Mamici din Arad...??? (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Carmen, m-am uitat pe poze sa ma dumiresc de ce gratii ma intrebi... e balustrada de pe casa scarilor. Toti copiii la serbare au fost craciunei si fetitel craciunite.
Te-am sunat azi, dar se pare ca ati fost plimbarete. M-am gandit eu.
Cred ca doarme neintoarsa Mel acum dupa un asemena circuit.
Ce pregatiti bun de papa? eu sunt in pana de idei si prea mult timp nu am la dispozitie.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi da gratiile alea le-am remarcat .Da am avut circuit azi , cat despre manacre am supa de rosii ( Mel e moarta dupa ea ) si orez cu carne.Poti sa ma suni pt ca sunt acasa .

Ioana am uitat sa-ti spun , nenorocitii cu tatal betiv nu au telefon , adica nici aparatul daramite numar.[/red]
[/green]

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmen, hmmm, imi pare rau de Mela, saracuta zici ca tot intreaba de Vladut? Mey fiu-miu tot zice cand plecam de acasa ca mergem la Mela acasa! Sau cand suna la telefon careva primul pe buze e Gabi si apoi Mela... Poze... Hmmm imi pun caciula de craciunita in cap ca voi fi ajutor de Mos Craciun, sic!

Clau ioi ca si eu eram obsedata sa fie curat in casa mea cand m-am mutat singurica cu Vasile al meu, pe parcurs mi-a mai trecut, chiar cei 2 prunci mi-au taiat mai tot cheful...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Carmen cred ca ne-am vorbit cu supa de rosii ca si eu tot din aia am.

Gabi super Tudor craciunel! si Ioana cu ditamai soseta pe ea....!

Diana si la ce-l ajuti tu pe Mosu'?Ai??

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Si eu supa de rosii prnitre altele,adica pt sot si copil ca mie numi-o trebuie.Eu pap tocanitza de cartofi cu carnati picanti si castraveti murati...miam miam.

Magda si Bianca 8 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mey, eu azi n-am facut nimic de mancare, Calin cu Dragos au mancat la Cuibul Cocorilor la amiaza ca l-a dus cu el in oras si mi-a adus si mie la pachet ca era meniul zilei foarte fain cu 8 ron doar, era supa de pui cu taitei si cartofi natur cu snitel de pui.

In seara asta vrem sa facem bradul...sau in noaptea asta, sa vina Calin acasa, sa culcam copiii si apoi...cine stie cand il terminam, va anunt eu.

Acum am spalat perdeaua de la bucatarie ca aseara am mai spalat-o o data si apa rece era groaznic de jegoasa, sa nu va spun cum arata perdeaua mea....

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Asta seara am facut bradul, Vladut ii tot pe langa el si deja a spart un glob...

Ioana, sunt ajutorul lui de nadejde, scot cadourile din sac si vad daca merita cei carora le sunt destinate... Ca daca nu le pun eu la pastrare...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Vad ca voi v-ati pus pe facut brad si eu n-am gasit azi nici unu si credeti-ma am fost cu Clau prin toate pietele. Am gasit la Piata Mica dar eu 1,8 mil nu dau pe un brad nici sa ma tai toata bucati Erau doar de aia de import ca de astia romanesti nu mai gasesti. Am fost chiar si la Selgros sa lua artificial si n-am gasit decat cativa amarati si urati. Sper din suflet sa nu raman fara brad

Voi ati gatit azi, eu ciuciu si nici macar n-am apucat sa mergem pe la mami, toata ziua am umblat de nebuni dupa cadouri si de ale gurii. Am gasit de toate, chiar si masina de pulitie cu antena
Pentru toti membrii familiei am luat cate ceva numai pentru mine NU Da lasa ca recuperez io saptamana viitoare cand am sa zburd prin magazine si sa vezi ce are sa regrete Clau ca m-a cunoscut
Mi-e lene si mi-e somn...asa ca merg la culcare..SINGURAAAAAAAA , ca al meu sot pregateste mesaju primarului catre aradeni
Noapte buna!

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Am luat o pauza ca acum l-am culcat pe Dragos si daca a fost calculatorul deschis n-am rezistat sa nu intru pe forum.
Pe Adelina am scos-o in blacon sa se mai "aeriseasca" si a adormit deja, o mai las putin ca n-am mai avut timp sa ies cu ea afara zilelel astea.

Diana, ce frumos e bradutul!
Aseara l-am facut si noi, pe la 1 l-am terminat, voi pune poze nu stiu cand, trebuie sa pun si de la serbare.

Intru mai tarziu sa va spun Sarbatori Fericite cand termin cu treburile.
Spor la bucatareala!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Noa ceau fetelor!

Eu sigur mai tarziu nu mai apuc sa intru sa postez(mai am treburi in bucatarie+vine Mosu azi la noi+ ne pregatim sa mergem maine la Craiva....dar asta depinde de cum se vor simtit copii ca tusesc amandoi si sunt mucosi...), in cel mai fericit caz sa citesc....asa ca vreau sa va spun de pe acum:
Sa aveti un Craciun minunat alaturi de familiile voastre, cu sanatate si fericire iar Mosu sa fie bun si darnic cu fiecare dintre voi!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput