Grup de suport pt.slabire 5 kg.(6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Ma primiti si pe mine?Am renuntat acum un an la fumat si ,poate din pricina asta, poate din cauza unor tratamente pentru fertilitate, m-am ales cu 5 kg de care vreau sa sacp neaparat. De la 54 am ajuns la 59. De azi am inceput un regim alimentar. Sper sa rezist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

lorelai, bine ai venit si la cat mai multe kile date jos

Mergi la inceput

lorelai, bine ai venit si la cat mai multe kile date jos

Mergi la inceput

SCUZE PENTRU REPETARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

lorelaibine ai venit!!! si eu am patit ca tine, m-am lasat de fumat si in 3 saptamani am pus 5 kg. Doua luni nu am fumat si acum iar fumez - asta sa nu faci O sa ma las din nou...prin februarie!!!

olim, country girl sunteti totale ati sarit amandoua de parca maine ma apuc. Mersi frumos!!! dar peentru dietele astea imi trebuie si cantar de bucatarie...si cred ca multaaaaaaa vointa. Cand am vazut ca sunt doar 7 zile am zis ok..dar defapt erau 14

PUSSI

Mergi la inceput

lasa pussi ca 14 zile trec repede.EUam inceput o tentativa de danezaSper sa reusesc.
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

fetelor, ma primiti si pe mine pe langa voi?
eu as vrea sa slabesc vreo 10 kg. sotul imi zice ca doar 8 am nevoie.
am 159cm si 58 de kg. mica si plinuta. in ultimul timp m-am ingrasat foarte mult. de obicei am 51kg. problema mea este ca nu lucrez, stau acasa toata ziua, mananc de toate, imi place sa gatesc <mai ales ca-mi cere sotul mancare si n-am cum sa nu fac, pt ca el nu trebuie sa slabeasca>.
imi va fi foarte greu,dar sper ca voi reusi. m-am hotarat sa merg la sala de fitness <doar pt banda rulanta si inca un aparat>, sa fac putina miscare, vreau sa incep sa mananc legume si fructe < mai ales seara, doar fructe>, sa renunt la dulciuri, paine si restul care nu sunt bune in exces.
sper din suflet sa reusesc sa slabesc, sa nu mai mananc ca o purcica. niciodata n-am mai avut kg astea si sotul meu imi tot spune c-ar trebui sa-mi fie rusine.
am mai tinut diete,dar mi-i se facea rau si renuntam
acum nu vreau sa tin o dieta anume, doar ca vreau sa mananc mai putin si mai sanatos.
sper ca toate vom reusi in ceea ce ne-am propus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

didi-anda bine ai venit!!! Spor la treaba!!!

Fetelor cum facem ??? luni dimineata intra toata lumea la raport cu nr. de kg. pe care-l avem si nr. de kg la care vrem sa ajungem??? eventual si dieta pe care o tinem - va fi mai usor si pentru LUNA75 sa nu mai caute si sa aibe timp sa refata lista de la inceput!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

In primul rand salut toate fetele nou-venite,sper sa ne adunam un grup considerabil si sa nu ne lasam pana nu ajungem unde ne dorim.
Lia,se pare ca nu stii inca ce dieta sa abordezi,nici nu e de mirare tinand cont ca exista n.diete care promit marea cu sarea.
In ultimele luni,in grupul nostru s-au incercat diverse diete,se pare ca cea disociata ar avea rezultatele cele mai bune.
Cele mai multe fete insa,am mers pe principiul unei alimentatii sanatoase,echilibratemde bun simt,in care sa mancam diversificat,dar nu mult,spunand un nu hotarat : dulciurilor,painii albe,bauturilor carbogazoase,cartofi prajiti si alte produse periculoase.
Din pacate,de la teorie la practica e drum lung si nu am reusit sa ne indeplinim obiectivul ,insa perseveram.
Danitin,cura ta de dezintoxicare recomandata de medic suna foarte bine,nu ar trebui sa te lasi de ea chiar daca intampini anumite dificultati.
In ceea ce ma priveste,prefer curele scurte de dezintoxicare,insa punerea in practica este putin dificila la prima vedere.In prima zi doar apa plata,a doua zi ceai verde cu lamaie,suc de fructe,la alegere pepene sau 2-3 mere rase ,a treia zi continui cu 2-3 portii de supa de legume,a patra zi 3-4 portii de orez fiert cu putina sare(in mod normal ar trebui fara sare),dupa care in functie de pofte,continui inca 3 zile cu o alimentatie lejera:morcovi rasi,fructe,iaurt,cartofi copti in coaja+iaurt,orez cu mazare si morcovi,fasole verde,conopida fiarta.In fiecare zi incerc sa beau cat mai multa apa(nu reusesc mai mult de 1,5-2 litri).
Tinand cont ca tin o asemena cura o data sau max.de doua ori pe an,mie mi se pare acceptabila si usoara,bineinteles primele doua zile sunt foarte grele,dupa care e chiar usor.Sunt persoana care se dezintoxica asemanator intre 6-8 saptamani,deci o saptamana e floare la ureche.
Olim,cel mai eficient truc de slabit este perseverenta.
Pussi,treci la abdomene cat mai repede…si mult success si in lupta pentru bebe

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Moira si countrygirl,felicitari ca ati reusit sa va mentineti in timpul sarbatorilor
countrygirl,ai reusit sa te intalnesti cu Mariana in Cluj?
Nu a trecut de mult pe la noi,sper sa ni se alature in curand.
Sorina,esti foarte aproape de tinta,felicitari ca continui sa stai cu noi

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput