Gradinita 3 Scaune -d-na Ghica
M-am gandit sa il duc si eu pe Albert la aceasta gradinita deoarece este mai aproape de mine si am o colega care are copilul acolo si spune ca este multumita. Mai are cineva copilul acolo? As vrea sa aflu mai multe pareri. Va multumesc.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Raspunsuri
Androix spune:
Offf, vroiam si eu sa aflu mai multe detalii ca si noi stam in zona si cine stie poate la anul...
Am o vecina care are grija de o kinezoaica pe care a dat-o la gradinita asta. Tocmai am intrebat-o cum i se pare si a zis ca atata ciubucareala este acolo ca i-a ajuns pana peste urechi. Cica directoarea e super tare, le-a cerut 1 mil de copil ca sa puna jaluzele verticale si nu stiu ce sa mai faca prin gradinita
Si mereu toate educatoarele asteapta sa sari cu banu'. Plus ca biata fetita e mai mereu bolnava. Si nu i-au acceptat scutirea, a platit toata luna desi nu a fost decat o singura saptamana la gradi.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
anda141 spune:
Of, Andreea, oare mai exista vreo gradinita in care sa nu se ceara ciubuc?? Si eu mor cand aud de faze din astea. Dar unde sa il duc...ca toate sunt la fel...
Nu stiu ce sa mai zic...din zona am inteles ca asta ar fi mai buna, de-aia am zis sa il duc acolo.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Crisu spune:
Stati sa va povestesc eu despre aceasta "minunata" gradinita.
Din februarie am inceput sa bat la usile d-nei directoare, care e de o ciubucareala...., nu va zic...
Intai m-a intrebat unde lucram, apoi sa vada copilu... si ne-a tinut intr-un stand by pana in august, iar de fiecare data deschideam usa cu capul... intelegeti voi.
In concluzie ne-a primit. Apoi a fost prima sedinta, primul milion pt jaluzele, covor si televizor. Dupa nici o luna am primit biletel acasa pt suma de 500.000 (50 ron) pt ca au schimbat in bucatarie dulapurile.
Nu va zic ca in august a trebuit sa ducem fiecare copil cate o sacosa de detergenti( de vase, de covor, de perdele...etc), si astia cam 500-700 mii.
Optionalele... 250.000, sa zicem, insa Alex de la engleza si calculator nu a inteles nimic ...
Sunt in grupa 35 de copii cu o singura educatoare. Cu ea nu am nimic, desi dupa prima luna mi-a dat de inteles ca Alex nu e cuminte, ca nu o lasa sa faca orele, mai sa mi-l dea acasa.
Ei nu-i dadusem nimic... Am prestat si aici, o super tigaie de tefal, cam 1 milion si aia.
Concluzie.... la anul schimb gradinita pe una particulara, in germana, macar sa stiu unde se duc banii...
Ca in fundu lor... m-am saturat.
Daca puteti sa NU duceti acolo copii... ar fi bine.
Nu mai zic de mancare... fasole batuta cu purcel afumat la 3 ani!!!
Varza calita cu costita afumata, Ciorba de purecel au avut acum 2 zile!!!!!!!!
Prea mult!!!
mami Cris si bb Alex(05.11.2003)
Androix spune:
Or avea vreo bucatareasa ardeleanca 
In rest, cam ce mi-a zis si mie vecina mea. Dar mie nu mi se pare firesc sa plateasca copiii jaluzelele intr-o gradi de stat. Aia o faci cu bani de la primarie daca iti ajung, aplici pentru fonduri europene sau cauti sponsori (adik nu printre pici
)
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
anda141 spune:
aoleu....m-a luat groaza....fara cuvinte.
Mai e alta gradinita mai rasarita prin zona??
Sa il ajutam pe Alexandru
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Androix spune:
Ar mai fi cea de pe sinaia, dar nu te sfatuiesc, chiar a fost o mamica aici pe forum care si-a dat copilul la cresa ca era micut si ei au si cresa, si l-a luat cu urme pe fundic de la ei. In cateva zile a facut reclamatie la inspectorat si a spus ca presupune ca a fost batut. I s-a zis ca nu e prima reclamatie si i-au mutat copilul tocmai la cresa ciobanasului, dar macar era multumita.
Si am mai auzit de o gradinita care apartinea de suveica, foarte misto, dar nu stiu unde este, nu stiu nici un numar nimic, si unde mai pui ca suveica se demoleaza acum ca sa faca loc vreunui mall sau complex rezidential. Totusi gradinita nu era in incinta fabricii asa ca se poate sa fi supravietuit.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
Crisu spune:
Am uitat sa va spun ca educatoarea mi-a cerut inainte de serbare 500 de mii pt brad, ca a vazut e unul la 1.800.000 si ca a mai vorbit cu niste parinti( care au dat de fiecare data)... si..asa ca am mai dat ...
De era pt serbare. pt copil, nu putea sa vina mosu si sa nu aibe brad artificial...
cel de anul trecut ce-o fi facut cu el????
mami Cris si bb Alex(05.11.2003)
anda141 spune:
hmm....cred ca ne vom orienta catre una particulara, pana la urma.
Sa il ajutam pe Alexandru
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert