Mamici de ianuarie-februarie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Bits, NUUUUUU!!!
Cu siguranta n-o sa faca 5 kg.Daca ai fi avut primul bebe peste 4 si al doilea peste 5 ai fi avut mai multe sanse de diabet.Insa la tine cred ca singurul factor de risc ar fi ereditatea.Mai are cineva in familia mamei tale diabet? De ex. verisoarele/verisorii tale sau matusile/unchii tai din partea mamei?

Inclin sa cred ca in cazul in care esti inalta, nu ar fi o problema sa ai un copil mai marisor.Cumnatele mele suedeze au toate peste 170 cm si soacra este inalta, iar toate au avut copii in jur de 3700-4500g si nu au diabet.

Mariana 30+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

monykk (07.05.1981)UM 18.04.2006 DPN 24.01.2006 - Bucuresti - Denis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Catalina ce frumos:o sa faci revelionul cu bebe!.

eu una mor de ciuda pe unele persoane:sunt racite si vin in vizita ca si cum nu ar avea nimic fara sa se gandeasca ca sunt gravida,am imunitatea fff scazuta si ma imbolnavesc repede,in plus mai am putin pana la operatie si trebuie sa fiu sanatoasa din toate puncetele de vedere.ca drept dovada acum imi curge nasul,nu pot sa respir si binenteles nu pot sa dorm.pana nasc(si dupa) nu mai prind pe nimeni pe la mine!

36,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Si eu tot printre alea baftoase ma numar...

Dupa cezariana mi-a venit PESTE LOHII, la 6 sapt. de la operatie.Credeam ca am bagat-o pe mineca si am dat in infectie ca imi curgea ca Niagara.Cind colo...ciclul!

Dupa nasterile vaginale a durat multe luni pina sa-mi vina.Nu exista nici o regula,aici se spuneca primul ciclu poate veni intre 6 sapt si 3 luni dupa terminarea alaptarii.O diferenta enorma!

Mariana 30+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

in familia mamei nu stiu sa fie cazuri de diabet,cel putin asa stiam ca nu i-am mai vazut de mult timp.

mey ce-i drept am 1,71 si sunt destul de lata in bazin sa duc o sarcina mare(cel putin asa s-a exprimat doctorul),barbatamiu e si el ditamai namila de japonez asa ca poate ne semana, dar faceam calcule cu sotul:daca la 34 sapt si 5 zile bebe era de 3360g(luase 800g in 2 sapt) daca ia in ritmul asta ajunge la 5 kg la 40 sapt.

36,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Bits - nu vad de ce sa iti faci probleme si iti dau un ex. cel al mamei mele care a nascut doi copii, eu si frate-meu , amandoi de 4.5kg si NU ARE DIABET, noi nici atat.

Ralu 37DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bits eu nu m-am referit la haine pentru copii, ci in general, la mine , la copilaria mai avansata, adica de atunci de unde mai tin si eu minte, deci nu la bb. la bebe clar ca trebuie mai multe ... adica nici nu am exagerat ca stiu ca o sa mai primesc, dar nici cu una doua nu am ramas... am zis sa-mi ajunga minium 3-4 zile acasa fara sa spal, ca dupa daca vad ca e putin sau ca si cu cele primite e tot putin - magazinele sant alaturi... trimit sa-mi cumpere!Nici sa exagerez nu vreau ca bb creste repede - repede si alea mici de tot la o luna sant mici deja.

fetelor va pupacesc si va doresc noapte buna si ma duc si eu la culcarica ca noaptea trecuta am cam vegheat asa ca azi mai devreme e parcarea!
Sper sa nu fie si maine asa zi zapacita... sper din suflet si daca chiar e sa fie... sa fie fara probleme, urgente si cat mai aproape de termen.

daconst tre sa pui de baut... ca din cauza ta am avut azi un moment de panica.
un cuvant bun pentru Cristiana
si inca altele doua pentru Mirela cu fetita ei si Haricleea de la care vestile intarzie...
aelita daca mai dispari - fara bilet de voie de la mine.... te mananc... ca azi meritai trasa de coc!

noapte buna,

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 35 sapt si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

fetelor, tinem pumnii pt cristiana sa fie bine si ea si bebe,

crisu28, bine ai venit, sarcina si nastere cat mai usoara.

marina, vrei sa ne superi, cum sa plangi cand tu trebuie sa te bucuri, cred ca te-am vazut ca am fost si eu astazi la cabinet insa eu sunt mai rusinoasa si nu am avut curaj sa ma apropii , hai ca atunci cand o sa o tii in brate pe Ioana ai sa uiti ca vroiai sa se nasca in 2007. daca vrei noi i-ti facem galerie

Catalina, tinem pumnii si pt tine, vad ca timpul trece cat se poate de repede.

Bits, tu te plangi ca e mare bebicul, lasa sanatos sa fie, si tu la fel, nu te mia gandi la drobul ala de sare.

eu am fost la dr si ne-a zis ca bebita are 1847 gr, la 32s5zile dar mie mi se pare ca e cam mica, cu toate ca doctorul a zis ca e ok, acu incerc sa stau linistita si sa am incredere in dr, colul este lung si inchis, fetita nu a vrut sa ne arate fata decat nasucul si genunchii pe care ii tinea la gurita si cu o mana pe fata.

va pupam

nadiutapm 31+

burtica

Mergi la inceput

am mai auzit ca dupa cezariana la 5-6 sapt sa te trezesti cu musafiri.or avea legatura cezariana si CM-ul?

36,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Eu am avut cezariana iar musafirii mi-au venit dupa 6 luni si jumatate

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput