cine preseaza flori? (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

dragelor,proiectul este gata,aici.e putin cam messy si nu cine stie ce,florile n-am reusit sa le presez f. frumos,asa cum m-a prevenit si Liviana,dar pentru prima incercare cred ca merge:-),mai ales ca am avut ajutoare de nadejde:-).Am scris titlul din frunze uscate de visin,asa cum mi-a sugerat Lorena.

va multumesc pt. ajutor inca odata.

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

WOW, Ortansa, dar a iesit super bine proiectul tau! Felicitari!
Am vazut si alte poze din albumul tau care imi plac si mi-a atras atentia tortul trenulet. Imi spui si mie pls cum l-ai facut, eventual da-mi un link daca te-ai inspirat de pe net. Merci m ult.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

liviana-multumesc de apreciere.

tortul tren l-am facut acum 1 an sau 2,si nu prea mai tin minte exact cum l-am facut.in mare stiu ca am copt pandispan(o reteta clasica) in cateva tavi de chec(lungi)-un chec a devenit locomotiva-acum mi-amintesc ca am taiat un sfert din lungimea unui chec si l-am asezat in picioare(locul unde sta conductorul)-partea cealalta mai lunga am asezat-o in fata si am pus deasupra o rulada cumparata.pt.restul vagoanelor am lasat bucatile de chec intregi,numai ca am scobit un pic deasupra ca sa aiba loc marfa:-).am mazgalit cu crema/frisca colorata si ornat dupa cum ai vazut in poza.rotile sunt biscuiti trasi in ciocolata(cumparati).

scuze ca am postat aici,dar mi-a fost mai la indemana:-)

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Ortansa am vrut sa scriu si eu dupa ce am vazut rezultatul si m-am luat cu altele... Imi place plansa, felul in care ai pus florile sub plastic si asezarea textului, ferestruicile... iar crizantemele s-au presat bine, cat sunt ele de crizanteme. L-a vazut doamna?

"Toamna, cu frunzele toate flori..." (foto)

Mergi la inceput

Craciun fericit, fetelor! Sper, sincer, sa ne mai "auzim" si in 2008.

"Toamna, cu frunzele toate flori..." (foto)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Craciun fericit si un an nou cu bucurii la toata lumea! Si eu sper sa ne mai intalnim pe subiectul asta, ar fi pacat sa se piarda.

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Vrem si noi bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani, fetele!
Sa aveti parte in Noul An numai de bucurii si de sanatate!

Vroiam sa va arat niste lucrari de-a dreptul exceptionale. N-am mai vazut asa ceva pana acum:
http://album. blog.yam.com/virusilsczz

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare si un 2008 cu impliniri multe si realizari maxime tuturor!

Fara a vrea sa supar pe careva,am intrat aici sa cer un sfat,o parere,caci-si de aici chestia cu supararea- nu am reusit sa citesc cele doua capitole anterioare si toate cele 18 pagini din acesta si vin cu rugamintea sa ma ajutati.
Baiatul meu trebuie sa realizeze pana in luna iunie,daca imi amintesc bine,un ierbar,pe care va obtine o nota.Ideea este ca de cand va da coltul ierbii si pana la predarea ierbarului nu e prea multa vreme si trebuie adunate numeroase plante,cat mai variate,dar nu rasar toate o data...
Nu stiu cum sa-mi ajut copilul pentru habar nu am cum trebuie sa construiasca acest ierbar.Imi amintesc vag,din copilarie,ca plantele trebuie presate,uscate...cam asa ceva,la loc intunecos si intre hartii.De ziar e bine?Cum sa fac sa ramana totusi cu culorile naturale,nu sa se inchida la culoare.Cum sa fac sa nu se mucegaiasca?Cum sa fac ca sa nu se usuce precum plantele de ceai si sa devina sfaramicioase?Cum sa le presez?Cum se face?
Mai am o problema:unde gasesc sau daca gasesc de cumparat ierbar,noi doar sa punem plantele?Sau de va trebui sa construim unul cum il realizam?Din ce material?Trebuie sa arate cat mai artistic posibil,va dati seama...
Am o mie si una de intrebari care imi vin in minte,insa nu vreau sa ocup spatiul.
Va multumesc de ajutor si raspunsuri....eu va intreb in ianuarie...ca imediat vine martie si plecam la adunat....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Hai ca l-am "aranjat" , acum se vede. Superbe tablourile! Liviana dar eu cred ca-s un fel de colaje, nu? Intr-unul am vazut un pic de dantela si nu pare a fi realizata din flori. Oricum, sunt minunate. Imi place mult de tot unul cu o umbreluta. Ce bine ca nu ne-ai uitat!

Aici e linkul:

http://album.blog.yam.com/virusilsczz

"Ce e val ca valul trece (poze)"

Mergi la inceput

Ana, aici gasesti cum se preseaza etc,. etc in engleza (un link mai vechi pus de fete la inceputul subiectului):

http://www.riverhaven.com/toc.htm

Iar pe pg. 15 acum, citeste mesajul Ortansei si ce urmeaza, te ajuta?!

Uite pagina:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90594&whichpage=15

Despre ierbar nu stiu prea multe. Poate sa intrebi la "scoli"?!

M-am uitat, de curiozitate, pe Google si am dat peste explicatiile de mai jos (in engleza). Nu te speria, ia si tu info de baza (eu am facut ierbar impreuna cu tata cu vreo 30 de ani in urma , cu plante de la tara, de la bunici. Imi amintesc ca le lipeam usor coditele si frunzele cu margini de la timbre. He, he!).

http://www.funsci.com/fun3_en/herb/herb.htm

"Ce e val ca valul trece (poze)"

Mergi la inceput