Mi s-a rupt apa la 17 saptamani de sarcina
Raspunsuri - Pagina 14
lucia_cs spune:
Ina, noi dua am trecut prin exact aceeasi situatie.
Acum un an si 8 luni mi s-a rupt apa la 18 saptamani. Doctorii mi-au sugerat avortul, dar am refuzat, exact ca si tine, desi mi-au facut "instructajul" cu "pericol de infectie, copil foarte bolnav, etc'.
Am ales sa lupt. Am pierdut. Dupa 3 saptamani de sperante am intrat in nastere, natural. Eu am vrut sa-mi oreasca nasterea, dar doctorii au zis ca nu se mai poate face nimic, aveam febra, deci se apre ca ma infectasem deja...
Asa s-a nascut primul nostru copilas, Isabella. Nu a supravietuit. :(
La un moement dat am avut o hemoragie urata de tot, doctorii mi-au spus ca risc mult, nu am considerat ca lupta pentru viata copilului meu este un risc.
Dupa ce am pierdut lupta, i-am multumit mult lui Dumnezeu ca nu noi am luat decizia de a avorta. Durerea o stii foare bine. Daca as fi luat eu decizia, nu as mai fi vrut sa traiesc acea viata pe care o "castigam" prin avort.
Mi-a fost frica gandindu-ma ca e ceva in neregula cu mine si ca nu o sa pot avea niciodata o sarcina in care sa nu se rupa apa, dar am reusit.
Acum am tot o fetita de 8 luni, nascuta la exact 40 saptamani.
Pentru noi Isabella va ramane mereu primul nostru copil, iar Evelyn al doilea.
Este inexplicabil de dureros, dar ai sa vezi ca ai sa inveti sa traiesti cu ea.
Am ramas din nou insarcinata dupa al doilea ciclu menstrual normal. Un specilist ne-a spus ca nu am sanse mai mari sa pierd sarcina daca raman insarcinata dupa primul ciclu mentrual.
Mult succes!
Te imbratisez.
Lucia, mami de Evelyn si sotie de Csaba
_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..
Alexandru are o sansa!
Ina869 spune:
Dragelor,
Este incredibil de dureros cate dintre voi ati suferit pierderi!
Imi pare rau si ma alatur durerii voastre.
Mamicilor care trebuie sa nasca le doresc o nastere usoara cu bebelusi sanatosi,celor care urmeaza sa treaca printr-o sarcina le doresc sa aiba una usoara, fara probleme, iar celor care spera sa fie cat mai curand gravidute , sa cunoasca aceasta bucurie curand.
Fie ca Noul An sa va aduca numai bucurii, sanatate, fericire, sa va tineti bebelusii sanatosi in brate si Dumnezeu sa va fereasca de toate problemele.
La multi ani, 2007!
Sa fie inceputul unor ani fertili de acum incolo, pentru toate lumea!
va pup si va imbratisez,
Ina
Monicutz spune:
Salut Ina,
La multi ani pe 2007! Sa-ti aduca anul mult noroc si sa-ti usureze Domnul durerea pe cat posibil.
Vroiam sa iti spun ca pe mine ma vede sarcina asta o doctorita de la Mount Sinai care e parte din programul de Special Pregnancy. Tot ea e cea care mi-a facilitat toate analizele genetice si tot ce am mai facut acum 1 an jumate. Joi ma vad cu ea. Vrei sa o intreb ce trebuie sa faci ca sa te vada cineva (poate chiar ea daca vrei) pt analize? Tu prin cate ai trecut esti clar caz special si nu cred ca este o problema sa te primeasca.
Te rog sa-mi spui daca vrei sa vorbesc cu ea. Sper ca mai ai numarul meu de telefon daca vrei sa vorbim. Daca nu il mai ai, da-mi aici un mesaj si te sun eu.
Sa nu-ti peirzi speranta ca vei avea si cel de-al doilea copil! Iti doresc sa fii cat poti de tare, mai ales ca tu mai ai o buburuza de care trebuie sa ai grija :).
Te pup si multa sanatate si tie si la toate fetele!
, 33+
Pepsi spune:
Ina, La multi ani draga mea, multa sanatate familiei tale, ca e cea mai importanta, mult curaj sa treceti peste incercarile vietii, si sa aveti intr-o zi al doilea bebe va doresc!te pup
Flavia
+17, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
mandyksch spune:
Ina, imi pare atat de rau, ca pur si simplu nu cred ca exista cuvinte pe care sa le pot folosi aici.
Caile Domnului sunt de nedescifrat si de multe ori de neinteles de noi muritorii de rand. Cu siguranta este un motiv pentru care s-a intamplat ce s-a intamplat. Sper sa poti trece peste acest moment si sa continui lupta.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
Ina869 spune:
Lucia, ma bucur multe pentru reusita!
Imi aduc aminte ca in sarcina cu Rachie mi-ai scris si m-ai incurajat (cand imi incepusera sangerarile).
Am inceput demersurile la Mount Sinai ( i-am cerut drei sa-mi faca trimitere acolo, nu stiu cat va dura) si sint in curs de a-mi schimba dr. ginecolog. Am inceput si niste sedinte de acupunctura care ma ajuta mult ( mi-au dat energie ) si masaje terapeutice.
Noptile sint inca foarte grele, si speram ca odata cu trecerea timpului gandurile sa se atenueze, dar la mine vad ca se accentueaza.
O sa trec si eu la subiectul cu sarcinile pierdute.
Va multumesc tuturor pentru tot, nu stiu ce as fi facut fara voi,
cu drag,
Ina
Rachel (Nov.23,2005)& Ina
mcrissa spune:
ina e cumplit de greu prin ce treci.stiu ca nu se poate masura in cuvinte durerea pe care o simti.stiu asta pentru ca si eu am pierdut acum 5 saptamani o sarcina la aproape 16 saptamani.credeam ca nu o sa pot trece peste aceasta durere.simteam ca ma apasa din ce in ce mai greu si ca pe zi ce trece imi e tot mai dor de burtica mea draga.dar am reusit sa trec peste.am fost la mai multi medici si toti mi-au spus ca voi reusi sa am copilul meu.gandul ca intr-o zi voi avea puiul meu m-a facut sa-mi impun sa accept situatia (de uitat e imposibil pentru orice om sa uite o asa incercare) si sa ma gandesc ca daca continui sa sufar atat de rau imi fac prea mult rau mie si voi fii slabita pentru o viitoare sarcina.si ca trebuie sa fiu puternica pentru copilul pe care intr-o zi il vom avea.Curaj mult!Si fii puternica pentru fetita ta si fii convinsa ca va veni si un fratior sau surioara pentru ea!Dumnezeu ne incearca , dar nu ne uita!
Mcrissa bebe strumph-ul meu
Roxali spune:
Ina imi pare nespus de rau ca nu au reusit sa-ti salveze bbelusu...viata ne rezerva fel si fel prapastii.
Sanatate intregi familii!
Ali
monykk spune:
INA , draga mea ce sa spun ma rog in continuare ptr. ingerasul tau
esti un exemplu pentru toate , nici macar nu ma mai gandesc la nastere cu frica cand am vazut prin ce ai trecut tu
ma inclin , esti o luptatoare
te pup si ai grija de tine
cu 
andruscka spune:
Ina draga mea ce mai faci?
Nu mai stim nimic de tine
Cum te mai simti?
Te pup si ai grija de tine.
Andruscka
http://photos.yahoo.com/ph/pompipetre/my_photos