Nou stil de viatza (119)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Va dorim
…in aceste cateva zile cand pasim din anul ce a trecut in cel ce vine, va dorim ceea ce majoritatea dintre noi nu au:
va dorim sa aveti timp sa radeti
sa fiti fericiti
sa va ganditi la cei dragi
sa intindeti mana dupa stele
sa aveti timp sa va uitati si sa credeti
sa aveti timp sa sperati
sa aveti timp sa va bucurati de fiecare zi, de fiecare ceas…
Un An Nou fericit si bogat. LA MULTI ANI 2007!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

LA MULTI ANI

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Blog:www.rollymania.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

La multi ani, fetelor dragelor!

Zuzilici, multumim de urare. Un pentru Isabela.

Eu m-am trezit la 10 dimineata, dupa 7 ore de somn. Se cunoaste ca m-am culcat tirziu.

Am vazut la BBC Piata Universitatii! Romanii petreceau de zor, spectacol, artificii, veselie. Le-a luat interviu la 2 romani, erau bucurosi si plini de sperante. Ah, si s-au deplasat pina si intr-un sat unde au vorbit cu Ion Vasile care a zis ca abia asteapta sa plece in Spania. M-am bucurat sa aud romaneste.

Am pus si citeva poze, le gasiti la semnatura la "Pozele mele".

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani dragelor!

Delia, am vazut pozele. Super si te rog sa pui mai des, sa avem cu ce ne delecta.
Ft. frumos ai ornat salata beuf...
e prima oara cand te vad cu pleata lasata pe spate...iti sta bine!
am admirat si bradutzul, tare dragut
imi place si apusul soarelui...is faine toate!

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, ma bucur ca ti-au placut pozele. Nu facem poze prea des dar voi mai pune cind am noutati.
Ma batea gindul sa ma tund...

Tu ce faci azi? Vad ca e cam pustiu pe aici....

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, m-am uitat la cel de-al doilea film, 'Iluzionistul'.
E super filmul! Daca-l prinzi, uita-te la el.

Acum investigheaza sotul alt film....asa ca diseara avem program artistic.

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La multi ani, fete dragi !

Am vazut pozele de la Delia si mi s-a parut culmea exotismului.
(la mine e cald 10° si ploua).

Doresc tuturor un AN NOU fericit, bun, banos, armonios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

La MUlti Ani!

Delia, super pozele! Chiar..stai departe de locul unde au fost atentatele alea cu bombe?

Eu astazi nu fac nimic..m-am apucat de o carte primita de Craciun si dup-amiaza iesim pana la socrii.

Cum e vremea pe la voi? Aici e soare dar frigulet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

La multi ani, prietene dragi !
Delidano - ce faina esti, mey, sa nu te tunzi, ai par tare misto !

Noi am petrecut precum pensionarii ... io am fost sefa, am dormit ca un sac de cartofi de atatea oboseli ... La anu` va fi mai bine, Giulia va fi domsoara mare si vom putea pleca undeva ... sper ...

In rest ... abia astept sa incep lupta cu kilele, alaturi de voi.

Va pupam pe toate !

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineata si La multi ani si de la noi.
Delia superbe pozele. Cea mai ingenioasa mi s-a parut cea cu reflectia in globuri. Si zici ca l-ai gasit pe santa? I-ai luat # de tel? Adresa, ceva? Poate la anu' vine si pe la mine sa poata vedea si Isabella un Santa in carne si oase. Cat despre trezitul la ora 10 cred ca de la vin ti se trage. Esti sigura ca te-ai trezit?
Mephala multumim de recomandari. Eu am vazut mai nou The DaVinci Code. Cartea mi s-a parut mai buna. Si filmul a fost facut aproape exact dar cred ca imaginatia mea bate filmul.
Crystina cum a fost filmul tau? Ni-l recomanzi?
Mik te pupic. Te-ai cam dat la fund zilele astea. Prea multe pregatiri sau ai petrecut mai mult cu 'iezii' tai? La noi e soare, cald si frumos. Parca-i o zi de Paste din Ro, nu anul nou in Canada. In 20-30 de ani o sa merg sa fac plaja de revelion in loc sa ma dau cu schiurile.
Sabina voi cum ati petrecut fara TV? Ati ascultat la radio petrecerea de revelion?? Chiar se intreba barbata-meu cum petrecea lumea revelionul cand nu erau televizoare? Si maman i-a dat replica imediat: Cu radioul!
Miag un an plin de realizari iti doresc si sper ca anul acesta sa fie mult mai linistit pentru tine.
Tzuni n-ai venit cu plugusorul sau sorcova pe la noi. Pe unde-mi umbli???
Roxana sanatate multa si sper sa nu fi tot anu bolnavioara daca ai fost la trecerea dintre ani.
Ioana cum ai petrecut cu 3 barbati? Ti-au ajuns bucatele pentru ei?? Sau la voi mancarea e fudulie , bautura-i temelie?
Fetelor eu azi trebuie sa dreg asa ca o sa merg mai pe dupa-amiaza la un Sf. Vasile.
LA MULTI ANI! tuturor celor care isi serbeaza azi ziua numelui.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput