GEROVITAL

GEROVITAL | Autor: Onetzica

Link direct la acest mesaj

Ce spuneti despre cremele Gerovital? Cine foloseste?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Eu le-am folosit si inca le mai folosesc din cind in cind..mi se par foarte bune, dar....suntem tentate sa cumparam ce e mai scump ca poate e mai bun. Folosesc si demachiantul de ochi cu albastrele si mi se pare f bun si creme de maini si masti. Sunt ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Eu folosesc crema de ochi.Pana in momentul de fata sunt multumita.Vreau sa mai incerc niste masti si crema de gomaj.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Si eu le folosesc. Raportul calitate/pret mi se pare bun. Ceea ce ma dispera e ca nu au protectie UV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Astazi am cumparat cateva produse Gerovital H3 (nou aparute)si sper sa fie ok. Am mai folosit candva si m-am inteles bine cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Si eu folosesc. Masca, gel spumant de curatat, crema gomage, demachiant cu echinaceea, balsam de par. Vreau sa trec si la samponul lor, cand mi se termina cel pe care il folosesc acum.
Pe situl lor este un test din care reiese ce fel de ten ai si ce gama iti recomanda.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Eu acum folosesc demachiantul pt ochi cu albastrele si imi place fff mult si nu mi se pare nici scump. Nu irita ochii deloc si curata bine.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amisa spune:

Folosesc crema pentru ochi si chiar i-mi place. Si miroase si placut.....si borcanelul e marisor......

Amisa, mamica de fetita alintata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Am folosit Gerovital cu preponderenta de cind ma stiu (am inceput sa ma cremu.iesc pe la 17 ani) si tenul meu arata superb. La 33 lumea imi da 26
Faptul ca nu am inca riduri il atribui desigur puterii de hidratare a acestor creme (pe linga dieta sanatoasa si somn cit cuprinde..plus ca nu fumez!)
Gerovital rocks!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ficusia spune:

si eu folosesc Gerovital si sint multumita de el.
Mai rau e ca am auzit ca cu aderarea la EU nu se va mai produce!

Medicamentul-minune care a incetinit imbatrinirea a peste 30 de sefi de stat, dar si a altor personalitati, care a fost descoperit de Ana Aslan, nu va mai fi fabricat din 2007. O substanta folosita la producerea sa este considerata periculoasa de catre UE, iar cercetatorii romani incearca sa gaseasca un inlocuitor.

In tara Anei Aslan, productia primei vitamine din lume care stopeaza efectele imbatrinirii poate fi oprita incepind cu anul 2007. Incetarea productiei vine dupa aproape 50 de ani in care faima Gerovital, gama din care face parte si medicamentul-minune Gerovital H3, a adus vinzari de milioane de dolari in toata lumea.

Defectul retetei-minune

Aderarea la Uniunea Europeana aduce cu sine impunerea anumitor reguli legate de medicamentele destinate consumului general. Printre medicamentele care nu vor intra pe poarta europeana se afla si vitamina Anei Aslan, Gerovitalul H3. Prezenta in formula-minune a tineretii fara batrinete a metabisulfitului de potasiu il face indezirabil. „Ghidul european, care reglementeaza utilizarea metabisulfitilor in medicamente, recomanda evitarea acestora”, spune Rodica Badescu, vicepresedintele Agentiei Nationale a Medicamentului (ANM).

Inlocuitorul, de negasit

Cercetatorii incearca sa gaseasca de aproape zece ani un inlocuitor pentru substanta periculoasa din Gerovital H3, sperind ca astfel pot salva produsul. Sefa Laboratului de Cercetare a „Institutului de Geriatrie Ana Aslan”, Rusu Cornelia, sustine ca cercetatorii incearca sa inlocuiasca metabisulfitul de potasiu cu clorura de potasiu, dar „produsul nu e stabil”. Fara o noua formula, conforma cu reglementarile europene, compania Zentiva Romania, actualmente detinatoarea dreptului de productie a vitaminei-minune a Anei Aslan, nu va mai putea sa inregistreze medicamentul la ANM in luna iunie a acestui an. La inceputul acestei veri, se incheie termenul-limita de depunere a dosarelor privind inregistrarea medicamentelor actualizate, conform standardelor europene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Cremele Gerovital... ce poveste lunga ...
In primul rand in Romania exista 2 producatori : Farmec Cluj Napoca si Gerovital Cosmetics Bucuresti( fosta Miraj SA).
Dintre acestia, al doilea este cel care are de fapt dreptul sa le produca si care chiar respecta (cel putin acum vreo cativa ani) reteta prof. dr. Ana Aslan. Primul a primit licenta de fabricatie (si implicit formula!!) doar pt.6 produse, nu mai stiu exact care sunt acelea, dar in nici un caz toate cremele de fata pe care le gasiti acum in comert. Concluzia : pe celelalte le face dupa "ureche" adica dupa reteta proprie. Daca sunt bune sau nu, nu ma pronunt pt ca nu le-am folosit. Dar in nici un caz nu respecta faimoasa reteta.
Din pacate, Gerovitalul de Bucuresti este in pragul falimentului din cate am auzit asa ca daca mai respecta intr-adevar calitatea si implicit reteta ... Dumnezeu stie.
In orice caz, cei care exportau la greu in toata lumea erau bucurestenii.

Inca ceva : cremele Gerovital H3 sunt recomandate pe segmente de varsta si se adreseaza in principal celor peste 40 ani, deci unui ten matur. Efectele folosirii lor pe un ten tanar ...nu stiu.... intrebati eventual o cosmeticiana sau un dermatolog.

Eu nu tin partea nimanui si oricum nu folosesc nici una dintre ele, ceea ce v-am relatat este doar cu titlu informativ.

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput