FETELE FANTASTICE (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Trec si eu pe aici sa va urez Sarbatori fericite! Si toate cele bune!

Am absentat destul de mult, am trecut si eu prin perioade mai putin placute de vreo luna - motive de sanatate desigur.Am facut analize si la anul am programare la medicul de familie si imi va spune si despre ce este vorba.Aici le faci si se duc direct la el, mai ales daca se fac in aceeasi clinica iar tehnicienii nu-ti spun nimic...poate doar dscusuti cumva...am emotii pentru ca am avut ceva probleme insa maine plecam la Toronto la niste prieteni, apoi ne intoarcem si de Revelion plecam din nou...sper sa ma lase linistita pana ajung la medic sa aflu care mai e situatia.

Eu din fericire nu am problema cu atmosfera de sarbatori,am decorat casa de cateva saptamani, avem brad, dam si primim cadouri,nu-mi lipseste galagia si forfota...Colinde aud la Tv , am si CD uri, chiar si unul cu Hrusca dar eu sunt incantate si de cele tipic englezesti- americane...multe case sunt decorate frumos cu luminite, figurine, bradutzii din fata lor sunt luminati...Mergem la prieteni romani- in zona noastra sunt numai canadieni- de regula romanii pe care ii stim merg cu colindul la altii, nu stiu anul acesta cum va fi,sunt primele mele sarbatori aici...Nu e zapada( a fost trei saptamani si -12 grade, prilej cu care ne-am dat cu saniutza si eu am racit rau am zacut o saptamana) nici la noi- nu s-a mai intamplat asa ceva pana acum in aceasta perioada insa lumea se bucura pentru ca atunci cand vine abia prin mai disoare si sunt furtuni de zapada foarte periculoase, e dezlantuire mare...

Va doresc unCraciun fericitsi multe, multe bucurii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Dandush,hehe tavaleste-l pe Robbie ,nu-l lasa!
numele a ramas Sofia .nu stiu cand vine,ca vad ca nu are nici un gand.si mie mi-e o leneeeee.
sanatate pt Eryka! sa scape repede de otita!
cicina nici al meu nu are voie sa aprinda lumina,se imbraca precum la armata,pe intuneric.iese la cafea,dar sa nu cumva sa aud lingurita mestecand zaharul ca sare !!
acum e mai grav ca e tata la mine,si pe el nu l-am dresat.ma terorizeaza cu zgomotul!!!!!!!!
violeta
e MORTAL Mihnea !!!!!!!!! bai,de unde le scoate????? e bun de dat la tv !!!
cat esti in concediu? cand mai apari?
Craciun fericit !!! si nici la tine sa nu mai apara nici un rau anul care vine,si niciodata !!
iliuta,ce ti-a zis medicul? de ce ti-a fost rau? cum mai esti?
nanami,ascundeti cutiteleeeeeeee!! auzi la ea,s-a taiat de 3 ori !!!
ia ai tu grija de tine,si lasa gandurile ,ia un paracetamol inainte sa te ia gripa rau,si baga-te la pat!
ken dece esti singurica de sarbatori??
hai,stai cu noi si lasa tristetea!

CRACIUN FERICIT,FETELOR FANTASTICE ! DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE VOI ,SA FITI FERICITE !!!!!!!!!!!

pt toate mamicile !!

38s+6

Mergi la inceput

ARINNAbine ai revenit,nu te.am mai vazut de mult!
insanatosire rapida!! sper sa nu fie nimic serios!
oaaaaau munus 12º !!!! ce misot ca te-ai dat cu saniuta.tu si cu cicina!

CRACIUN FERICIT !!!!!! SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII!

pt toate mamicile !!

38s+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

oare cu ce am gresit pe lumea asta ??/ de mi se intampla numai si numai probleme , acum de craciun bineinteles ca fii-miu tre sa se imbonaveasca , are febra 38 cu 4 , ii e rau si tuseste de numa numa , a facut si o criza de astm. iar eu .....imi vine sa mor
de fiecare data , la o sarbatoare sau la ceva important , el obligatoriu imi face cate ceva

aelita m-am vindecat eu cu un paracetamol mai bun ca orice ( )

va doresc Sarbatoti Fericite si tot binele din lume

*-ul fetelor fantastice*

Mergi la inceput

Aelita, multumesc!Numai bine si abia astept sa ne mai spui despre bb!

Da, saniutze e ceva care sta direct pe zapada, ca un lighenas si m-a luat recele rau de tot, nu aveam salopeta groasa pe mine si mai ales cand am stat sa ma traga sotul era tare rece- si seara tarziu, cand era frig..Pe derdelus fusese bine dar trasul cu sania mi-a pus capac...

Va pup si numai bine, peste o ora plecam...

PS ce m-am amuzat de discutiile despre Robbie, sunteti simpatice rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Arinna sarbatori fericite pe unde te duci.
Nanami, numai anul asta si de la anul va fi mai sanator Hiro.
Aelita, inca nu cu saniuta, ma uit cu nerabdare le prognoza, si nu ninge..
Ke, pe unde esti?

Mergi la inceput

Multumesc, Cicina !

Acum plecam, am intarziat...

Pentru voi- daca va place

http://www.youtube.com/watch?v=klVfBt7VRjU&mode=related&search=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Fantasticelor, sunt aici. Am avut o raceala puternica tratata necorespunzator.... Acum sunt bine. Mi-am revenit. Am muncit toata ziua cu curatenia si mancarea....

Aelita, foarte frumos numele. Se va numi ca si regina Spaniei
Arinna, multumim pentru video-clip.
Nanami, iubita sper sa se faca bine copilasul tau
Cicina
Dandush, tu cum te simti? Dar Eryka?
Ana, Vio, Ken

Craciun fericit FANTASTICELOR!!!!!!!!!!!!!!!

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

nanami,imi pare rau ca s-a imbolnavit copilul ! insanatosire rapida va doresc !!
defapt tu vad ca te-ai rezolvat
arinna sa vii repede inapoi!
cicina ,daca nu ai zapada nici de-o folie-n cur..atunci nu te mai gandi la schiuri!
iliuta,ca regina ,da
bine ca ti-ai revenit din raceala,simti si tu sarbatorile si gustul la mancare!

eu nu am facut nimic.astept sa nasc.si vad ca nimic.

cand o fi sa plec,o sa scriu la "mamici din ian feb" sau la "mamici din nov dec", daca nu apar,vedeti pe acolo daca am zis ceva.

pt toate mamicile !!

39s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

cicina

*-ul fetelor fantastice*

Mergi la inceput