FETELE FANTASTICE (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ken spune:

si un colind de asemenea http://www.yuotube.com/watch?v=1g2z84QsF3g .TOATE CELE BUNE.CRACIUN FERICIT SI POFTITI LA MASA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

mama!!!! ce craciun super am !!!!!! fii-miu e bolnav , barbatu e prost , bou si beat , doarme , iar eu sunt cea mai mare proasta de pe fata pamantului , ca mi-o trebuit sa ma marit in japonia stiti cum se spune ca, " ce-ti faci cu mana ta , lucru manual se cheama" , uite asa mi-am facut-o si eu , of. doamne ....as vrea sa sun acasa , dar mi-e frica ca ma apuca plansul si nu vreau sa-i intristez si pe ei.

sper ca voi sunteti bine si distrati-va si pt, mine .

pup dulce toate fetele

*-ul fetelor fantastice*

Mergi la inceput

NANAMI hai fruntea sus si nu mai fi suparata.,ca o sa treci si peste asta..HAI sa bem ,sa ne imbatam si sa uitam macar o zi de toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Nanami, tare rau imi pare de situatia in care te gasrsti, sa inteleg ca nu-l iubesti pe respectivul? Sau e ceva trecator?. Oricum, gandeste-te in momentele astea numai la tine si la omuletul tau, sa petreceti clipe frumoase impreuna.
Ken, te simt ca nici tu nu prea te scalzi in ape mai bune, si te-am intrebat pe ce meleaguri te afli, poate te pot ajuta cu ceva chiar in aceste zile.
Aelita, sa nu dantui prea tare zilele astea, oricum noi asteptam dintr-un moment in altul, si-ti doresc succes.
Eu cu colindendele nu le am, dar va trimit o mica luminita din partea mea, sa va calauzeasca in drumul cu penumbra luat de cateva dintre voi. Si.... Craciun fericit.

Mergi la inceput

cici sa nu ma intelegi gresit , asa sunt eu cand ma apuca damblalele. noi suntem un cuplu minunat , ne intelegem perfect, asa ca stai linistita , totul e ok.

tre sa plec la munci , mai vb.
va pup.

*-ul fetelor fantastice*

Mergi la inceput

CRACIUN FERICIT.CICINA ma aflu in ROM cu un tata betiv si scandalagiu si iubitul in tara lui..DAR am speranta ca totul va fi bine.HAI SA INCEAPA OSPATUL

Mergi la inceput

ken ce comica esti!!!

sper si eu ca totul va fi bine si te vei intoarce curand , te asteptam, desi se pare ca vei fi tare departe de mine

bafta.

*-ul fetelor fantastice*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Ken, de trei zile te-am intrebat unde esti, ca asa puteam sa te trimit acasa la mine, de fapt la mama, ca se strang mai multi pe acolo si vorbeam si in video.
Craciun fericit la toate.

Mergi la inceput

multumesc mult pt cuvintele voastre.,asa mi se intimpla uneori[perioade mai deprimanta} dar miine e o alta zi.POATE va mai iesi inca o data soarele si pe strada mea.AVETI grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

nanami,of..mai fata...ce sa iti spun eu ...imi pare tare rau ...
nu iti mai intrista si familia...
sa iti aduca Mosul multa liniste sufleteasca,multa rabdare !
nu stiu ce sa spun sa faci,nu cunosc bine situatia ta...
cicina hehe abia ma mai ridic,ce sa mai dansez.si abia merg,ca o ratza.am distrez si stand :)
ken
,of ,si la tine e o situatie tare incurcata si dureroasa ..
imi pare rau ca e atat de greu pt voi de Craciun...
as fi vrut sa fie toata lumea fericita de sarbatori..dar stiu ca nu se poate..

dar aveti aici mereu un umar !

pt toate mamicile !!

39s

Mergi la inceput