GEROVITAL
Raspunsuri - Pagina 2
anacami spune:
Buna!
Anca,stau pe langa fostul Miraj; de vreo luna-doua cladirea acetuia nu mai exista-a fost demolata! Nu stiu daca mai functioneaza in alta parte,inclin sa cred ca nu.
De vreo 3 saptamani folosesc, la recomandarea unei coafeze de la Miko Beauty (daca are vreo importanta- mi-a spus ca ea asta foloseste mai mult, desi are acces si la multe altele profesionale), samponul revitalizant de la Gerovital Cluj-cel cu 5 extracte naturale! Dupa vreo 2 utilizari am avut o surpriza placuta, firul a devenit mai puternic si mai gros,mai stralucitor si mai matasos; la periaj nu imi mai cad decat cateva fire-fata de inainte cand "culegeam" ditamai smocul.Si credeti-ma (ca in general sunt "mana sparta"), am folosit si produse mult mai scumpe, pe care dupa 2 spalari le-am "uitat"!
Folosesc si un balsam de la Pantene (pe care il foloseam si inainte) pentru a-l pieptana mai usor.
Mi-a recomandat ca din cand in cand sa folosesc si o masca nutritiva (dupa ea, balsamul este mai mult pt. "descalcire", nu pentru hranirea parului).
O sa incerc si alte produse Gerovital, se pare ca sunt bune.
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
bibyrox spune:
Eu folosesc Gerovital H3 de vreo 4 ani si sunt f.f.foarte multumita! Aveam atunci ceva probleme cu tenul.. am fost la un dermatolog f.bun care mi-a recomandat aceasta crema. Spunea atunci ca este singura crema cu adevarat BUNA din Romania!
Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete!!!

Biby

In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele

grodear spune:
Cam toate produsele de la Gerovital sunt bune, chiar foarte bune. Eu am fost intotdeauna multumita de ele.
Sasha.p spune:
Camelia - Fostul "Miraj" a vandut sediul sa isi acopere niste datorii de multi RON-i.... si s-au mutat in alta parte, dar nu mai stiu unde.
Da, sunt de acord, produsele sunt bune.
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
briza_marii spune:
De cand ma stiu, iarna mi se cojeste pielea pe fata din cauza vantului. In fiecare an am dat carute de bani pe tot felul de creme hidratante si nici un rezultat. De 2 sapt mi-am luat de la plafar G H3 pt piele uscata. Nu imi vine sa cred ce moale este pielea mea, si mai ales ca nu mai arat ca si cum tocmai mi-am parlit fata. Cred ca o sa incerc si samponul de la ei, ca vad ca nu ma mai inteleg cu niciunul
briza_marii
poze