Mamici din Arad...??? (57)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Alina, ne-ai lasat in suspans... Si-au luat credit ptr apartament?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Alina, ne-ai lasat in suspans... Si-au luat credit ptr apartament?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Diana, da, si-au luat, mai multe va zice Ioana.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Melania, DPN-ul meu nu mai stiu sigur care e. Calculat ca la carte dupa prima zi a ultimului ciclu, ar fii 31 decembrie. Calculat dupa masuratorile de la eco (pt ca ciclul e neregulat si perioada fertila e probabil sa nu fii fost la 14 zile) a fost prima data pe 17 ian, apoi 15 ian si in sfarsit 6 ianuarie.
Azi merg la doctor sa vad cum stau, tare tare taaaareee ma rog sa am colul deschis si ceva dilatatie :))))) sa nasc odata!!!!

Flavia, multam pt incurajare, dar cam am ceva emotii...sper sa ajung in timp util la Timi pt epidurala.

Revin cu amanunte cand ma intorc de la doctor azi.

Pupici!

Maria Rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Maria, o sa vezi ce repede trece. Si apoi uiti repede ce greu ti-a fost inultima perioada. Bafta la doctor azi.

Noi plecam peste putin timp la tara la nasi si maine dimineata trecem pe la soacramea, asa macar nu mai mergem duminica. nasii au taiat porci azi si ne-au taiat si noua asa ca musai sa mergem. Nu as merge la atata drum da macar au incalzire centrala si nu vor fi diferente de temperatura cum e cu soba sau teracota.

De 2 zile Bogdi face crize seara ... sa fie de la dinte sau ce altceva ca alte chestii nu am observat.

Ma bucur pt Ioana. Va pup si va scriu maine cand venim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!!!

Nici nu va imaginati ce dor mi-a fost de voi si cat de mult mi-ati lipsit! pe toate!

Alinush vad ca nu ai reusit sa nu le zici.....
Multi lui Adelina si sa nu faca febra de la vaccin!

Deci fetelor acum avem "casuta noastra"(cum zice Alesio)!!!!! Suntem ffff fericiti!
Am reusit cu credit ipotecar +inca nu credit.....dar e a noastra!
Un gust amar ne-au lasat taxele pe care le-am platit la notar.....dar asta e!(dc. stiam ce de bani fac astia apoi notar ma faceam!)

Clau astept PM de la tine.....

Carmen am inteles de la frate-meu ca le-au dat ceva si familiei aleia de care mi-ai zis la inceput, cea cu tata betiv...
Ma bucur ca esti ok acum cu ochii!

Diana !

Gabi!

Flavia!Ieri am fost la Gabi...m-a intrebat de tine.

Sper ca sunteti toate ok ca nu am apucat sa citesc din urma....

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Hai mai Dayana , bietul pruinc...tanjeste si el dupa o tabla de scris si voi nu va indurati !In Ungaria esti sigura ca sunt ? Noi sper ca ne mai vedem pana de

Ahhhhhha deci, Ioana tace si face !Treci la raport pt ca te-am vazut raportand pe altundeva !
Gabi hai sa-ti spun faza zilei : dr la care am mers eu in Ungaria e Vanda nu Eva Cum mai e CIpri ?Ioana nu a facut febra nici azi ?
Alina
Flavia cred ca puiul tau creste si vrea sa se faca bine auzit !
Maria ai rabdare si las-o pe domnisoara in burtica atat cat ii cade bine

Edit : Ioana cred ca am scris deodata si vrem amanunte

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Carmen intreaba si-ti voi satisface curiozitatile!

Pupici

Mergi la inceput

Pai... ce e casa sau apartament ? in ce zona e ? cate camere aveti / cand va mutati ?

poze

Mergi la inceput

Ioana trage o privire la culorile ultimelor noastre postari si semnaturi

poze

Mergi la inceput

E apartament cu 3 camere, in Vlaicu la X16(voi fi vecina cu parintii lui Clau si eram si cu ea daca nu se muta la ANL-uri), de mutat ne mutam prin februarie dupa ce il aranjam(zugravit, schimbat prize, calorifere....chestii din astea).

Pupici!

Mergi la inceput