Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 18
aka spune:
Salutare. Am intrat sa va spun ca ma pregatesc sa merg la spital. Poate azi e ziua cea mare. Ieri am fost la doctor si aveam dilatatie 2-3, dar m-a trimis acasa. Sa mai astept. Am baut si ulei de ricin, la indicatia ei. Doar, doar...Oricum ma doare mijlocul si burta de duminica. In fine, nu pot sa spun decat Doamne Ajuta sa fie totul bine.
Dianocica sa fii sanatoasa si sa te bucuri de baietelul tau 
Bun venit pentru Luca si Denis Cristian, sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurii parintilor. Mamicilor refacere rapida si laptic.
Nu ma mai lasa George, are treaba. Va pup pe toate
.
Monica
40 fix fix fix 
panaa spune:
AKA [majorete][majorete][majorete] Iti tinem pumnii!!! Mult curaj!!!
DIANOCICA 

SA FI SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!!!
Mirela
Ana Mihaela
poze ana mihaela
Laura13 spune:
aka Doamne ajuta! nastere usoara si multa sanatate!
eu pe fuga am intrat sa va zic ca bebe Daniel a facut kk de 2 ori!!!!!! va dati seama??!! el care a facut o singura data singurel de cand l-am adus acasa a facut azi de 2 ori!!! SINGUR!!! traiasca lactuloza!!!
cred ca ii prieste numai cu mama!
de' au trecut numai 3 ore!! mai are timp sa se razgandeasca!
pupici!
Laura
lui
Daniel
Poze Daniel
chinico spune:
buna dimineata!
Am intrat repede repede sa va pup pe toate, sa va spun ca imi e dor de voi, si ca incercam de saptamana viitoare sa recuperam miile de capitole pierdute..
Felicitari celor ce intre timp si-au serbat ziua de nastere!
Multi pupici noilor mamici!
Asizule !pup]
Sa-ti traiasca Denis!
Noi..ce sa spun..stau si ma uit la ea ore intregi. Inca nu imi vine sa cred ca am purtat-o 9 luni in burtok, si acum beBea imi chitaie in brate!
Am nascut usor, asta am vrut sa va spun, fetelor care nasteti, nu va fie frica. Doare cat doare... Adevar e ca am avut o epidurala beton. Spuneam bancuri..Las ca pove alta data, in orice caz,nimic nu se compara cu secunda in care iti aseaza moasa pe burta un bebe alunecos si urlator tare!NIMIC.
Curaj si nu va fie teama.
Poze mai tarziu. Acum mergem la schimbat scutece
37+ 
Daconst spune:
Pup burticile si mamicile!!!
Chinico,bine ai venit acasa si felicitari pentru bb-lina!
Miro,sanatate multa Karinei si sa aibe DD grija de ea!
Fetele as avea o intrebare la voi:mai stie cineva ceva de Roxanica2006?
Stiu ca ea a avut probleme cu o dermatita de sarcina cu care ma confrunt eu acum si vroiam sa iau legatura cu ea.
Mancarimile mele sunt insuportabile si dr meu spune ca e normal si nu scap decit dupa ce nasc.Poate m-ar putea ajuta si pe mine cu un sfat.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 37+ 
dianocica spune:
yagmur felicitari!!! bine ai venit bebe roacher Luca!!!sa fi sanatos, norocos si mancacios si tu, mami, sa te refaci repede.
fetelor mie nu mi se pare ok treaba cu intorsul copilului cu capu'n jos. adica daca se ineaca cu un nasture, doamne fereste, inteleg sa-l intorci sa-l scuturi bine. dar daca e vorba de lapte, mai rau ii faci, ca-i infunda si nasucul si guritza...fara suparare,somleac, imi dau si eu cu parerea...adica eu asa as face cu copilul meu....acum am azut ca ai rectificat....![]()
aelita mersi mult. tu chiar n-ai ce face decat sa verifici listutza la 12 noaptea?
copilasul meu mi-a facut cel mai frumos cadou de ziua mea: a mancat la 3orejumate azi noapte.si a fost un cumintel si jumatate
ma apucasem sa va citesc din urma si zic sa raspund si sa zic si saru'mana aelitei pt LMA.dupa am vazut ca a mai aparut si cristina dar acum vad ca sunteti o gramada deci: cristina, deea, aelita(a doua oara...)laura,aka, panaa mersi mult.chiar ca nu am fost niciodata mai fericita...
diana
fericita de bb davidutz
Laura13 spune:
nu mai stiu cine spunea ca se poate face totul cu o mana. chiar si sa vezi de unde ai apa pe sub dulapuri???

chiar in prima zi cand sunt singura??!! legile lui Murphy, nu? deci desi am sters (dupa ce am adormit copilul) nu pot sa imi dau seama de unde a aparut. oare am inundatie? asteptam sotul ca e mai bine. eu si asa nu stiu unde sa ma uit.
fug sa incerc sa trag un pui de somn acum odata cu bebe.
chinico bine ai revenit!
Laura
lui
Daniel
Poze Daniel
Mirona spune:
aka nastere usoara si te asteptam inapoi printre noi.

pentru Dianocica si Mayaione
-ici fetelor.
Fetelor - eu nu-mi fac probleme pentru Kara - stiu sigur ca va recupera.
Vedeti ce inseamna o circulara de cordon? Ca imi spunea o fata ca am mers la control imediat ce am vazut ceva ciudat - nu e chiar asa - noi am fost si in primele saptamani la control si trebuia sa mergem lunar - deci stiam de acest control inainte de a se ineca fata.
Circulara noastra a fost stransa - meritul doctorului ca a fost pe faza si nu s-a intamplat altceva - mult mai rau.
Are toate refexele pe care trebuie sa le aiba un copil de varsta ei.
Au facut si testul Moore, i-a batut din palme si a reactinat, a plimbat o jucarie prin fata ei si se uita micutza dupa ea ... faza cu reflexele genunchilor, apucatul de manutze si ridicarea ei cu tot cu capsor- si si la tinut micutza sus cu mandrie. Am facut si un EEG - si abia acolo s-a constatat ca partea stg a creierasului are o mica intarziere - dar m-a asigurat dr. ca isi va reveni pana la 3 luni.
Doamne ce m-a inspaimantat acel EEG - i-au pus doua curele pe cap cu gaurele, in gaurelele acelea erau puse niste suruburi de care atarnau la fire ... am si intrebat-o pe aia - urmeaza sa mi-o curentati?
Fetita mea nu statea locului - asa ca am scos tzatza din dotare si am tinut-o la piept pana a reusit sa inregistreze cate ceva. Trebuia sa nici nu suga (deci sa nu se miste) si sa si fie cu ochii inchisi - dati-va seama cat am stat acolo - si trebuia s-o tin si intr-o anumita pozitie- sa nu ating nimic de pe capul ei, sa-i dau si tzatza, sa o si adorm .. etc.
Iar am febra musculara la mana.
A urmat apoi eco la capsor - unde nu s-a mai vazut intarzierea?diferenta de data trecuta. Bine ca e totul ok.
Tot ieri AM FOST IN VIZITA LA OANA - fetitza Diei. Fug sa pun poze.
v-am pupacit POZE VIZITA
P.S. supozitoarele cu glicerina cum se administreaza la sugari? Toata supozitoarea? O jumatate (taiata pe lungime)? Cum?
Eu am taiat-o in jumatate si pe lungime si pe latime si am introdus o singura bucatica la fetitza mea - a facut azi o tona ce cc moale care a mai urcat si in sus pe spate - deci acum am si tzoale de spalat.![]()
Miro si Karina Ioana 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
roxanica2006 spune:
LA MULTI ANI, DIANOCICA!!! SA-TI TRIASCA BEBE DAVID SI SA FII FERICITA ALATURI DE BAIETELUL TAU SI DE TOTI CEI PE CARE-I IUBESTI!!
Mirona, te admir pentru puterea si optimismul tau si sunt sigura ca datorita atitudinii tale de mamica f.f.f curajoasa Kara va fi sanatoasa, puternica si isteata! Doar are cu cine semana!
Raluca, multa sanatate Adinutzei! Cred ca e fioros sa fiti internate, asa micutza, dar totusi am citit ca problema asta cu infundarea canalelor lacrimale e una frecvent intalnita la bebelusi, nu e f. grav. Si David al meu are niste secretii la ochisori, am folosit ceva picuri, mai trec, apar iar. Mie mi-a spus oftalmologul ca pana la 2 luni nu se face "manevra" aia de desfundare a canalelor, daca asta o fi problema.
Somleac, tare bine ne mai prind sfaturile tale de mamica experimentata, oricum se simte dupa tonul tau ca esti stapana pe situatie, nu panicoasa, de ex, ca mine...
fetelor, azi a fost preotul la noi si ne-a facut molitfa. Ce emotionant a fost!! Am stat cu David in brate si preotul a citit rugaciuni fumoaaaaaaaase, a facu semnul crucii peste capsorul si trupusorul lui David, plangeam de rupeam. M-a emotionat tare!
Si l-am asteptat de la 8 dimineata, a ajuns numai la 10, David a stat treaz, a avut el rabdare, dar la 10 era ora mesei si a cam inceput sa planga, insa cum a inceput preotul rugaciunile a stat cuminte, atent si apoi a adormit ca un ingeras.
Sa stiti voi fetelor, ca bebelusii astia vin de undeva din lumea ingerilor, sunt asa diafani si transmit o liniste mai presus de tot ce e omenesc.Si uneori David se uita asa profund si fix, ori zambeste asa impacat, ceea ce ma face sa cred ca au copilasii astia trairile si lumea lor, total alta decat a "paganilor" de noi.
poze David Mihai
ROXANA
si
DAVID MIHAI
dianocica spune:
fetelor, eu le cam dormeam cand v-am scris data trecuta... deci:
aka tinem pumnii si punem fetele la treaba... 

chinico ai vazut ca s-a impamantenit treaba cu biciuitul majoretelor...
eu inca ma uit la dmic ca la bibelou. si cand doarme si cand mananca si cand e treaz...mai nou aproape ca sare un somn in timpul zilei pt uitat pe pereti. si ma simt ca in primele zile, cand nu stiam pe unde sa-l ating sa nu cumva s apateasca ceva. acum la fel, parca ne-am juca dar mi-e sa nu-l obosesc prea tare sau sa-i fac cine stie ce...
miro kara e o luptatoare, asa a fost mereu. o sa treceti si peste asta, cu siguranta. 
diana
fericita de bb davidutz