Grup de suport pt.slabire 5 kg.(6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

Faza 3
- permite satisfacerea unor mici pofte sau capricii dar rar si in cantitati mici
- adoptarea fazei 2 ca stil de viata

Spor la slabit!

Ei, cum suna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

cocufan multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

cu placere! sper sa fie cu folos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Interesanta dieta ta, Cocufan! Cred ca o sa o incerc si eu. Eu sunt tot la 54 kg insa nici nu am mai facut eforturi sa scad. Maine insa revin la normal si in plus, mi-am luat un CD de fitness cu Cindy Crawford si o sa incep sa topai in fata calcultorului.
Cam atat de la mine.
Pupici,
Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merlinush spune:

ati auzit cumva de exercitiile winsor pilates? sunt chiar asa de bune pe cit se spune? eu le-am gasit pe net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

eu am cd cu pilates. mi-i le-a luat sotul. am facut ceva timp, pana am avut unele probleme, dar sincer, cred ca ajuta foarte mult. m-am simtit mai bine si am simtit ca mi-i se intareste carnea pe mine. sper ca m-ai inteles . acum imi tot fac planuri pe cand incep sa le fac iar
fetele am impresia ca, daca mananc ceva ziua, o masa normala, am o foame in mine toata ziua... de maine incerc iar sa nu mai mananc cel putin 2 zile. am scris c-am mancat azi o pulpa cu legume si toata ziua mi-a fost foame. m-a durut si capu..nu m-am simtit bine. am mai mancat o gulie si seara am mancat cereale cu lapte. pur si simplu ma durea stomacu si capu de foame. mai bine m-am simtit ieri si alaltaieri cand n-am mancat mai nimic.
fetele, eu cred ca ma voi cantari o data la 2 saptamani.
atunci voi intra sa dau raportul.
va pup
bafta in continuare la slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

saluti!!!

Cocufance pusa pe treaba esti

eu ieri am mancat 3 cartoti medii, 2 mocovi toate fierte si aseara nu mai puteam de foame si am mancat carnat de casaazi o sa continui cu fructele...

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

La mine azi e ultima zi, fac o pauza de3 zile si ma apuc de luni iar.Am pierdut 2,5, 3 kg in 7 zile. Deci, se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor.
Ma bucur ca reusiti sa dati jos, eu am reusit doar 0.5 kile de luni si manac doar monti.Nu stiu ce sa cred,ca mi-am cam pierdut sperantele.
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Zilele trecute citeam intr-o revista despre o dieta “inedita”,cu efecte imediate adica 2 kg.in trei zile.Bineinteles ca nu intra la categoria santoasa insa mi-e imi surade chiar daca nu sunt fana a inghetatei.
Se mananca de 3 ori pe zi cate un pahar de 200 ml.inghetata fara frisca .
Eu mi-am cumparat o cutie de inghetata in speranta de a tine cura de vineri pana luni dimineata,insa planul meu urmeaza sa fie pus in aplicare mai tarziu deoarece azi m-am trezit cu amigdalita de la un shake de fructe rece baut ieri.
pussi,mult succes cu dieta ta,primele zile sunt mai grele dupa care te obisnuiesti
Cocufan,dieta postata de tine pare de bun simt si sanatoasa pe termen lung.
didi-anda,e bine ca sotul tau te tachineaza pentru putinele kg.in plus,astfel nu iti da sansa sa devii “rotunjoara”.
Moira,vezi sa ai grija cu programul lui Cindy,deoarece exercitiile par usoare,insa lucreaza muschii foarte intens.Dupa prima sesiune de exercitii facute cu mult spor si multa energie,ziua urmatoare abia reuseam sa cobor scarile.Eu am programul “the next challenge”,in care apare si Radu-antrenorul ei personal
Merlinush,despre pillatesexista un subiect foarte lung si aici,la femina intim–parerile sunt foarte bune,iar rezultatele le fel.
Olim,1/2 kg.pe saptamana 2 kg.intr-o luna-mai bine decat nimic.Ai rabdare
Eu va pup si va doresc mult succes in diete.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput