cine preseaza flori? (3)
Raspunsuri - Pagina 20
lbelciug spune:
ML, asa e, cu timpul stau cel mai prost, insa nici la capitolul prietene (reale) nu stau prea bine. Multumesc pt aprecierele la adresa copiilor mei. Eu as zice ca nu sunt asemanatori deloc, dar la fiecare din ei ochii sunt deosebiti. Saptamana viitoare ma pregatesc dpdv culinar, caci implinim 3 ani.
Gabriela, m-a bucurat revenirea ta activa la sub nostru. Si eu am avut ierbar la scoala generala, facut exact asa cum ai explicat si tu. Ce vremuri frumoase erau!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
GabrielaG spune:
Pentru ca tot v-am citti zilele trecute si am mai vizitat tablouasele facute de voi, am hotarat cu baiatul meu cel mare si (cel mic desigur) sa facem o inimioara medalion din flori presate si in mijloc sa punem o imagine adica o poza cu noi si sa trimitem la bunici. Cel mic a venit cu o idee, sa decupam din frunze literele M A T E I...asa il cheama pe el.
Si nu v-am spus ca m-am apucat sa-mi pictez baietii pe fata...asta o facem samabata, ca daca ar fi dupa ei...ar fi in fiecare zi...
Pupici si mult spor in toate,
GAbriela si baietii
lbelciug spune:
Succes la realizarea inimioarei, Gabriela! Sa ne arati poze cu ea si cu baiatii pictati!
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
ML spune:
Gabriela, cum a iesit inimioara? Dar fetisoarele pictate ale baietilor?
Fetelor am mai facut ceva, un pic mai diferit, ca tehnica (va las sa ghiciti):
http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/In%20joaca/Din%20flori%20si%20frunze%20presate/?action=view¤t=100_4497.jpg
P.S. Ce vedeti in stanga, alb/gri, pe geam, e ap. foto (scuze).
Ah, am uitat, Liviana! Cum e la 3 ani? Vine si cumintenia la pachet? Hi, hi! "La multi ani!" si de la mine, cu intarziere.
"Doamna iarna-n goana trece,
In calesti de vijelii-" (poze)
Aldebaran spune:
Ce draguta idee! Foarte reusit tablouasul...banuiesc cine ti-a fost model pentru profil...hihihi!
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Vrem si noi bb2
ML spune:
As vrea sa-i fac si fetitei unul la fel (cu flori in loc de frunze).
"Doamna iarna-n goana trece,
In calesti de vijelii-" (poze)
lbelciug spune:
ML, ce dragut ti-a iesit tabloul cu capul baiatului! Minunata idee! Banuiesc ca vei pune acest tablou in camera lui, asa e?
Of, nu din pacate, nici la 3 ani nu e mai bine. Matei nu e ascultator si tare ma supara ca tipa, chiar urla cand nu-i convine ceva. E destept, intelege, dar nu asculta. Poate nici noi parintii nu avem timp suficient pt amandoi, nu stiu ce sa zic, dar adevarul e ca seara picam lati de oboseala si eu si sotul. (eu am inceput munca din ianuarie si nu e usor deloc).
Corina, cum e cu bb2? Vine au ba? Bafta multa sa vina repede (daca v-ati apucat de treaba deja )! In ro cand vii?
Poze din FEB-MAR
Matei la 3 ani
GabrielaG spune:
Fetelor va doresc sa fiti fericite si iubite
Eu de la baietii mei am primit surprize facute la gradi sau la scoala si niste deicatii superbe...
Ieri am reusit sa fac impreuna cu ei niste felcitari superbe, de fapt tablouase...am facut conturul o inima mare...si au lipit ei tot felul de floricele si petale...acum sa vedem ce punem inauntru....si cand punem.
O sa va arat cu siguranta...oricum zilele trecute am mai "jumulit" un pic violeta de parma inflorita...e singura deocamdata.
Pupici si o primavara frumoasa sa aveti,
Gabriela si baietii
Dianami spune:
La multi ani, fetelor! Sa aveti o primavara frumoasa!
Imi pare rau ca nu am mai dat de veste, dar acum sunt bine, nu mai am probleme cu sarcina. Ieri tocmai am aflat ca bebe este baietel . Se va naste in aceeasi perioada cu Iulia .
Lorena, imi place mult ultimul tablouas, neaparat voi face si eu unul. Cum ai facut conturul, dupa fotografie sau cu programul acela?
Va imbratisez cu drag pe toate!
Diana 21+ si Iulia (15.07.2005)
lbelciug spune:
Gabriela, arata-ne si noua felicitarile pls!
Diana, sarcina usoara si fara probleme in continuare!
Poze din FEB-MAR
Matei la 3 ani