FETELE FANTASTICE (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ken spune:

m-am amuzat copios dupa ce am citit mesajele postate de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Nanami...trebuie sa iei masura...ca altfel raciti.Sau cautati-i babei un cocosel ca sa-si calmeze caldurile acumulate....

Restul gashtii,va pup pe toate si sa aveti o zi cu realizari!Mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

pup si eu fetele fantastice
Ana
Ken
cicina

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

quote:
Originally posted by Ana68

Nanami...trebuie sa iei masura...ca altfel raciti.Sau cautati-i babei un cocosel ca sa-si calmeze caldurile acumulate....

Restul gashtii,va pup pe toate si sa aveti o zi cu realizari!Mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

am si pus-o la punct (azi) , era sa ma congelez , doamne ce ger a mai fost , si ea nu mai putea de cald , a inchis soba si a deschis usa , la 10:30 in pauza eu si seful eram vineti de frig la fata , am luat soba , am pus-o langa noi (deschisa normal) si am lasat-o cu caldurile ei , doamne.....o facut naveta afara si la baie , cu un prosop dupa gat , nu e normala , cica la pauza de la 3 o plans , ca nu mai poate , da, si nu mai pot eu de asta , pai daca eu ma imbolnavsc tre sa stau acasa nu? imi da ea banii , sau reputatia . asa de bine ma simt azi ce sa-i fac? si-o pus in card cu dracu

va pup si eu pe toate

*-ul fetelor fantastice*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Nanami, pai la noi a venit primavara, anul asta nu am avut iarna.
Dar acea baba de care vorbesti, cati ani are?
Vio, cam asa se intampla cu copii, pritena mea i-a luat copilului un PC de joaca, dar nu-ti spun cat a costat, si tot la ala mare vine ca e mai interesant. Adevarul e ca astia care fac jucariile, prea ii cred defecienti pe copilasi de pun o mie si una de culori, mai ales pe PC, normal sa se plictiseasca.
Ana, ken, Puf, Dana

Mergi la inceput

cicina baba mea face in iunie 65 de ani , are de ajuns , sa iasa dracului la pensie , dar asta cred ca munceste pan la 100 de ani si cred ca traieste 150 de ani.

*-ul fetelor fantastice*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ken spune:

pt toete fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Pai, 65 de ani si mai munceste? Ce legi sant acolo cu iesitu la pensie?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cicina

Pai, 65 de ani si mai munceste? Ce legi sant acolo cu iesitu la pensie?

"Nessuno e cosi ricco da poterne fare a meno di un sorriso"
Cicina

la 65 de ani iesi la pensie , dar poti munci pana te tin muschii

asa ca nu cred ca scap de ea pana face vreo 100-150- de ani

cred ca mor eu inaintea ei

*-ul fetelor fantastice*

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

va pun din povestea pe care am scris-o la mamicile din ian-feb :

sa va mai povestesc una alta..
Fetitei i-a cazut buricul la 4 zile.
I-am facut baie din prima zi de viata,in fiecare seara .
In spital,primele ei ore de viata :a supt un pic imediat,putin de tot,si plangea mult pe pieptul meu.Apoi ,toata ziua a domrit,nu sugea,decat apuca un pic si adormea.Ii chemam ,le spuneam ca trec orele si nu mananca(imi spusesera sa nu o las mai mult de 3 ore) si veneau,se chinuiau sa o trezeasca,ii dadeau cu apa pe fatza, o gadilau,o bateau pe spate,ea oracaia,o puneau la san si pleacau inainte sa vada ca ea iar adoarme inainte sa traga ceva.si tot asa,pana la urma am luat de aripa o asistenta,ca trecusera ZECE ORE !! fara sa manance si ei nu faceau nimic. a dat ea un pic ochii pe spate,ca nu fac eu bine,ca nu ii dau cum trebuie,ca nu o trezesc...ia tu si fa,sa te vad!-i-am zis.si s-a chinuit ea o ora sa mi-o puna la san,sa o faca sa suga,si NIMIC.atunci au zis ca o inteapa sa ii vada glicemia,si daca e joasa,trebuie sa o oblige.au intepat-o,si au vorbit intre ei ca are gliecmia f f f jos,si i-am vazut cum se agita,aduc o seringa cu lapte si ii baga in gura.copilul scuipa tot laptele,nu inghitea nici asa. eu deja am cedat ,ma tinusem tare pana atunci,cu toate durerile dupa nastere,cu durerile de san ca de cate ori o puneam ea doar musca..si am inceput sa plang .Mi-au luat copilul,si cand au venit au zis ca i-au facut spalatura de stomac,ca la nastere inghitise lichid amniotic si sange si de aceea nu manca.dupa atatea ore ,cu glicemia jos,era molesita molesita,nu s mai putea trezi.apoi i-au dat o serigna de 20 ml de lapte,si abia abia a inghitit-o.

apoi m-au chinuit cu sanii, imi daduse sangele,imi facuse rani de nu ma mai puteam atinge si copilul tot nu sugea ca lumea,ele ma chinuiau care mai decare mai destepte...
copilul,dupa episodul cu spalaturile, plangea continuu,noi nu ne tineam pe picioare,sotul nedormit nemancat de doua zile,eu abia mergeam la baie ..
intr-o noapte copilul a plans continuu ,sotul s-a dus sa le cheme ,nu stiam cum sa mai tinem copilu,,mancase,era curata,schimbata,nu stiam ce are.gaze ,probabil, ,dar nici femeia care era cu mine in camera si sotul si copilul nu dormeau din cauza urletelor noastre...
au trecut 2 de cand ii chemasem ,si nu veneau.panma la urma s-a dus sotul cu o falca in cer si una in pamant la ei,le-a facut scandal si au venit vreo ttrei patru, vorbeau asaaaaa frumooos, si da-i si explica-ne tot,si au facut totul sa ii scoata gazele copilului,metode de-ale lor, mie imi e frica sa fac cum faceau..

acasa,intr-o noapte nu am mai putut de dureri de sani,plangeam si ii dadeam asa,ea nu se satrua ca nu putea sa traga,eu facusem sanii maaari si tari si plini ..si lam tirmis pe al meu la o farmacie de garda simi-a luat o pompa de scos lapte, 60 de euro,si m-am pus pe muls.
si ii dadeam cu binberonul,cateva zile,pana mi s-au vindecat sanii,biberon tot culaptele meu,si asa a inceput fata sa manance bine,sa doarma bine,din trei in trei ore.apoi am inceput sa ii dau si san,sa nu uite ..
si mi-am cumparat si protectoare din alea de sani,nu stiu cum se numesc, si asa nu ma mai doare.
daca imi dadeau simie din spital asa,nu ma chinuiam atat,si nici pe ea nu o tineam nemancata.
inca scot lapte,ca e prea mult,curge siroaie,ea se ineaca si adoarme repede la san,si asa ii mai dau cu biberonul din ce scot.dar arunc mult mult lapte.si tot am sanii cimpoaie

S.

Mergi la inceput