Nou stil de viatza (119)
Raspunsuri - Pagina 20
roxana1974 spune:
neatza fete dragi!
Tzuni, multumim de colinde si de versuri
Sabinutza, mai, mai, auzi stie sa cante praznic luminos
esti so resourceful
Crysitna,
felicitari pt carnet
Doina, ma bucur pentru ca 2006 a fost asa un an bun pentru tine
cred ca stim toate de ce ... sa dea Bunul Dumnezeu sa fie si 2007 cel putin la fel de bun. Eu imi doresc un an mult mai bun, altfel fac cu nervu' nervos
!
fetelor, va
pe toate si ... mai viu ![]()
Roxa-boxa
brendamitran spune:
Tzuni,eu te tot urmaresc,ca nici aici,pe meleaguri buzoiene n-am stare.....si bag seama ca tot mai ai ceva reminiscente de pe la idoli,cel putin versurile aleaaaaaa......
Sa va spun ce dieta am avut io ieri?
Noooooooo,ia uitati: salata de vinete cu maioneza,fasole verde cu maioneza,ciorba de pui(toate cu paine,evident),chipsuri,seminte de floarea soarelui....
Fetelor,nu m-am aciuat pe aici ca sa va stric dieta,ci ca sa ma scoateti si pe mine la lumina,adicatelea sa ma trageti "dupe" voooooiiiii.....
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
zisaCami spune:
Buna dragelor,
Mi-a fost tare dor de voi ... va doresc un an 2007 excelent, cu multa sanatate si bucurii! La multi ani! 

Eu sunt ok acum, sarcina a fost extrauterina pana la urma - localizata pe trompa stanga, desi la un moment dat am sperat ca nu este asa ... am reusit sa rezolv problema cu doar 2 injectii si am evitat operatia si salvat trompa.
In schimb am acumulat multe kg, din septembrie si pana in prezent am luat 7 kg in plus, iar acum am ajuns la 70 de kg! De ieri am reinceput automasajele cu cremele de la L'Oreal, azi voi merge la sala, iar dupa 1 ianuarie voi incepe lupta impotriva kg cu un regim alimentar mai strict! Mi-am propus sa dau jos 10-12 kg pana la sfarsitul lunii martie.
Deci voi da din nou datele mele pt. lista: 1,65 m inaltime si 70 kg ... tinta minim 60 kg ( ideal ar fi 58 kg ).
special tuturor celor care v-ati gandit la mine, nu va enumar ca sa nu ratez pe cineva! 

Cami
Tzuni spune:
Neata!
Mitranco, ai dreptate! Ce vremuri....ce tinere eram...
Stai linistita ca dupa sarbatori reluam stilul de viata sanatos. pana atunci, adunam kile 
Delidana, merci de gin! Sa stii ca la miezul noptii anului trecut am baut suc (ca n-aveam altceva) si uite ce bine mi-a mers anul asta!
Roxo, las ca o sa fie mai fain 2007. O sa vezi!
Nastad, chiar ca Doruletz e o mare realizare! Poate si eu la anu' pe vremea asta o sa zic de mine la fel! 
Crystina, si anul tau a fost bun, tinand cont de obtinerea permisului, nu?
Sabino, da' tu ce crezi? Ca DOAR am scris Praznic luminos? Nu, draga mea, in timp ce-l scriam, cantam. Fals, dar tare! ![]()
Cami, felicitari pt repunerea pe picioare! La cat te stiu de ambitioasa si consecventa, o sa dai repede jos kilele alea! Succes!
Zuzilici, mai ai de ucis sarmale? ![]()
Revin
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Delidana spune:
Brenda, stai linsitita, porcelile sint permise pina pe 7. Dupa aceea GATA!
Tzuni, uite azi am facut niste budinca de vanilie (din aceea ca jeleul care ingheata la frigider). Ce zici, te servesc cu o portie? Pun si o capsuna? ![]()
Cami, iti doresc mult succes in lupta cu kg, si sa-ti atingi tinta! Ce fel de activitate faci la sala?
Eu m-am apucat de alergat dimineata pe stomacul gol. Fac asta de vreo 3 zile si tare bine ma simt. Azi am facut 400 abdomene inainte de prinz si diseara am in plan
. De sala m-am cam plictisit momentan, simt nevoia sa mai fac si altceva.
Te va trece Zuzilici pe lista.
Carmen, ce mai faci?
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
zisaCami spune:
Tzuni, Roxana si Delia multumesc de reprimire! 

Delia voi face pentru inceput cardio ( banda si bicicleta eliptica ) pentru ca inca sangerez si nu vreau sa exagerez. De la inceputul anului vreau sa fac cat mai mult, sa stau 2-3 ore la sala de cel putin 3 ori pe saptamana si sa incerc toate aparatele posibile. Apoi sauna, piscina si masaj anticelulitic.
Cami
roxana1974 spune:
Delidanaaaaaaaaa, mi-e rau! 400????!!!!??? io dupa 20 sunt buna "de aruncat"
oh myyy!!!
Delidana spune:
Cami, ia-o usurel, daca inca singerezi... Foarte bine ca te-ai hotarit sa faci mai mult sport, rezultatele te vor multumi cu siguranta.
Roxa-boxa, ce crezi ca eu le-am facut pe toate 400 dintr-o data? Am inceput cu 20, miine 25, poimiine 30...cred ca mi-a trebuit un an daca nu si mai mult, ca sa ajung la 400. Vorba cuiva de pe forum: "cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil". Foarte adevarat.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Va salut si eu pe fuga. De dimineatza tot bucataresc si bericesc (am baut un beck's cu alcool
): sarmale, bors de perisoare, fursecuri (iaca am comis-o!
), nelipsitele saratele.
Sotul mi-a cumparat Angeli cherry, ca aveam pata pusa 
Delia, tocmai ce-am dat raportul.
Cami, bine-ai revenit!
Si fie ca noul an sa-ti aduca implinirea de a fi mamica!
Crys, cum a decurs plimbarea de ieri?
Tzuni, multumesc de colinda!
Si de poezie...cam 'neagra' 
Niste sarmale nu vrei?
Sigrid, cand am baut berea m-am gandit la tine. Oare vom ajunge sa bem o bere, doua, impreuna? ![]()
De Anca mai stii ceva?
Ioana, ai avut timp sa te ocupi si de casa? Ce bunatati ai pregatit?
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru