Mi s-a rupt apa la 17 saptamani de sarcina
Raspunsuri - Pagina 10
crissy77 spune:
Ma rog pentru linistea si pacea sufleteasca a micului ingeras.Durerea din suflet nu o sa va treaca dar sper sa aveti puterea sa treceti mai departe. 

Cristina & Elise-Stefania
felicia74 spune:
Ina imi pare tare rau
Cuvintele sunt de prisos, nu pot decat sa-ti urez recuperare grabnica atat fizica cat mai ales psihica.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Morgano spune:
Inuta draga, suntem cu sufletul alaturi de tine si ne rugam pentru micutul vostru ingeras. Multa putere 
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Sabina spune:
OOOh.

draga mea, mult curaj.Nu exista cuvinte care sa te mangaie:(
Dumnezeu sa va intareasca !
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
migabo spune:
Inuta, imi pare nespus de rau pentru suferinta ta. 

Fie ca bunul Dumnezeu sa va intareasca pe tine si pe sotul tau si sa aveti puterea sa mergeti mai departe si sa o cresteti pe Rachel. Sanatate multa!
Ingerasul vostru va va veghea si va va proteja!
madau spune:
Ina

nu stiu ce as mai putea spune, sa va dea Dumnezeu putere sa o luati de la capat, acolo sus in cer exista acum o steluta numai a voastra care va vegheaza si va apara. Te admir 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
pischi2003 spune:
Ina, curaj mult si aveti grija de voi. Sunteti niste luptatori, o sa va ajute Doamne-Doamne sa aveti un alt copilas cat de curand.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
szivarvany spune:
Ina, imi pare foarte, foarte rau, ti am citit toate postarile si speram ... dar iti doresc sa o iei de la capat cu mult curaj si sunt sigura ca veti reusi. Iti doresc multa sanatate 
Daria &
Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
Claudi@ spune:
Ina imi pare nespus de rau, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce chinuri sufletesti treci. Noi suntem alaturi de tine.
camelia_daniela spune:
Ina, imi pare rau c trebuie sa treci prin atata suferinta!!! Nu exista cuvinte care sa aline.... 

Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)