Doar tiparul 90/60/90 defineste frumusetea

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ache spune:

pai 90/60/90 e pentru 175cm inaltime in sus, cred
eu am vazut la tv o emisiune despre tiparele frumusetii de-a lungul timpului si se pare ca e vorba de proportii, respectiv raportul talie/solduri = 1/3, o si dadeau exemplu pe kate moss (scuze,dar habar n-am cum se scrie corect) care nu are 90/60/90
mai ziceau ca asta arata si cat de fertila e femeia, functie de raportul asta de 1/3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
mai ziceau ca asta arata si cat de fertila e femeia, functie de raportul asta de 1/3

ei, da, sigur, ca dak ai 90/60/90 nu poti sa ai trompele infundate, de exemplu....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

DA, DA, si eu daca am 1,70 inaltime, 55 de kg si aproape 90-60-90......is foarte fertila

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

iliutza, si eu la fel.
FOARTE fertila.

de fapt, daca ma gindesc, cre' ca n-am chiar 90 - vreun cm sau 2 de silicon ar rezolva problema infertilitatii mele....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

evident ca 90/60/90 nu-ti garanteaza fertilitatea, nici ca trompele tale-s perfecte, eu am perceput mesajul la modul general, cum ca in urma unor studii, sondaje, etc, s-a facut o corelatie intre raportul de 1/3 si fertilitatea la femei si asta e concluzia la care au ajuns
eu nu ma incadrez in categoria "proportii ideale" (stau mai prost cu 60-ul), iar cu fertilitatea stau si mai prost...ata ete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Sa nu se supere desprecopii, dar intrebarea asta de la Dove numa' interesanta nu e. Dimpotriva, ma ofenseaza. Fiindca majoritatea femeilor nu se incadreaza in masurile astea, si sunt convinsa ca in ciuda acestui "neajuns" tot se simt frumoase. Rezulta ca intrebarea e cam retorica, si in plus e ofensatoare fiindca imi jigneste inteligenta. Ca doar nu se asteapta Dove sa-i raspund ca tiparul cu pricina "definesc frumuseatea adevarata".

Cam ce tip de raspuns inteligent se poate da la o asa intrebare? Intrebarea asta as vrea s-o transmiteti la Dove...

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionuta_sm spune:

Eu cred ca se exagereaza prea mult asupra canoanelor de frumusete...Mai ales ca moda se schimba la orice pas...Cele mai importante sunt valorile morale si felul in care stii sa dovedesti ca insemni mai mult decat un nr de kg..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Cel mai aberant mi se pare faptul ca "standardele" sunt facute de "greii" modei. Si cine sunt "greii"? Homosexualii si femeile trecute de 40 de ani!!!! Adica exact "concurenta" fetelor tinere si frumoase. Acum de cand cu masura "0" pe care tot ei au inventat-o mai ca incep sa cred ca de fapt sunt invidiosi pe fetele frumoase si tinere iar scopul lor este sa-si bata joc de ele. Ceva de genul "sa vedem cat de idioate sunteti si cam pana unde sunteti capabile sa mergeti pentru a purta zdrentele facute de mine".

Ca pe barbatii obisnuiti nu-i intreaba nimeni nimic. Pradoxal! Nu ei ar trebui sa fie primii care in realitate sa aiba un cuvant de spus in chestiune ? Ca sa zicem noi femeile suntem prea direct implicate.

Dar barbatii obisnuiti nici macar nu se dau in vant dupa moda. Imi aduc aminte de un cantec de Alifantis, ceva de genul ce tot dai bani pe rochii, ca mie-mi place camasa ta de noapte, dar si mai mult imi placi fara ea. Intrebati-i pe partenerii vostri daca le plac manechinele si veti vedea ca marea lor majoritate vor spune "cah". Barbatii au standardele lor proprii de frumusete. Nu 90-60-90. Si pentru ca nu-i frumos ce e frumos ci e frumos ce-i place fiecaruia, toate avem sanse sa iubim si sa fim iubite.

Nu au decat "greii modei" sa se inverzeasca de invidie.

As fi insa foarte fericita daca fetele tinere ar constientiza si ele acest lucru; poate ca astfel ar fi mai putine victime si lumea ar incepe sa promoveze agresiv RESPECTUL SI IUBIREA DE SINE.

alice simon

Mergi la inceput

quote:
Intrebati-i pe partenerii vostri daca le plac manechinele si veti vedea ca marea lor majoritate vor spune "cah". Barbatii au standardele lor proprii de frumusete. Nu 90-60-90. Si pentru ca nu-i frumos ce e frumos ci e frumos ce-i place fiecaruia, toate avem sanse sa iubim si sa fim iubite.

Bine, marea majoritate vor spune cah ca sa nu jigneasca. Normal.
Mai sint si unii care vor spune cah pentru ca nu se gindesc la rochitza ci la fetitza, si asta-i altceva.

DIntr-un anumit punct de vedere, cred ca homosexualii aia de care spui tu au dreptate: ei prezinta HAINE. Nu femei frumoase. Isi vind colectiile, nu manechinele.
Si mie mi se pare ca ORICE haina pica mai bine pe o tipa slaba decit pe una mai impanata, chiat ca ultima e mai apetisanta dpdv sexual.
Da' n-are nici o treaba baba cu prefectura.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

quote:

Bine, marea majoritate vor spune cah ca sa nu jigneasca. Normal.
quote:

Este exact afirmatia care sta la baza tuturor necazurilor. De ce trebuie sa crezi ca nu vor sa ne jigneasca ?
Cat despre faptul ca o haina pica mai bine pe o slaba decat pe o tipa cu forme, din ce aud eu de la barbatii din jurul meu (am 3 asociati barbati - toti ingineri, sot, frate, parteneri de afaceri majoritatea barbati, etc.) ei nu sunt de aceeasi parere.

Noi, femeile, suntem acelea care ne uitam in primul rand la rochie si apoi la fata. Nu voi uita toata viata cum prin studentie sotul meu venise sa ma ia de la facultate si cum eu, admirativ, spun despre o tipa (la ASE era o parada modei de nu se poate pe vremea aceea) ca arata foarte bine. La care sotul meu se holbeaza la mine si-mi spune: "dar tu nu vezi ca e schioapa ?". Nu, nu vazusem. Fusesem pur si simplu ORBITA de eleganta hainelor pe care le purta.

Noi decidem ca suntem prea grase pentru ca nu ne iubim suficient. Ne impunem singure standarde de neatins (gen silueta de la 25 de ani la 35 dupa o nastere sau doua). Nu cunosc nici macar o singura femeie (nu conteaza grasa, durdulie sau salba moarta) care sa nu vrea sa dea jos cateva kilograme (cam 5 de regula). Mi-au trebuit multi ani sa inteleg ca mi-am trait ultimii 7-8 ani cu obsesia acestor 5 kilograme in plus, neplacandu-ma, si am uitat sa ma bucur ca sunt tanara, ca inca nu am riduri, ca nu mi-au cazut sanii, ca sunt intr-o forma fizica excelenta. Nu m-am placut pentru cativa centimetrii in plus pe coapse, dar am uitat sa ma plac, cat mai am timp, pentru tineretea mea care nu se mai intoarce niciodata.

alice simon

Mergi la inceput