dolce!

dolce! | Autor: camy062004

Link direct la acest mesaj

ce parere aveti despre conexiunea prin cablu dolce?6 luni gratis de la instalare +160 de mii abonament lunar+50 de programe tv pare interesant

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu am o parere proasta in general despre Romtelecom si privesc cu suspiciune "super oferta" lor... Desi poate sa fie de bine. Astept si eu pareri avizate.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Si eu am o parere proasta despre Romtelecom!
Am primit oferta de la ei si reducerea care o faceau pt ca cica esti clientul lor era de la 6,80 la 6,40 euro, adeca 0,40 euro! Asa ca.......... eu is cam lamurita!

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Eu am auzit lucruri bune. De exemplu cica se vede foarte bine si pentru abonatii romtelecom abonamentul este 3.9 euro.

Asta stiu sigur pentru ca eu chiar mi-am facut comanda si asteptam sa vina sa imi instaleze.
Imediat ce voi avea parte de serviciile lor va voi anunta.

Salutari!!

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

eu am vrut sa renunt la upc si sa ma mut pe dolce, dar am renuntat. pt 2 tv, imi trebuiau, normal 2 recivere, al doilea e 75 euro(se poate plati in rate) daca il instaleaza o data cu primul (daca nu, inca 20 euro), si mai vroiam si hbo, dar trebuia sa platesc 2 abonamente la dolce + 2 la hbo si... nu mi-a placut, pt ca la upc platesc un abonament, pot avea 5 tv-uri, iar abonamentul la hbo e numai unul de platit, nu pt toate tv-urile pe care vreau sa se vada.

Cristina si Mihnea Stefan

In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Si eu sunt sceptica, deocamdata!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Eu am patit-o cu super -oferta de net a Romtelecomului.
Deci nu-i mai cred..orice ar fi!

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Dolce este tv prin satelit, asa cum au scris fetele mai inainte. Cu o antena si un receiver veti receptiona un singur program la toate aparatele din casa; daca se instaleaza doua receivere, se vor receptiona 2 canale simultan.
Daca aveti loc unde sa instalati antena de satelit, va uitati la un singur program in toata casa si va convine pretul este ok. Daca nu, eu zic sa va conectati prin cablu (unde este tehnic posibil).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

Vecinul de vis-a-vis a fost sedus de oferta lor. Vorbit, aranjat etc, i-au spus ca in max 2 saptamani vin sa ii instaleze. Au trecut. I-a sunat si i s-a comunicat ca mai dureaza INCA MINUMUM 2 saptamani. So... obisnuita seriozitate romtelecoco

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

ymcar cred ca sant foarte solicitati daca dureaza atat,la mine au spus ca dureaza 21 de si,inca nu au trecut ,dar astept pt ca am dat si eu comanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Mah ...si eu am dat comanda...si astept...mi s-a zis ca dureaza maxim 4 saptamani. A trecut numai una...
Dar nu am inteles cum e cu cei care stau la bloc...cu vizibilitatea..voi stiti mai multe??? Eu stau la parterul unui bloc de 4 etaje, si am camere si pe fata si pe spate. E posibil sa nu-l pot instala din cauza "vizibilitatii"????

poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio

Mergi la inceput