Nou stil de viatza (119)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna seara!
Din pacate nu reusesc sa intru destul de des cat sa scriu,dar vreau sa va urez Un Craciun Fericit,atat cat a mai ramas,cu mii de scuze ca asa tarziu au ajuns urarile mele,La Multi ani tuturor sarbatoritilor din acesta perioada , un an nou cat mai bun si cu tot ce va doriti in el!
LA MULTI ANI!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor,

Roxa-boxa, tu ce-ai facut de Craciun?

Tzuni, eu inca astept colinda.

Khristin, iti recomand o bicicleta eliptica n loc de treadmill. E mai placut sa alergi pe afara decit in casa. Dar daca ai deja un stepper si o , eu zic sa le pui pe dinsele in functiune si sa amini ideea achizitionarii unui nou aparat. Niste ai?

Va pup.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

...La multi ani!
....as avea loc si eu pe aici pe la voi?
....as vrea sa stiu in ce consta "noul stil de viata" pe care l-ati adoptat

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Delidana, nu mi-ai zis cand tre sa dam raport....

Io de Craciun, am fost la prieteni, numai dusa de-acasa am fost 90% din timp...am fost cuminte, am primit o droaie de cadouri si m mancat numai dulciuri. Ca sa fiu in ton cu stilul de viata sanatos, nu le-am amestecat cu manare, deci am mancat numai dulciuri . Cantaru nu zice nimic rau deocamdata...sa vedem...sper sa nu ma ingrash...in rest behai ca un magar, atata sunt de "tusita"...

va las ca-s la job si nu pot scrie. ... pe curand
R-b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

buna fetele,la mine stagnare ....

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salut!

Brenda, bine-ai trecut pe la noi! Loc e destul!
Intrebi care e obiectul muncii subiectului nostru: iaca, stam la vorba, slabim mancand sanatos, facem/incercam sa ne tinem de sport ...

Roxa, raportul se da pe 8 ianuarie.

Khristin, ai folosit stepperul?
As vrea sa-mi cumpar si eu.

Diana, ho, ho, ce petrecere! a venit si Mosul....super!
Tu te-ai tunssss! Ce-ti veni?

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Si eu vreau sa-mi iau stepper. E pe lista de prioritati. Mie mi-a fost de mare folos si mi-a placut mult mai mult decat sa alerg debezmetica pe malul Muresului.

Carmen, da m-am tuns, ma saturasem sa adun parul din toata casa (inclusiv de la Timi din gura, il sugea cu disperare...). Oricum imi creste repede, imi crescuse de la lungimea actuala pana aproape de solduri in 3 ani...

Brenda, bine ai venit...

Roxa, raportul pe 8 ian daca am inteles eu bine...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

CRACIUN FERICIT si-un AN NOU CU SANATATE BUCURIE SI IMPLINIRI VA DORESC. Scuzati ca vin cu urarile atat de tarziu dar am fost tare bolnavioara. Nu stiu ce virus am avut in mine ca mi-am vomat si creierii vreo 2 zile. N-am stat decat cu apa si ceai. In orice caz acum mi-e mult mai bine. Isabella inca mai tuseste noaptea dar cand am mers la dr. mi-a spus ca n-are nimic la plamani si asa se intampla cu bebeii care nu stiu sa sufle nasul inca. O sa se fac bine. Dar daca voi stiti vreun tratament babesc care sa mearga unui copil de 8 luni v-astept cu sfaturi.
Carmen arata super motociclistii tai. Dar pentru Teo am aceleasi instincte ... sa-l pap pana nu mai poate.
Nastad frumoasa foc Onitza. Astept ceva poze si cu Doru de la Craciun.
Doina am vazut si pozele voastre. Superbe. La anu cred ca facem si noi rost de-un Mos' ca sa fie mai mult fun pentru Isabella.
Tzuni felicitari de colinda si da-o incolo de oglinda ca si eu am spart una si tot l-am intalnit pe Florin dupa vreo 3 ani de la incident. Asa ca fii pe pace ca fiecare sac isi are peticul. Eu n-am putut sa vad pozele de la actiune.
Delidana sa inteleg c-ai avut un Craciun fara 'procisme' ... felicitari. Ce-au primit cateii cadou de la mosu??
Crystina poze cu bradul?? Cu Lilisor desfacand cadouri???
Roxana ce ti-a adus mosu daca tot zici c-a fost darnic si bun?
Ioana Craciun Fericit! alauri de cei dragi.
Dordia sper c-ati avut o petrecere frumoasa la luare de mot.
Fetelor trebuie sa plec acum dar am sa revin. Plec la cumparaturi ca m-a rugat o vecina sa mergem sa-si ia o rochie pentru revelion. Poate gasesc si eu ceva pentru mine, cine stie?

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzilici, sanatate multa!
Vezi sa nu papi tot, mai lasa-mi si mie o bucatica de Teo.

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Va salut si eu..maine am examenul de soferie si am o stare, stomacul mi-e varza.

Va pup pe toate si am sa intru maine sa pun si eu poze.

Pupici!

Mergi la inceput