Mamici de ianuarie-februarie 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 24
laura ionescu spune:
PT Romaria si Mirela - felicitari, sa fie fetitele sanatoase si mancacioase.
Cristiana si Kateryna- nu gasesc majoretele alea ametite sa le pun la treaba pt voi, ca meritati vreo 20-30. Va tin pumnii.
Ieri am fost si noi la dr. Avem 36 de sapt si 2,6 kg. Mai stam la caldurica pana facem macar 3 kile, ca nici cat o sticla de cola nu e bine sa fim, chiar daca suntem fete si tinem la silueta. Copilasha este zburdalinica rau, s-a chinuit dr ieri vreo 20 de min sa-i prinda femurul ca sa-l masoare, ca se misca mereu ca o shoparlitza.
Ne-am programat pt ceza pe 11 ian. Pana atunci trebuie sa ma documentez despre anestezia peridurala si generala.
Eu n-am luat pt copil decat 3 body cu maneca lunga si 2 salopete. Ma gandesc ca se duce taica-su si ii cumpara cand o sa fie cazul.
Sunt racita cobza de 3 zile, nu stiu cum am reusit. Iau Fervex ca sa nu fac febra si inghit sirop de tuse la 2 ore. Ma dor toate oasele, sunt ragusita, tusesc, abea vorbesc, imi curg mucii si cand nu imi curg nu pot sa respir ca am nasul infundat. Sper sa imi treaca pana maine ca se fac 5 zile de cand o duc pe picioare si poate scap mai ieftin, fara febra si alte minuni.
Apropo de cheltuieli pt bebe, pe mine numai injectia zilnica cu Clexane ma costa 3 mil pe luna. Ca imi fac una in fiecare zi si o cutie cu 10 seringi costa 1,3 mil. Dar eu zic ca e doar inceputul. SA vedeti voi cand o sa vina, ce de lucruri o sa aiba nevoie si cum o sa stam in cur si in cap sa le facem toate poftele. Eu una, abea astept!
L, 36+
monu spune:
Aoleo!!! Au inceput sa vina berzele!!! a tinem pumnii stransi sa fie bine. Na ca ma apuca si pe mine frica.
Despre majorete daca nu gasiti bagati formula majoreta intre paranteze patrate.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Daconst spune:
Buna fetele!
Tocmai ce terminam de citit si am aflat de Katy.Vai ca m-a luat cu tremurici.
Hai sa punem majoretele la treaba...deci galerie...

Katy,sa fii curajoasa si sa fiti sanatosi si tu si bb!
Alinuk,multumim de vesti!
A mai sunat cineva la Cristiana???Oana parca tu ai vorbit cu ea...oare cum o fi saracuta?
Imi pare rau ca v-am speriat ieri,dar cred ca m-a influentat faza patita de Cristiana si am zis ca merg pentru linistea mea.Oricum nu mi-a zis cind nasc...deci tot cu frunzele pe-afara de la morcov sunt.
Am sunat azi dupa rezultatul de streptococ si e negativ...deci m-am linistit si cu asta.
Salina,la fel simt si eu presiune joasa si parca bb vrea sa iasa deja.Inca nu stiu ce sa cred,daca e normal.Plus ca mai am si dureri ca la ciclu daca ma misc.
Liudo,soro,ti-am dat emotii dar azi te linistesc ca e zi buna...asa ca bafta la control si o sa vezi ca esti bine.
Bits,n-ai facut analiza de diabet gestational?Sau nu se face la voi?
Eu am facut-o ca m-am ingrozit cite dulciuri am halit in sarcina asta si vad ca sunt ok.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 37+ 
laura ionescu spune:
cred ca am reusit cu majoretele. pt fetele care sunt in travaliu 

si pt bebelushii nostri

Fetelor, ai e putin si vine Craciunul. Mie deja imi miroase a scortisoara.

aelita spune:
ylilimic,aia de nu s-a dus la eco pana la 8 luni,ca nu voia sotul sa afle sexul,nu? dar nu putea sa ceara sa nu ii spuna sexul?ca nu e musai sa-i spuna.dar la control normal ,sa o ia in evidenta de ce nu se ducea?sau nu despre sexul copilului era vorba ?
cleopiciu
fetele zic ca ctg-ul e exact curelel alea...monitorizarea fatului.
marinar,ai grija cu durerile,mergi la medic daca mai ai !
nu ti se intampla nimic de acum,dar e mai bine sa mai stea in burtica.
gabriela vezi sa nu te ia durerile,si alea alea,in indispensabili
si la mine tot o ora jumate,doua ore daca e aglomerat face pana vine acasa...dar taxi nu cred ca ma ia,daca ma vede in dureri,le e frica .salvarea...habar nu am nici numarul,bai,eu sunt dusa cu pluta.
Salina iti tin pumnii!!!
sa fie cum vrei tu .
si daca intru si eu in istorie ca nasc pe drum,ce-are?? ete,sa facem si noi si ceva iesit din standard,ca poate asa uitam de frica si de alea alea!
eu chiar as vrea sa ma ia asa pe dedesupt,inundatia,sa nu mai am timp nici sa zic miak,ca asta inseamna ca scap si repede!! ce sa ma mai gandesc eu ca aoleu o ajunge sa ma ia?? singura nu nasc eu,chit ca alarmez toti vecinii,ies in strada ! aaaaaaa ! am niste tigani la scara vecina,un card sunt!! aia stiu cu ele,nene!! pai eu stau aici de 5 ani,si continuu o vad pe tiganca dand sa suga jos,in masina.numai aoclo l-o apuca pe puradel sa suga.si dupa 5 ani m-am prins si eu ca bai!! nu poate sa fie acelasi copil !!!! inseamna ca face unul dupa altul!! si da,acum ii vad multi,marisori .
dau o gura la tigani,sa vezi ce ma ajuta aia!
haha sau ma duca cu furgoneta lor in care cara fier vechi si cartoane
haoleu!
38s+4 
mcbeal spune:
Mama ce de emotii! Si suntem inca in decembrie! Tinem pumnii la toate fetele care sunt in travaliu sau urmeaza sa nasca prin ceza!
Bafta multa, nastere usoara si copilasi sanatosi si frumosi!

Mai stiti ceva de Cristiana?
31+ 
Catalina spune:
Am intzepenit cand am citit de Kate. Chiar ma gandeam ce e cu ea de nu m-a invitat la o conferinta de dimineata. Doamne Ajuta Kate! Si Haricleea si Cristiana!!!
Gabriela sa stii ca si eu la fel simt, bebe jos, ca e presiune, deja la toaleta desi imi vine sa merg, merg cam degeaba. Si intariri de burta tot asa la greu, mai ales seara sau dupa ce merg sau ma supar. De aia nici nu mai ies decat la necesitate. De acum nici atat. Vorba lui Radoi, luati si voi un brad si stati langa el si atat, lasati restul sa ajungem la 31.
In rest, bagajul e facut, gata sa zboare, spaga e la locul ei, chiar avem si hainute, patut, cremutze si alte alea pt bebe (noi care ziceam ca nu luam nimica), doar mici cumparaturi mai tre sa faca tati si le va face maine poimaine ca daca ne trezim cu bebe pe 1,2 ian exista mari sanse ca magazinele sunt inchise. Si mama azi isi pune in miscare pilele de pe la Municipal.
Salina, fii atenta la o chestie. Mie dr mi-a zis ca doar pe 31 dimineata sa nu mananc. Tu cum ai facut? Io ma gandesc ca, daca voi putea manca pe 30 sa nu mananc decat pana in pranz. Si mai iata niste intrebari:
1. cum tre facuta "frizura" pt ceza?
2. poate sta cineva cu tine dupa (adica cum ar fi mama, sa ma ajute nitel) - ca stiu ca si tu tot la Municipal ai fost.
3. am citit ca tre sa te ridici cat de repede dupa ca sa circule sangele si sa incerci sa mergi cat poti; la tine cum a fost?
Pupici,
Cata 37+
DidiAlex spune:
Salutare burtici!!!
ce agitatie la voi...Nasteri si sarcini usoare.
Am vb cu Cristiana putin mai devreme. Cred ca nu era momemtu sa o sun; au inceput procedura de declansare a nasterii. Nu am retinut exact daca ii incepuse sau nu contractiile, era o larma la ea. Dar era impreuna cu sotzul.
Era evident speriata. Asa ca daca aveti o clipa libera poate ii transmiteti un SMS cu incurajarile voastre.
Aveti grija de burtici si e ff important sa ramana la caldurica lu mami pana ajung la termen sau cat mai aproape.
Sarbatori Fericite!!!!
mcbeal spune:
Of of Cristiana, tinem pumnii stransi! Nu stii daca i-au facut injectii pt. maturizarea plamanilor lui bebe? Din ce am inteles sunt foarte importante in cazul nasterii premature.
31+ 
ylilimic spune:
katy - se cunoaste ca nuesti acasa! Nu ma cheama nimeni la conferinta
Ma gandesc la tine si iti tin pumnii sa fie bine 

haricleea - inca nu avem vesti de la ea? Sper sa fie vesti bune, de aia nu se inghesuie nimeni sa ni le dea! 
alinuk - am trimis SMS la cristiana dar deocamdata nici un raspuns. Daca aflu ceva negresit va anunt! Multumim de conexiune, ramai calare pe situatie
aelita - DE VACA! si daca ai sti reclama de la laptele Fulga ti-ar fi mai usor sa intelegi... Asa a considerat ca este bine, iar sotul este un ciufut de felul lui si acum fie-sa ii seamana leit (mai bine vorbeste cu florile decat sa se integreze intre copii). Cica nu s-au gandit la probleme ci doar nu voiau sa afle sexul ...
in rest pentru toate fetele care mai au dor de duca azi (sau bebeiilor lor neastamparati) 

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici