Mamici din Arad...??? (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Am pus si poze de la serbarea lui Tudor.
Da Diana, seamana foarte bine cu Cipri, eu nu imi regasesc nici o trasatura pe chipul ei. Nu ma supar, ca mi-am dorit sa semene cu el.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

'neata fetelor!
Ioana felicitari pt apartament!Adevarul e ca decat sa dai banii pe chirie mai bine ii dai la banca pt ceva ce e al tau.
Carmen mare multzam!Detalii o sa-ti mai cer.Spune-mi romaneste stiu cei de la oftalmo?
Gabi super copilasii!
Fetelor ce credeti va fi mai ieftina gresia-faianta de import avand in vedere ca nu vor mai fi taxe vamale?Am primit bani de la socrela(ca noi pe ai nostri ii dam pe caini-ea inca nu stie de al doilea dar o sa ne dea Biutza de gol si atunci ) si numai bine imi ajung sa iau toata faianta si gresia pt cealalta baie.Am vazut la Piastrelle ceva super,faianta de 32,5/60 la 750 000mp,gresia e ceva de 40/40 la aia nu m-am prea uitat nici pretul nu-l stiu ca pe vremea aia nu aveam banii.Macar 600 000 de-ar fi faianta si conteaza ca baia are 12mp.Saptamana viitoare e liber si sotziorul si facem un tur prin oras.
Am facut 3 poze la serbare dar trebuie sa incarc bateriile sa le pot pune.
Care aveti chef puteti sa vedeti o inregistrare video pe care mi-a trimis-o crescatorul cu puiutzii de 3 saptamani.
pupici la toate

Magda si Bianca 8 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!
Ma mai primiti??
Saptamana asta a fost cea mai nasoala din acest an, am avut niscaiva probleme la servici cu manangeru cel nou si bou dar am marea satisfactie si bucurie ca totul s-a terminat in favoarea mea A fost destul de nasol ca s-a ajuns pana la directorul general, care a intervenit asa cum era de asteptat in favoarea mea
Apoi a fost acomodarea cu noua locuinta. Primele zile nici eu si nici Clau nu ne-am gasit locul, acum e mult mai bine, ba chiar suntem super incantati si se vede si pe noi ca nu mai suntem stresati ce si cum vorbim. Singurul lucru care ne lipseste e Raul, dar macar suntem linistiti ca lui ii e bine si nu intreaba de noi.
Am devenit femeie de casa si nu-mi vine sa cred ce obsedata de curatenie sunt. Probabil sau sper sa-mi treaca ca sunt prea prea Cand stateam la mama parca nu ma prea interesa, era mama acolo si facea ea, dar acum n-am cine-mi face si toata ziua sunt cu mopu in mana, cu aspiratorul, etc. Mancare fac si nu prea, ca aproape zilnic plec de la mama cu sufertasu
Raul e din nou (c)racit si de 3 zile am inceput si eu sa-i dau BRONHO VAXON. Alina parca tu i-ai dat la Dragos, esti multumita de el??

Ioana, felicitari pentru apartament!
Abia astept sa va mutati, are Raul partener de joaca

Alina, domnisoarei vaccinate
Dragos ce mai face??

Gabi, sanatate multa lu Cipri

Carmen, ochisorul tau cum mai e?

Diana, cand ai de gand sa ne pui poze?? cand iti creste parul?? Si eu ti-am vazut masina, tot in parcare Sa o folositi sanatosi

Maria, tu o iei pe urmele mele Asa eram si eu ca tine, disperata sa nasc Intr-o zi chiar le-am speriat pe fete, am avut o cirza de rinichi, identica cu un travaliu si le-am zis fetelor ca nasc. M-au cautat si in spital

Magda, felicitari pentru noua achizitie

Alina.a, sanatate maxima

No gata ca mi-e gata cafa
Va pupitez si promit ca mai dau pe aci

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Cand revin io voi nu sunteti, cand nu sunt io aveti limbarita...asa ca mai bine va citesc decat sa scriu

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau, bine ca v-ati acomodat in noua casa. Nu-i bai ca esti obsedata de curatenie. Si eu i-am dat la Tudor bronhovavom. Efectul nu este imediat, abia dupa un an... Trebuie sa-i dai 3 luni consecutiv, cate 10 zile/luna. Se da in 2 serii la inceputul tomanei si la sfarsitul iernii.

Poze

Mergi la inceput

Gabi, stiu cum se da dar noi am ratat perioada...n-a fost necesar ca nu am avut probleme de sanatate dar acum e prea de tot: 1 saptamana e bine, 2 bolnav si tot asa, asa ca pediatra ne-a zis ca putem sa-i dam si acum, sa-i intarim imunitatea. Imi pare rau ca nu i l-am dat prin octombrie dar cine s-a gandit

Restu pe unde umblati?? prin bucatarii?? Eu anu asta am de lucru dar nu foarte mult Prajiturile mi le fac mama si soacra Mama imi face si sarmalele si salata de boeuf , iar mie-mi raman doar restu salatelor si pulpele de pui la cuptor.

Ieri seara m-a anuntat Clau ca dupa ce pleaca MOSU de la noi, trimitem copil cu mami si tati in Vlaicu, apoi ne pregatim de chef Cica va fi dezmat I-am zis ca plec si eu dupa ce vine mosu si ma intorc cu dar de casa noua, asta ca sa fie el gazda si eu sa stau ca doar sunt musafir, nu?

Azi mergem dupa brad...nu stiti unde sunt mai frumosi si mai ieftini? aaaaaaa si inca ceva, Raul a dat comanda la mosu o masina de PULITIE cu antena Aveti idee unde gasesc??

Mama azi puteam sa ma inscriu la Buzdugan la "frecat menta"

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, te primim, cum sa nu...
Adelina, vad ca e bine dupa vaccin, sa vedem daca nu face cumva febra azi, speram sa nu.
Ma bucur ca v-ati acomodat la casa noua, sa va bucurati de ea. Mai stiu pe cineva care-i obsedata cu curetenia, imediat mai merg sa fac "turul" prin toata casa, desi ieri terminasem curatenia generala.
Imi amintesc cum asteptai sa nasti si eu sunam pe la spital si alea imi spuneau ca nu s-a internat nimeni cu numele "X".
Eu i-am dat la Dragos Broncho-Vaxom de la 2 ani si sa stii ca n-am avut probleme, cred ca am mai scris ca anul trecut cand a mers la gradinita nu s-a imbolnavit deloc. Destul de rar s-a imbolnavit si atunci a nu a facut forma urata. Am inceput sa-i dau la 2 ani ca mi-a recomandat Geanta ca facuse o bronsita spastica alergica si am facut tratament cu Ketof si Aerius si nu am mai avut probleme nici cu asta, e alergic la praf si pene.
Ce fain de tine ca nu te stresezi pe la bucatarie ca are cine sa-ti faca. Prajituri nici eu nu fac ca imi face tipa aia care-mi face mie torturile la ziua lui Dragos.

Gabi, am vazut pozele, Ioana e tare scumpa, imi pare arau ca n-am vazut-o mai bine cand ati fost la vaccin. Intr-adevar ca e leita cipri, dar Tudor seamana cu tine, ce bine-i sta in costum de mos.

Magda, nu ma pricep cu preturile la gresie. Sa o faceti frumoasa baia ca si aia de sus.

Fug ca s-a trezit Adelina.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Maggda nu stiu romaneste cei de la Szeged...acum flori nu vrei ? si . Cat despre faianta , habar nu am depreturi.

Gabi exact la asta ma gandam si eu ce bine seamana Tudor cu tine , dar ti-am mai spus-o .Cat despre Ioana nu-mi dau bine seama daca e sau nu leita Cipri dar mi se pare ca falcutele sunt tot ale tale si de fapt a lui Tudor si e taaare scumpica .Prin asta mi se pare ca seamana cei 2 puiuti .
Tu vrei sa-l ti pe Cipri acasa pt ca e racit ???? eu nu l-am putut convinge pe Ovi sa stea in concediu dupa ce s-a operat .Dar hai sa fim serioase ..tu ai sta acasa ?
Inca ceva : ce a fost Tudor la serbare Mos Craciun ? si ce gratii aveti acasa ?

Clau chiar ca ai recuperat .Ochiul meu e bine, face treaba pt 2 pana in ianuarie cand il rezolv si pe celalalt.

Cristina asteptam poze.Mai sunt si oamaeni dintr-astia ??? sa vina sa-ti spuna ca ti-au lovit masina ?

Maria , hi...hi... poate nasti in 14

Alina nu-ti mai fa procese de constiinta , ma gandesc ca stia dr. ce face .

Diana ce mai face Dudut ? ma inebuneste Mel , toata ziua il pomeneste, asa ceva .....cred ca e indragostita .

Fetita mea scumpa a mers azi pe jos de la Podgoria pana la mine la scoala , de acolo la tramvai, apoi pana in piata Miorita si acasa pe jos.Asta dupa ce ieri cu soacra-mea a vrut numai in brate , a stat lanaga ea lipita chiar si cand si-a suflat nasul.Ce sa-i faci bunicii.... . Eu sunt declarat oficial ,bau-baul familiei

Cred ca pe Diana tunsa o sa o vedeti de ajunul Craciunului cand am sa-i face eu poze

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Clau am uitat sa-ti spun ca si Mel e fascinata de politie , " ajuji poitia , nino-nino , da...da "
Sper sa nu-ti piara cheful de chef la tine acasa cu ocaziua Craciunului

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut fetelor!

Clau vad ca recuperezi nu gluma!Iti trimit PM cand imi aflu nr. de tel. ca nu mi-l stiu!

Noa fug ca urla bb....s-a speriat in somn

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput