Mamici din Arad...??? (57)
Raspunsuri - Pagina 5
DianaR spune:
Ioana, felicitari! Chiar asa, cand va mutati? Saraca Alina s-a abtinut ea, dar am mirosit eu care-i vestea buna!
Carmen, pai trebuie sa ne vedem, ca mai e muuult pana duminica...
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
pufymic spune:
quote:
Originally posted by Melania 14
Ioana trage o privire la culorile ultimelor noastre postari si semnaturi
Melania (14.01.2005) si mama Carmen
poze
Beton(cum zice Alesio)!!!!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
DianaR spune:
Na ca intre timp am aflat. Sa-l stapaniti sanatosi!
Melania 14 spune:
sa-l stapaniti sanatosi va dorim si noi ! X 16 asta e bloc turn ? , vreau sa-mi fac o idee cam pe unde vine , nu de alta ....
poze
pufymic spune:
Multumim!!!
Da, e bloc cu 10 etaje.
Fetelor abia astept sa ne mutam la casa noastra ca m-am saturat de stat prin chirie.....
Si dupa ce ne mutam nu vreti sa facem o intalnire cu prunci cu tot la noi?Ce ziceti??Ca acum tot e frig....nu e de intalniri pe afara....
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
Melania 14 spune:
Io sunt pentru, multumim de invitatie !
merg ca s-a trezit zana
poze
DianaR spune:
Ioana, intreb si eu, nu cumva cine a ocupat inainte apartamentul era o doamna la vreo 70 ani? Si ati parlamentat cu fiica ei? Ei ar fi chiar prea mare coincidenta...
alinamoro spune:
Ioana, felicitari(inca o data), sa-l stapaniti sanatosi apartamentul si sa fiti fericiti in "casuta voastra".
Nu m-am putut abtine sa nu le zic la fete, dar nu am divulgat tot secretul, adevarul e ca Diana m-a "provocat".
Multumim de invitatie, abia astept sa facem gradinita la tine acasa.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
gabitzica spune:
Ioana, felicitari!!!! ce bine c ati reusit sa aveti casuta voastra. Doamne ajuta sa va mutati cat mai repede. Esti dispusa sa primesti asa gasca mare?!Mergem cu placere!
Carmen, faina faza cu doamnele dr.
Pe mine m-a lovit harnici, de azidimineata tot robotesc, am luat o pauza acum ca nu m-am putut abtine
Diana!!! iti creste parul lung pana ne pui poze!
Ioana mi-a facut ieri un pic de febra de la vaccin, i-am pus un supozitor si a scazut.
Cipri, e mai bine azi, a zis ca nu merge la birou nici azi dar la 12 nu s-a mai putut abtine. M-am suparat pe el ca nu se menajeaza deloc
no, ma duc la Ioana ca ii e foame.
Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Ioana ma bucur tare mult ca ati reusit sa va luati apartament.Spor la renovari! Si multumim pt invitatie.
Mai dar harnicute mai sunteti. Eu de citit tot citesc, dar mi-e lene sa intru cu IE si sa scriu. Oricum tot seara ajung pe acasa.
Ieri au avut si fetele serbare. Au fost mult mai curajoase ca anul trecut. Trebuie sa descarc pozele...
Acu m-am enervat ca a sunat unul la usa sa ne anunte ca ne-a lovit masina. Noroc ca doar spoilerul e crapat. Ma si mir ca a sunat.Cica o si repara...
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/