Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 13
Alexa Ioana spune:
anky, mi'ai luat'o inainte ![]()
sunt prietena oanei (asiza). acum m'a sunat !
e bine, e la terapie intensiva.
Denis are 4,100 kg, 58 cm si apgar 9/10 !!!!! 

felicitari, oana ! ne bucuram din suflet pentru voi ! in sfarsit, iti poti tine in brate copilul pe care vi l'ati dorit atata timp !
pentru amandoua, acesta va fi cel mai frumos Craciun posibil !!!
edit: m'a sunat din nou, pt ca prima data a trebuit sa inchida. i l'au adus sa'l vada !!! e frumos, cu o piele curata-curata, cuminte, dulce foc !!!
cand iese de la terapie intensiva voi merge pe la ea, si ii voi lista mesajele voastre, sa fie la curent cu toate noutatile !
va pup, si bafta celor care urmeaza sa nasca !
sarbatori fericite !
alexa si mami
Dia1609 spune:
Asiza, felicitari mama!!!! ce bebe mare ai... sper ca tu n-o sa-ti bati capul cu greutatea si cat ia in prima sapt., ca nu ai de ce ![]()
sa ai un bebe cuminte si papacios si mai ales, fara colici! si de Craciun sa fiti acasa!
Dia
de
Oana
melinda25 spune:
Felicitari Asiza, va doresc multa sanatate!!!!
Bine ai venit Denis!!!! Sa cresti mare, voinic si sanatos!!!!!!
Pupici muuuuulti!!!
Melinda si Dominik
panaa spune:
FELICITARI ASIZA!!!!! RECUPERARE GRABNICA!!! SA-TI TRAIASCA BEBEUL SI SA NE "AUZIM" CAT MAI CURAND!!!

Mirela
Ana Mihaela
poze ana http://new.photos.yahoo.com/mami_nov_dec_06/album/576460762337010063
lory32 spune:
Asiza,felicitari!
Sa iti traiasca bebul, sa creasca mare si sanatos, iar tu sa te refaci cat mai repede!
Dandusa, doctorita mea este Tomescu Aneta, are cabinet particular pe b-dul Lapusneanu,vis-a-vis Lic. Telecomunicatii, eu merg la ea de vreo 3 ani de zile, la recomandarea unei alte prietene. Cum am mai spus, eu am fost foarte multumita de ea, la nastere a fost super OK, a stat cu mine toata perioada travaliului, mie mi se pare o tipa super finuta si draguta si ce este mai important - are grija de toate pacientele sale; eu nu am auzit pe cineva care sa fi nascut cu ea si sa fie nemultumita.Ma bucur ca Debridatul isi face efectul la colicii Crinutei, ii dai ceva pentru stimularea imunitatii? mie mi s-au recomandat niste picaturi de la california Fitness parca- Infant Formula. Si in afara de vigantol,ii dai si calciu? ca vreau si eu sa merg la pediatra joi si sa o intreb mai multe , dar as vrea sa stiu ce v-au mai zis ale voastre. Mersic, va pup!
dandusa spune:
ASIZA,WOOOOWWW,ce bbelus mare ai,sa va traiasca ,sa cresca mare si frumos.

Ce ma bucur ca sinteti bine,bravo !!!
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta 
poze dandusa
La baita
dandusa spune:
DIA,
eu stiu ca nu avem voie sa mincam nici un fel de cruditati.Eu m-am conformat ,fructele le-am mincat numai in compot si legumele fierte sau coapte.De vreo doua saptamini ,am inceput sa bag treptat ,in alimentatie cite putin mar sau rosie....sau aumatura...bla,bla...,incerc treptat sa o obisnuiesc cu fructele si legumele ,pe care nu le-am mincat pina acum.
poze crinuta 
poze dandusa
La baita
dandusa spune:
LORY,
pina acum i-am dat calciu gluconic,in doua etape,a cite 10 fiole(jumatate ea,jumatate eu),vigantolul de cind avea 14 zile...si atit.Nu mi-a dat nimic altceva.Eu il am pe Cristureanu ca dr si sint multumita de el.La recomandarea prietenelor mele am mers la el.
poze crinuta 
poze dandusa
La baita
Dia1609 spune:
dandusa,
, si eu la fel am mancat numai fructe in compot..... dar am auzit ca mere, banane, si altele ar fi ok... mai stie cineva care fructe sunt ok crude?
Dia
de
Oana