Nou stil de viatza (119)
Raspunsuri - Pagina 29
Delidana spune:
Carmen, am retinut sugestia. Daca ma impiedic de "Iluzionistul" nu ratez ocazia.
Vizionare placuta in continuare!
Mik, da' zapada n-a fost deloc, deloc?
Crystina, stau departe, nu prea frecventez acele zone, prea multa aglomeratie. Nici nu am stiut de bombe pina cind nu mi-a zis soacra-mea din Romania, aseara. La stiri nu prea ma uit decit rar, ca si asa sint numai de rele, acolo e razboi, dincolo atentate, nu stiu unde cineva a omorit pe altcineva si tot asa. Foarte depresiv. Mai bine ma uit la Tom si Jerry.
La noi e cald, sint 28 de grade racoroase. Deocamdata rezistam fara aer conditionat insa parca se incalzeste pe zi ce trece.
Ce carte citesti?
Eu stau cu nasul intr-o carte de-a lui Stephen King si un lucru pot sa spun: nu e o idee prea buna sa citesti cartile lui la masa.
Nu de alta dar taie pofta de mincare, zdravan. Sau poate e....
Si pe deasupra nimerisem o poveste in care o "chestie" i-a mincat pe 3 tineri care inotasera pina pe o platforma pe un lac. Brrrr...
Daria, multumesc.
Tare ma batea gindul sa ma tund, simteam nevoia de o schimbare dar sotul mi-a zis ca-mi sta mai bine cu par lung asa ca pe moment am lasat-o balta.
Te astept pe baricade si sper ca de data asta sa ramii cu noi. 
Zuzilici, si mie poza cu globurile mi s-a parut cea mai reusita.
Am terminat sticla de vin abia azi, mai ramasesera citeva inghitituri pe fund. Gata cu bautura pina la urmatorul revelion. ![]()
Roxana, sper ca azi te simti mai bine. 
Tzuni, desteptarea! 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
crystina spune:
Delia, am inceput Thud! a lui Terry Pratchett ..e dragutza. Pai uite ca e o idee buna..am sa citesc si eu cateva pasaje din King cand m-apuca dorul de prajituri.
Cum au zis si fetele..ai par frumos si eu zic ca te prinde super cu parul lasat pe spate.
Zuzi, filmul a fost ok, cam siropos dupa asteptari si ca urmare am citit o revista in ultima jumatate. Da' io va recomand Snatch daca nu l-ati vazut..regizat de Guy Ritchie, sotul Madonnei. Io l-am vazut aseara din nou.
Daria, si noi tot in clubul pensionarilor
A mea fiicas-a trezit la 11,30 si a stat treaza pana pe la 12,30..eprima data cand a vazut si ea artificiile de Revelion..ma refer la cele de la Big Ben din Londra ca aici unde stam subtzire de tot.
Carmen, si ce film vizionatzi in seara asta?
Mik, La Multi Ani! Cum ati petrecut?
Tzuni,unde esti?
Pup!
mephala30 spune:
Crys, sotul vrea 'Kill Bill', eu nu prea vreau...![]()
Zuzilici, uitam, multumim de sorcova. 
Daria, grea batalie ne asteapta
. Sper sa iesim invingatoare!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
Mik spune:
fetelor, nu vreau sa va scandaliezez spunind ce am facut de Anul Nou : minact bine, culcat copii mici, mincat prajitura, strins masa, curatat bucataria, dus gunoiul, culcat la 11.
Cine e mai teribila ?
Nu, anul asta a nins putin la mijlocul lui ianuarie, a tinut zapada de decor citeva zile bune si apoi nimic-nimic. Astept. Sa va ami spun ca statiunile de ski din Franta nu s-au deschis din lipsa de zapada si ca ciresii din oras au inflorit.
Tocmai mi-am dus iezii la film : Azur si Asmar (poate apare si in Canada).
Mai trec eu.
PS : uitam sa o felicit pe Crys pentry permis (asta e excelent !) si ca Cami ca a revenit printre noi.
si 
la 
Tzuni spune:
Buna seara, dragele mele!
Am intrat in noul an, dar urarea mea pentru voi e una egoista: sa aveti parte in 2007 de o Tzuni vesela si nebunica, si, daca s-ar putea...mamica!![]()
Voi sa fiti cu toate sanatoase, ambitioase in ceea ce priveste pierderea kilogramelor, sa aveti parte de intelegere si caldura in familii, indiferent ca sunteti in UK, Thailanda, Iesi sau Canada! Sa fiti fericite, dragele mele!
Io am fost undeva in muntii Calimani, n-am avut semnal si nici acces la net! La miezul noptii am fost la biserica la slujba si un pahar de sampanie cu popa de serviciu. In rest: salate, fripturi, gratare, prajituri, kilograme...

![]()
Maine ajung in Bucuresti si va mai scriu.
PS. Pisu va transmite si ea un an bun voua si puiutzilor vostri!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
DianaR spune:
Carmen, mie mi-a placut kill bill. Multa violenta dar nu la modul oripilant.
Gata, a trecut si sf Vasile, de acum gata revenim la stilul echilibrat de viata. Fara praji, fainoase, paine etc. Si stepperul e pe lista de cumparaturi la prima pozitie!
Anca, esti prin zona, trebuie sa deschi subiectul nou ca serifa ce esti.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
mephala30 spune:
Neatza!
Diana, scuze, "La multi ani sanatosi si fericiti lui Vasile al tau!" 
Tzuni, nu pot sa cred unde erai la miezul noptii...un an nou bun si sa-ti ajute Maica Domnului in tot ce ti-ai propus!
Sa avem doua
: Tzuni si Cami.
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
roxana1974 spune:
beu desi nu prea e indicata in situatia mea...
m-am captusit ca un copil si nu-mi trece...aseara m-am dus sa-mi iau un pahar cu apa si am crezut ca pic jos, asa mi-a fost de rau...nu stiu ce rahat de virus am putut sa iau. Acum parca sunt mai bine, dar am inca ameteala aa si durerile musculare...alte detalii nu mai dau...
Maine tre sa merg la job asa ca ar face bine sa-mi treaca!
Delidana, Zuzi si toate fetele dragi, va multumesc de urari si dupa cum am zis sper sa am un an mai bun, chiar daca a debutat asa de naspa!
Tzuni, sa stii ca m-am aproape hotarat asupra locului unde mi-as face un tatuaj! Ideea nu mi-a dat pace, s-ar putea sa-mi fac un dragonel mic sau un scorpionash...tu ce mai zici?
Ti-am vazut urarea si mi se pare de bun simtz! Asa sa-i ramana numele! ![]()
In "noaptea dintre ani" m-am delectat si eu cu filme, am stat pana la 4 dimineata sa vad Insula...mi-a placut. Mi-a placut si Kill Bill, desi inainte sa ma uit auzisem ca e o porcarie, mi-am schimbat parerea...vai, si cum astept eu Prestige...nu stiti...acum ma delectez cu noua carte a lui Pamuk, dar nu merge treaba cum as fi vrut..e clar si din cauza racelii, dar nu numai...
mai viu...
R-b
ancadragoman spune:
Fetele acum lucrez la un nou capitol dar dureaza ceva
anca
poze nunta
asteptam gemenii....