FETELE FANTASTICE (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ken spune:

Mergi la inceput

am uitat sa va spun....pe 28 vine iubitul...abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Aelita, citisem deja, oricum multumim de informatie, sper ca pe zi ce trece sa va obisnuiti una cu alta cu rutina mnacat, dormit , baitza.
Pentru asta, te asteapta o surpriza, nu stiu cand va ajunge dar va veni.
Ken, iti doresc sa te bucuri pe deplin de zilele in care poti imbratisa iubitul.
Nanami, nu mai baga toate nimicurile in seama, da-o in spanac pe doamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut fete,

Ken...distractie frumoasa si iubire maxima!
Nanami,chiar ca nu mai scapi de baboi....faceti-i viata si mai nasoala,paote totusi se regandeste la o pensionare,ceva...Bafta!
Vio,cum se simte puiul tau?Ati scapat de raceala?
Aelita...ce sa zic?Bina ca si-a revenit Sofia cu papatul si e bine micuta acum si tu,de asemeni.Despre sistemul sanitar si maternal din Romania...no comment!Asta este!Uite ca ,din nefericire,nu avem incotro si mereu ne izbim de aceiasi si aceiasi oameni satui de meseria lor,scarbiti de salariile mizere si legile de rahat care exista,de refuzuri si de munca cu si in folosul omului!Vreau sa iti zic ca,dupa ce am nascut-o pe Luana,a treia zi de la nastere,ma rugam cu lacrimi in ochi de doctor sa ma externeze,sa pot sa imi fac bine copila acasa.Era mititica cu ochisorii plini de urdori galbene,ca luase conjuctivita de pe carpele lor,cu care era infasata,la curulet era toata o rana,carne vie din cauza ca statuse neschimbata...saracuta nici nu manca cum trebuie,ca de plans cat putea sa planga obosea si la orele de supt dormea dusa...o mai miluiau alea acolo cu cate un biberon de lapte praf...Ce sa-ti mai zic?Sa stai cu copilasul nou nascut mai mult de 3 zile in maternitate e crima si pedeapsa ,mai ales daca nu bagi bani in buzunare in stanga si in dreapta....si chiar si asa se gasesc multi nemultumiti de spaga primita...Bina ca sunteti in regula acum si sa fiti sanatoase!
Cicina...te pup si eu!

Fetele,va doresc o saptamana cu realizari si o zi buna!Va pup si sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dragelor!

Aelita,imi pare tare rau ca te-ai chinuit asa cu alaptatul....
nu o invata prea mult cu biberonl ca s-ar putea sa vre numai cu el...

Ana,multumesc am cam scapat de raceala....sa nu vina alta!
Mihnea e bine,e la bunici si scrie de zor,socoteste...numai ieri n-a scris ca a zis ca ia si el o pauza
Kenbafta ci iubitelul

Nanamin-ai mai scapat de baba aia? sau asta e alta?
pune-i o piedica,te faci ca intinzi picioarul din intamplare cand trece prin dreptul tau si ...poate o sa steai in pat cu un ghips!!!...ce rea sunt!!!
Cicina Pc-ul de jucarie l-a terminat de mult...adica l-a invatat pe dinafara de pe la 4 ani....acum se joaca la cel adevarat si nu asa vrea jocuri.....dar nu as vrea sa-l las prea mult,mai facem si altele,numai ca se plictiseste repede....doar la apa nu se plictiseste...acolo s-ar face de lucru cu orice....
nu stiu,la toti copii le-o place apa?!

pe unde umbla Dana?!

va pe toate

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Cicina,ce surpruiza mi-ai facut !!!!!!!!! Azi dimineata a sunat postasul la usa,cat peaci sa nu ii deschid ca eram cu parul valvoi si cu fata in brate . Dar parca am simtit,tocmai pleca .Si imi da un pachet! Ma uitaaaaam,nu pricepeam,pachet pt mine???
Si cand vad numele tau !!!!!
Mi.ai facut o surpriza nemaipomenita,nu ma asteptam !!!
Multumesc mult mult de tot,albumul e superb si NU AVEAM ! Si rama foto ,si felicitarea..Esi o scumpa ,iti multumesc din suflet,am sa ii povestesc Sofiei ce prietena are mami UNDEVA DEPARTE .
MULTUMESC MULT MULT MULT,NICI NU STII CAT MA BUCURA !!!
Esti o prietena nemaipomenita!mii de pupici !

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dragelor....intru oleaca sa va pup si va doresc o zi cat mai buna!
Sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

Fetelor haideti inapoi pe prima pagina, uf ce rau imi pare ca am ramas asa putine (da' bune...)
Va pupic si eu pe saptamana asta si imi pare bine ca citesc vesti bune despre voi.
Pupici
Aelita sa-ti creasca mare...fantasticutza ce credeai...:P

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Pup fetili

Aelita , dar matale chiar n-ai de gand sa ne pui o poza-doua cu fantastica cea mica??? Hai nu fi rea

*grupul fetelor fantastice *
D.K.

Mergi la inceput

AELITA....TE RUGAM.FANTASTICELOR SA AVETI O ZI BUNA SI LIPSITA DE PROBLEME.

Mergi la inceput