Mamici de ianuarie-februarie 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 25
oana_bucur spune:
Asa este...mi-a trimis si mie Cristiana un mesaj...in timpul noptii i s-au oprit contractiile si acum e pe perfuzii ptr declansarea lor... Azi va avea o zi lunga...sa dea Dumnezeu sa fie una buna.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+ 
loremunteanu spune:
Buna ziulica, burtoase dragi!
Nici nu stiu cu ce sa incep... Ma chinui de cateva ore sa termin de citit. Ati avut spor nu gluma...
Felicitari, Romaria si Mirela! Sa va recuperati repede. Bebelinele sa fie papacioase si sanatoase!

Haricleea, sper ca e totul ok. Asteptam vesti.
Katy, ce-mi faci tu azi? Asteptam invitatie de zor la conferinta si tu te-ai dus sa nasti!? O sa fie bine. 

Asteptam vesti! Tinem pumnii! Nu degeaba v-ati pregatit voi (tu si tati) costumele de craciunei...
Cristiana, tinem pumnii pt tine si bebe. O sa fie bine. 
Marina, eu zic ca esti foarte aproape de termen, draguta. Dupa mintea mea... Gandeste-te ca tu calculezi saptamanile de la ovulatie, pe cand noi de la la UM. Deci daca adaugam 2/3 saptamani la cele pe care le ai cu acum (35+) esti aproape de cele 40... Sper ca ai inteles ce-am vrut eu sa zic... Tinem pumnii sa stea fetita cuminte pana cand a zis nenea dr.
Sa-mi zici si mie ce trusa anume ti-a zis dl dr sa iei ca sa ma interesez si eu...
Bun venit noilor mamici! Am vazut si in mail-ul comun niste date, dar nu stiu daca sunt aceleasi fete. Voiau si ele in listuta.
Nu pot sa cred ca deja au inceput sa curga bebeii...
Eu am o mare problema. Help!!! Dana, stiu ca tu ai... Care-i treaba cu hemoroizii? Zi-mi si mie cum trebuie sa arate, tre' sa doara? Pe ce vrei tu... PM, Messenger... aici, oriunde... Am ceva, ma cam doare... mi-e si frica sa ma duc la toaleta...
Ieri am fost la serviciu, la serbarea de Mos, prima de acest gen din institut. Frumos... O gramada de copii... Tare simpatici... Sa-i fi vazut cum spuneau ei poezii la Mos... Fetitele au primit cadou, bebelusi, iar baieteii masinute... Unul din baietei (care si-a deschis cadoul pe langa mine) a fost tare simpatic. "Oau! Am primit exact ce mi-am dorit! O masina cu telecomanda!" Era ata de fericit... Iar moacele mici de fetite de 1 anisor se plimbau si dansau cu bebeii tinuti de cate o mana... Frumos ce sa mai...
Deocamdata va pupic!
Loredana
33+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
oana_bucur spune:
Mcbeal injectii ptr maturarea plamanilor bebelui si cu antibiotic i-au facut Cristianei ieri.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+ 
Salina spune:
Cata - n-am mancat decat vreo doua patratele de ciocolata, ca in travaliu numai la mancare nu ma gandeam...asa ca mi-au putut face anestezie generala. Eu zic sa nu stai nemancata pt ca vei sta oricum zilele dupa operatie. Stii ca trebuie s-o iei usurel, intai apa, ceaiuri, compot neindulcit, fiertura de legume si carne, iaurt, branza de vaci...asta cam 3 zile. Deci foamea o vei face dupa cu siguranta. Ar fi bine sa ai la tine niste supozitoare cu glicerina si eventual niste carbune medicinal (eu am avut nevoie)
1) aici zau ca nu stiu ce sa spun, eu am avut frizura stil "cheala"
, dar m-am facut cu lama inainte si dup-aia incepuse sa creasca... Nu cred ca exista o procedura standard.
2) sigur ca poate, cu mine a stat mama toata noaptea, cat am fost la terapie (daca zici ca mama ta deja a inceput sa puna in miscare pilele, e bine, nu cred ca o sa ai probleme, mai ales in noaptea de Revelion cand vor si ele sa se streseze mai putin)
3) asa este cu ridicatul...ai auzit foarte bine. Vineri la 17.45 am iesit din operatie, sambata la 10 dimineata faceam primii pasi la toaleta, ajutata de socrela, acolo i-am spus sa ma lase singura
. Mai cu o ameteala, te mai asezi, dar e important sa te misti, sa nu stai in varful patului si sa te vaiti, sa ceri altora sa-ti puna copilul in brate. Vorbesc serios, e f. important sa te ocupi singura, pt. ca se poate, crede-ma. Uneori femeile se mai rasfata![]()
oana_bucur spune:
Kateryna, scumpa, parca adineauri erai prezenta aici...sa dea Dumnezeu sa mearga totul bine si sa auzim de bine.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+ 
Catalina spune:
Mai fetelor, dintre care ati vorbit cu Cristiana. De ce nu ii face cezariana??? Adica nu e mai naspa sa o lase in travaliu atata timp, mai ales ca are membranele fisurate de ceva timp? Offf
Cata
ylilimic spune:
SMS de la cristiana:
va sarut, am contractii la 2-3 minute, dilatatie 5, astept intalnirea! Bafta Katerynei, voua va multumesc din inima pentru rabdarecu gravida indisciplinata!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
marinar spune:
Kate, Cristiana

curaj fetelor si sa dea DD sa fie totul bine!!!
Catalina am vb cu sotul meu si mi-a luat peridurala de la municipal cu 710 mii. din pacate plecase de acolo cand l-am sunat si nu stia programul, dar oricum a dat si gabi alta varianta care cred ca e mai accesibila. diferenta de pret este nesemnificativa asa ca......
Marina
35+
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
adela2006 spune:
catalina mie mi-a zis ieri ca doctorul i-a zis ca ar fi mai bine ptr bebe nastere normala din cauza asta nu-i fac ceza lui cristiana
ce chestie katerina tocmai ce se lauda ca si-a terminat bagajul de spital , poate de aia nu mi-l fac eu
; sa ma vezi numai sa ma apuce nascutul fara bagaj ce agitatie si panica ma apuca ![]()
e asa frumos afara ca trebuie sa fac o plimbarica
sper sa fiti cuminti pana ma intorc