Nou stil de viatza (119)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by crystina

Buna fetelor!

Va salut si eu..maine am examenul de soferie si am o stare, stomacul mi-e varza.

Va pup pe toate si am sa intru maine sa pun si eu poze.

Pupici!

Bafta multa! Tinem pumnii!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La multi ani, tuturor !

Carmen, iar am admirat ai tai pui. Iustin nu mai arata a bebelush, ci a baiat mare si responsabil.

Crystina, tre' sa reusesti ! Concentreaza-te si calmeaza-te si ai sa vezi ce bine merge !

Roxa-boxa, eu te inteleg cu dulciurile, numai ca eu fac pe invers. Am ajuns sa fur sarmale din frigider ! Vreau bice !

Zuzilici, sanatate ! Pentri Isabella incearca sa-i desfunzi nasul sistematic inainte de culcare.

Va pup pe toate si mai trec acu' in vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

saltare!

Mitranco, bine ai venit printre noi si spor la slabiturit!

Delidano,tu vrei sa-ti colind cand mai ai o juma de cozonac in casa? (da' o mai ai?)

Mephala, ai niste bb-i BESTIALI! Teo parca isi sprijina capul pe falcutze! Doamne ce fain ii!

Crystina, bafta la examen si sa te intorci soferitza cu acte in regula!

Zuzilici, sanatate multa. O sa-ti trimit invitatie sa vezi albumulcu poze!

Boxo, nu mai lucra! Fa greva!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Multzam,multzam.....

Eu in septembrie am mers la un nutritionist,care m-a bagat pe regimul cu calorii,bineinteles,acesta cuprinzind mincatul sanatos.....
Imi zise ca regimurile cu puncte,disociate,prostii din astea,sint doar ca sa deregleze organismul.
Am slabit intr-o luna si jumatate,3 kilograme,bun......
Dupa care,o perioada am stagnat.....
Si veni postul.....m-am bagat sa tin post si iar am stagnat,ca am intrat pe cartofi,orez,fasole si alte alea....
Insa,in ultima saptamina de post am abandonat,ca nu ma simteam bine deloc....imi cade parul infiorator de tare,unghiile mi se exfoliaza rau si aveam si singerari nazale....

Iaca.....cam pe aici sint.....reincep dupa revelion tot pe calorii....m-ar interesa mult sa stiu cam ce mincati voi si cum....

Tzuni,multzam fain! "Mitranco".....eheeeee......ce vremuri.....unde-i NN-ul?

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna

Eu n-am reusit sa intru pe forum, conexiunea la net a fost extrem de proasta, si asta din cauza unor cutremure de prin Asia....n-am apucat sa citesc prea multe despre asta pentru ca nu-mi merge netul. Sa speram ca voi putea trimite acest mesaj, ieri am incercat dar n-a vrut.

Brenda, bun venit!

Tzuni, am salata de beuf, ce zici merge? Hai, da-i cu colinda!

Crystina, succes la examen! Iti tin pumnii!

Zuzilici, multa sanatate si ai grija de tine.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza! Haideti la

Crystina, bafta multa!

Tzuni, Mik, din partea lui Teo.

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata tuturor !!!
Io`s la munci de ieri, fara kef, ofcorz
Mephala - io, io cu cafeluta pe birou deja
Cris - te asteptam si dai de baut, da ?

Deci intrebarea zilei pentru toate fetele: cine ce dieta/regim vrea sa urmeze din 8 ianuarie ???

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Zuzi, sanaate multa! Vai, si noi, tot familionul, ne tusim creierii pana pe la 2-3 dimineata dupa care de la 7 incolo o luam de la capat. M-am saturat, io tusesc de 2 sapt. Acum au luat si ai mei! . Leac babesc de 8 luni io nu stiu, in afara de ceaiuri pe care pot sa le bea si copilasii ...

Tzuni, as face greva dar nu pot..as fi singurul grevist din zona cre ca n-a sanse .

Mik, am primit un uscator de par, un depilator, o bijuterie de mobil, o fusta mov, body scrub si gel dush de la body shop de capsuni, yammmmy , cioco etc...

va
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sanatate tuturor !!!
Cand tusim noi in gasca, eu pun o cratita cu apa fierbinte undeva in zona capataielor noastre cu muuulta sare si ulei de eucalipt, dam cu VicVaporub pe unde apucam si bem ceai de ceapa , sirop de mugur de pin si plop.

Deci, cine ce dieta tine de la anu` ??? Help feteleee ...

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Daria, io de azi spun 'pas' la dulciuri. Nu fac nik dulce de Anul nou. Am zis!!!

Reguli:
-ultima masa la ora 18 (2 mere sau o banana)
-fara dulce si fainoase

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput