FETELE FANTASTICE (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

buna fetele ce faceti? cum v-ati distrat???

eu am muncit pe rupte , mai am si maine o zi si gata , intram in vacanta pana la anul, pana pe 8. de abia astept , sa dorm pe saturate , daca nu-l mai apuca ceva pe hiro

aelita sar'mana , dar asta e . viata mea e mai complicata din alte motive , si daca nu am pe ce ma razbuna , ma iau de el , sau cei din jurul meu. sotul meu e un om f. bun , ne intelegem minunat , numai ca na! traind in tara asta , nu stie sa faca altceva decat sa munceasca , asa ca craciun , sarbatori sau alte evenimente 0. el ar vrea sa fie mereu alaturi de noi , dar daca nu poate ,,,, si uite asa ma apuca pe mine damblalele si fac figuri , ar trebui sa-l inteleg si pe el mai mult , ca e obosit sau..... dar nu pot , pt. ca sunt crestina , si cand ma gandesc cum e acasa la mama, imi vine sa mor cateodata , stau doar cu hiro , ca 2 porumbei , nu-ti bate nimeni la usa , nu suna tel. si tot asa .

hihihi,,, cica sotul meu spune mereu , ca atunci cand ne vom imbogati , sau sa avem bani stransi , asa mai multi , sa plecam in romania , s-o saturat si el saracul de tara asta , mereu spune , ca nu vrea sa mai stea aici .

eh!,,,gata mi-a trecut , acum sunt ok. si rad ca tare proasta mai sunt si ma oftic degeaba

va pupic pe toate

aelita ai grija de burtica

cicina si tie un dulce , si sar'mana , pt.,,,,,,nici nu stii ce bucurie mi-ai facut

*-ul fetelor fantastice*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ken spune:

miine este SF STEFAN.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

In italia, azi e Sf. Stefan, dar Ken lamureste-ma cine are numele asta, eu stiu de Soledad si atat.

Mergi la inceput

CICINA ....urarea este pt cunoscuti cit si necunoscuti.

Mergi la inceput

neata

azi e ultima zi de lucru, de maine intram in vacanta , uraaaa!!!

pt, Stefani si Stefanii un sincer La multi ani !

Stefi la multi ani.

*-ul fetelor fantastice*

Mergi la inceput

fetiliiiiii...inca mai petreceti sau sunteti mahmure ?

am facut cafeluta poftiti

*-ul fetelor fantastice*

Mergi la inceput

NANAMI multumiri pt cafeluta.EU mi-am reluat activitatile obisnuita de ieri..Acum astept sa treaca si revelionul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Eu sant in vacanta tot timpul.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cicina

Eu sant in vacanta tot timpul.

"Nessuno e cosi ricco da poterne fare a meno di un sorriso"
Cicina

adica esti casnica??? daca da, nu te plictisesti? si eu am stat in casa 3 ani , iar acu , dupa ce am inceput sa ies ,,, nu cred ca as mai rezista

*-ul fetelor fantastice*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fetelor,eu tot pe aici sunt,in aceeasi formula,doi intr-unul ca samponul,pana fac clabuci!

va pup!

pt toate mamicile !!

39+

Mergi la inceput