Mamici din Arad...??? (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

alina m-ai pus pe ganduri cu fata aia...pai daca e la cersit ce face cu copilul?of of of...
nu am dat nici un semn de viata ca sunt racita cobza,de luni sau marti nici nu mai stiu nu am iesit din casa,am mai intrat pe forum asa sa mai vad ce arde.....
felicitari noilor proprietari!sa-l stapaniti sanatosi!
nu am reusit nici sa-mi fac un cont undeva ca sa pun link-ul cu pozele....adevarul e ca sunt obosita psihic de la raceala asta e tot ce-mi mai lipsea!
asa ca fetele sa aveti o seara placuta!

alina 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, ce harnicuta esti!
Cand a facut Ioana febra, seara sau noaptea?

Azi tot timpul ma gandeam ca poate n-am facut bine ca am facut vaccinul, desi i-am zis la d-na dr. (e dr. cu care lucrez eu) ca daca ea considera il facem, dar eu tot nelinistita eram.
Mi-a zis ca nu are gatul rosu si nici nu se aude nimic pe caile respiratorii.
Acuma seara am sunat-o si pe Marienut si a zis sa-i pun picaturi Colagol in nas si sa-i dau Fluidan sirop ca dupa cate i-am zis la telefon tusea se pare a fi de la muci zice. A zis si ea ca daca nu a fost febrila nu are nimic ca i-am facut vaccinul...uf, m-am mai linistit, sper doar sa nu-mi faca febra acum.
Acum ne mai stresam ca iar mananca foarte putin, 3-4 minute la un singur san si apoi 2-3 ore nu i foame. Dupa ce suge maxim 4 minute intoarce capul de la san si nu mai vrea nicicum, vorbeste, rade la mine daca incep sa vorbesc cu ea, ma gandesc ca daca i-ar fi foame ar manca...da' cum se satura daca papa asa putin?

Diana, chiar asa, vrem pozeee!

Cristina, asa mai rar sa vina sa-ti sune la usa si sa-ti zica ca ti-a lovit masina. Bine ca nu a lovit-o rau.

Maria, te asteptam cu vesti de la medic.

Carmen, ce portocalie esti la semnatura!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina.a

alina m-ai pus pe ganduri cu fata aia...pai daca e la cersit ce face cu copilul?of of of...
nu am dat nici un semn de viata ca sunt racita cobza,de luni sau marti nici nu mai stiu nu am iesit din casa,am mai intrat pe forum asa sa mai vad ce arde.....
felicitari noilor proprietari!sa-l stapaniti sanatosi!
nu am reusit nici sa-mi fac un cont undeva ca sa pun link-ul cu pozele....adevarul e ca sunt obosita psihic de la raceala asta e tot ce-mi mai lipsea!
asa ca fetele sa aveti o seara placuta!

alina 9+

alina.a, poate lasa copilul cu cineva, saracutul...oare ce lapte ii da?... ca daca ea sta la cersit inseamna ca nu ii da sa suga.
Multa sanatate iti doresc, sa re refaci cat mai repede!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Diana inca n-ai pus poze cu freza noua???????Cred ca asteptai sa apar si eu in zona...Noa venii, asa ca pune pozeeeeeeeeeeeee!

Gabi de mult tot vreau sa va propun sa ne intalnim la noi cu piticii, dar aici unde stam e nashpa asa ca de abia astept sa ne mutam la casa noastra si acolo va primesc cu placere(cu cat mai multi cu atat mai bine ca jucarii pentru prunci avem gramada)....numai ca mai dureaza un pic pana ne mutam...

Alinush Adelina vaccinata!Cum e acum?

Noa nu mai stiu cui am vrut sa-i raspund.....fug ca sunt solicitata

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, ieri a facut febra ,adica a doua zi dupa vaccin. Dupa ce vi-am scris ca nu a facut febra, i-am luat temperatura ca am vazut-o imbujorata. Dupa vacin i-ampus supozitor, la fel si seara si nua fcut febra. ieri dimineata nu i-am mai pus c nu am simtit-o calda.
Voi asa credeti ca amarata aia si-a last copilul acasa cu cineva?...hmm...io zic ca l-o fi lasat la spital...
Alina si ioana amncat tare prost azi, tragea un pic dupa care se uita la mine cu chef de joaa. Un pic daca ii vorbesc sau ma joc cu ea rade in hohote. E tare dulce.
Cristina, imi pare rau de masina, bine ca o repara.

Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani

Mergi la inceput

Ioana, Adelina e bine pana acum, chiar ii pusesem un supozitor acuma la culcare.

Gabi, chiar ma gandeam dupa ce ma scris mesajul anterior ca poate si-a lasat aia copilul in spital. Eu i-am pus haine numai de bb si scutece.

alina.a, poate te intalnesti zilele astea cu ea daca mergi in oras, sunt curioasa ce iti spune daca o intrebi de copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Vesti de la medic: mi-a spus ca sunt in 36 sapt si 3 zile , iar eu ma asteptam sa nasc anul asta....cica DPN 17 ianuarie
NU MAI POT !!!!! Sunt tare dezamagita................

Maria Rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Maria se pare ca ti se prelungeste odiseea asa ca puteti face bradut.Nu mai fi dezamagita pentru ca o sa iti fie dor de burtica.
Am pus poze la Miculas si 2 din seara asta.O sa mai pun.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

No ca m-ati innebunit cu poza... dar inca nu am...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Gabi am vazut pozele, e totala Ioana cu soseta aia uriasa pe ea! Si toata ii tata-su! Si grasunica...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput