Mi s-a rupt apa la 17 saptamani de sarcina
Raspunsuri - Pagina 9
Qamar spune:
Ina,
desi nu am postat nimic aici pana acum, ti-am urmarit povestea cu sufletul la gura si am sperat din toata inima sa fie bine..
cuvintele nu au ce sa exprime in astfel de momente, vreau numai sa stii ca ne gandim la tine, la voi si ne rugam sa fiti puternici...
sunt cu ochii in lacrimi si nu mai pot scrie...
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
catutza spune:
Ina , nu ma pot opri din plans! I-mi pare foarte rau, nu am cuvinte....
Curaj mamica puternica si luptatoare.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
Lorenyy spune:
Ina,nu am cuvinte.............mi s-a taiat respiratia......D-zeu sa-l aiba in pace pe ingerasul tau....D-zeule Doamne............!!!!!!!!!!!!
alexxia spune:
Ina, nu stiu ce as putea sa-ti spun acum, pot doar sa-mi plec capul in tacere in fata marii voastre dureri.
Dumnezeu sa va intareasca si sa va mangaie.
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
meems spune:
Ina, plang de cand ti-am citit mesajul... Te-am visat azi-noapte si erai trista, asa ca m-am trezit cu un sentiment de teama. M-am incapatanat totusi sa cred ca lucrurile vor lua o intorsatura favorabila. Apoi a venit mesajul tau si-am inteles ca Dumnezeu a hotarat altfel... Cuvintele sunt acum de prisos.
Denisam spune:
Ina- vorbele si cuvintele nu pot inlcoui durerea VOASTRA si nici a mea cand scriu aceste randuri -dar MA BUCUR IUBITA CA NU TE LASI INVINSA!
SIMT CA VEI LUPTA SI CA DUMNEZEU ITZI VA DA UN ALT BAIEZEL CURAND!
ASA E- DUMNEZEU NE INATRESTE SI NE FACEM SA LUPTAM SI SA NE INDEPLINIM VISELE SI SA FIM MAI BUNI!Oricand simtzi nevoia, nu ezita sa ma suni-suntem alaturi de voi!
Dumnezeu sa il odihneasca pe ingeras!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

ralucami spune:
Ina ti-am urmarit topicul de la inceput dar nu am stiut ce sa-ti scriu. Acum, cititnd ultimul tau mesaj , am fost atat de impresionata incat mi-au dat lacrimile . Multa putere iti doresc! Sa dea Domnul sa treci peste aceasta mare suferinta!
POZE BEBE
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
monet spune:
ina, tu esti mai buna decit noi pentru ca stii sa treci prin durerea asta. si daca crezi ca nu sti, de fapt stii foarte bine - duci ce POTI sa duci. te iubesc si te admir din tot sufletul. multumesc ca ma inveti si-mi deschizi ochii catre binele infinit.
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
CRACIUN 2006
DECEMBRIE2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Bic spune:
Ina, imi pare rau ca trebuie sa treci prin toata aceasta suferinta. Nu stiu de ce intimpla lucrurile astea, dar stiu ca Rachel iti va da puterea sa treci peste aceasta drama si sa privesti inainte cu speranta.
As vrea sa fiu linga tine si sa te string tare, tare de tot in brate.
Ai grija de tine. 
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC