Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 17
deeaA spune:
MIRONA nu-ti mai face griji,important e ca va monitorizeaza dr.si gandeste-te ca totul o sa fie bine!Multi 
DIANOCICA 

sa fi fericita alaturi de sot si de bebe DAVID!
deeaA
38+ DAVID ALEXANDRU
anky spune:
Aelita,ok,era la pagina 7,e in regula acum.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
Sarbatori Fericite!
lory32 spune:
Yagmur, felicitari!

Sa iti traiasca bebul, sa creasca mare si sanatos!Te asteptam pe forum cat de curand!
aelita spune:
Somleac "si o intorc cu capul in jos. Dar in avantul meu revolutionar am mai dat-o si cu capul de vana , biata"

mOOOOOOOOOOrrrrrrr !!!!

eu am zis,mai zi-mi,ca uite-asa ma vezi si pe mine!!! deci o iau si de craci,o zgudui bine,si musai sa o dau si cu capul !
anky
dianocica
iti zic din nou LA MULTI ANI!
ca se facu dimineata![]()
www.dropshots.com/day.php?userid=219089&cdate=20061219&ctime=202337" target="_blank">cam ce face fii-mea la ora asta
nu prea am prins-o in unghiuri bune,ca data trecuta,are onduleuri mai putin ascutite care se vad mai greu cu camera.
38+
lory32 spune:
Aelita,
sper ca esti bine, mai ai putin, noi amandoua ce mai bantuim pe net la ore din astea tembele, deliuta tocmai a mancat, am schimbat-o si sa speram ca o sa doarma macar 2 -3 ore ca s-a frichingit toata noaptea. Le intreb si eu pe fetele care le dau bebeilor lapte praf: dupa ce desfaceti punga,lasati laptele acolo si o legati? sau il puneti intr-un borcan sau recipient inchis ermetic?il pastrati la temperatura camerei? sau la frigider? eu folosesc Topfer care este la punga nu la cutie ca Nan de exemplu.
aelita spune:
lory sunt biiiiine! si daac nu am ce face,sunt cu fii-mea la www.dropshots.com/day.php?userid=219089&cdate=20061219&ctime=210312" target="_blank">filmari
38+
Somleac spune:
Sunt si eu prin zona, dar pregatesc tupila de scoala. Mai arunc cate un ochi.
Daria -29.01.1999
Alex -07.02.2003
Matia -31.10.2006
http://new.photos.yahoo.com/somleac/albums/
aelita spune:
ma mai uit pe poze.Somleac,estimamica frumoasa,ai niste copii superbi! sunteti o familie frumoasa!! sa fiti fericiti !
imi palce poza "la 2 sapt in bratele Dariei ! "e super imaginea!(din albumul "Matia")
Si din albumul "Daria si Alex" -,poza "IMG_2021 "cu tine si cu cei doi blonzi!
bai,am si eu o curiozitate.cand ii baga in apa pe bebei,la botez, ei nu iau apa deloc.ca am vazut ca nu le pune cum le puneau unii preoti,mana pe fatza .am vazut si la un botez,si vad si la somleac in poze.
copilul nu inghite apa?care e faza?
adica mi-a fost clar ca nu inghite,dar care e procedeul ??
38s+3 
Somleac spune:
Aelita bebeii au inca membrana aia de care ziceam ca fornaie din cauza ei. De aceea este recomandat si inotul sa inceapa cat mai repede. Si banuiesc ca si de aici vine chestia din batrani ca botezul trebuie facut cat mai repede. Si oricum chestia se intampla asa repede ca nu cred ca apuca sa traga pe nas aer/apa.
Eu am incercat cu Alex la 2 saptamani l-am aruncat in vana plina cu apa. Avea instinctiv miscari de inot, ceva ce aducea cu brasul si nu a inghitit apa si nici pe nas nu i-a intrat![]()
Multumim pentru laude
. Si eu m-am uitat la filmuletul cu burtica ta. Mi-e asa de doooor. Mi-a placut tare mult cu burtica la toate 3 sarcinile.
Daria -29.01.1999
Alex -07.02.2003
Matia -31.10.2006
http://new.photos.yahoo.com/somleac/albums/
Laura13 spune:
buna dimineata!
noi am dormit bine, acum incepem sa ne trezim ca de'... trebuie sa papam acusica.
felicitari asiza si yagmur!!! sa va traiasaca bebelusii sa creasca mari si sanatosi!!!
raluca multaaaaaaaaa sanatate adinutei!! ne rugam la DD pt voi!
Miro imi pare tare rau ca vesti la doctor nu au fost dintre cele mai bune, dar ai sa vezi ca totul va fi bine!
multi si curaj!
somleac esti tare haioasa cu povestile tale!!! cat despre papa al meu nu sta mai mult de 25-30 min la san. asa ca dupa metoda ta pot sa consider ca ii dau de mancare la 2 ore si jumatate. dar pana la urma nu stiu ce de ma stresez... cum zicea cneva ii dau de mancare cand cere. si cum el nu se trezeste decat dupa 3 ore....
dianocica la multi ani!! multa sanatate si bucurii alaturi de copilul si familia ta!
cristina multa sanatate iasminei!
pupici ca trebuie sa facem toaleta de dimineata!
ca sa nu uit... de azi a plecat mama si a plecat si florin din oras. asa ca tineti-mi pumnii sa nu ii fac ceva copilului. ca am un morcov!!!!
Laura
lui
Daniel
Poze Daniel