rezultatele. chiar ma simteam frumoasa
am vrut sa va spun asta, ca nu vreau sa credeti ca trisez. poate credeti ca slabesc mai usor ca si cele care tin o alta dieta si de aceea, daca voi considerati ca ies din competitie, nu ma supar. eu doar am vrut sa va anunt, sa stau eu linistita.
voi manca 1 data si voi bea 2 shake-uri pe zi. sper sa am ambitia de acum 4 ani si sper ca dupa ce voi vedea rezultatele, sa-mi vina mintea la cap, sa mananc sanatos si sa ma mentin.
va pup fetelor si bafta in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut, am intrat sa va anunt ca nu v-am parasit doar ca, deocamdata, nu pot face mare lucru. Plec de la firma unde lucrez, cu mici intreruperi, de 13 ani sunt in preaviz pana la 1 cand ma mut intr-un cu totul alt domeniu si sunt foarte stresata si speriata asa ca nu ma simt in stare de diete. Stiu ca asa ar trebui sa fac dar in fiecare zi intervine ceva care imi face stomacul ghem si inima super alerta asa ca nu am chef decat sa zac cat mai mult in pat si sa rontai ceva non stop. Poate dupa ce ma instalez la noul loc de munca sa am un avant revolutionar si sa ma schimb.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
eu is tare bucuroasa ca am slabit 1.5 kile in 4 zile cu montidar is si mai bucuroasa ca de 5 zile nu mai beau coca-cola, si asta ma ajuta si mai mult.
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Adrica,bine ai venit pe forum si in grupul nostru.Felicitari pentru cele 10 kg.pierdute si mult succes in continuare.La cate kg.iti doresti sa ajungi?
Dieta ta este foarte buna deoarece pierzi incet dar sigur
Olim,era doar un exemplu-si cate doua kg.fac minuni pe termen lung.Am observat ca in ultimele zile mi-ai scris de cateva ori nickul gresit,ma confunzi cu altcineva care are nick asemanator,nici nu ma mir deoarece sunt multe variatiuni ale lunei pe forum
Eu deja ma simt putin mai bine,ieri si azi nu prea am mancat din lipsa de pofta,sper ca de luni sa incep din nou sa mananc sanatos

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrica spune:

Am ajuns la 72.5-73kg si imi doresc sa ajung la 70, cred ca se va intampla de la sine daca voi continua sa mananc astfel.

Mergi la inceput