Ina, eu abia acum am citi aici, groaznic ce ti s-a intamplat, imi pare tare rau. Eu vreau doar sa-ti spun sa insisti sa-ti faca analize pana in panzele albe. Doctorii aici au tot felul de texte: dupa doua sarcini pirdute nu facem investigatii, daca primul copil e baiat nu facem investigatii, daca cauza nu e consistent (ca nicinu-mi mai vine cuvintul in romana de suparare) nu facem analize, ei n-ar face analize niciodata, ca sarcina tot s-a dus si-i doare in spate. Aduna-ti toate puterile, lasa rusinea acasa si cu cel mai mare tupeu insita, insista cat poti ca ei n-or sa-ti ofere niciodata nimic. Daca e nevoie sa faci crize de nervi, fa-le si nu-ti fie rusine. Refuza sa accepti 'bad luck', te innebunesc cu statisticile lor, numere si 'natura care-si urmeaza cursul'. Ignora zambetele subtiri si sugestiile fine ca poate ar trebui sa vezi un psiholog (de parca asta e solutia tuturor problemelor).
Multa sanatate!
Corina
Ina draga mea ce faci?
Astept un semn de la tine.E totul Ok?
Eu sper ca da, ca alfel te urechez (stii tu de ce!)
Multa putere si curaj Ina.
Incearca sa treci peste asta asa cum am facut si eu. E greu ce-i drept, nu poti sterge cu buretele, dar trebuie sa mergi mai departe.
Sunt alaturi de tine.
Andruscka

http://photos.yahoo.com/ph/pompipetre/my_photos