Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 12
Catalina spune:
Fetelor VA MULTUMESC DIN SUFLET. Stiu ca dupa ce vine bebe voi avea si mai multe intrebari. Sper sa va mai gasesc si atunci ca atunci veti avea si mai multa experienta.
Inca o data va multumesc si va urez numai bine.
Catalina
dandusa spune:
CATALINA,
1.eu o intorc de fiecare data cind o pun in patut.
2.a mea bbelina nu se ineaca des,dar cind se intimpla o pun pe picioarele mele cu fata in jos si o bat pe spate usor.
CHRIS,
si ce daca o iei ci tine?Eu zic sa nu te mai superi...,eu i-am dat Debridatul fara sa vorbesc cu pediatra ,ca eram disperata,aflasem de la fete si a fost cea mai buna alegere.
PANAA,
si eu ma regasesc in povestea ta cu nervozitatea la sfirsit de masa...,la noi se intimpla din cauza gazelor,pentru ca ,daca o ridic in acel moment in sus sa rigiie, nu mai plinge , apoi o pun iar la sin... si se repete faza ,pina cind o ia si mai tare si nu mai poate sa suga...,de cele mai multe ori i se intimpla cind nu a terminat masa,inca ii mai este foame si se vede ca cauta titza,dar nu mai poate sa suga de durere.Exact acest lucru i-l explicam LAUREI,in mesajul anterior.
LAVINIA,
esti cu siguranta capabila,doar ca cum esti stresata tare si de asta esti suparata.Eu zic sa incerci Debridatul.Parca ar fi fabrica lu'mama,asa reclama ii fac
,dar zau ca la noi a mers cel mai bine.
MIRONA,
sigur nu este vorba de productia de lapte.La noi se intimpla si la 5 min dupa ce a inceput sa suga ,cind laptele ii tisneste in fatuca...Cum ajunge laptele in burtica,cum se produce ceva pe acolo,ca nu mai poate saracuta...,asta uneori...,de obicei dimineata si seara.
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta 
poze dandusa
La baita
Lavinia_P spune:
DANDUSA,
multumesc,esti o dulce.Si eu patesc la fel, incepe sa pape si dupa aia plange cu sanul in gura si trage de el si il intrerup,il plimb, se linisteste si o luam de la capat.Nu stiu cat mananca.Dar cam la 2ore e programul lui, mai ales ca papa numai dintr-un san, ca adoarme acolo cu nasulin el, si oricat as incerca pentru al doilea nu mai deschide gura.
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
anky spune:
Fetelor,a nascut Asizaprin cezariana ,bb Denis are 4100gr,sint bine amindoi,mai multe detalii o sa va dea ea cind se intoarce.
FELICITARI OANA!

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
Sarbatori Fericite!
Lavinia_P spune:
Bamboletta, sa-mi dai detalii despre camera de alaptare din mall.Tb sa merg dupa cadouri ![]()
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
fatima spune:
panaa, si noua ni se intampla exact la fel..uneori, spre sfarsitul mesei, o apuca..plange si apuca tzatza, ii da drumul, iar o apuca, iar plange, da din manute, picioruse..si eu cred ca tot de la gaze..o ridic, ragaie, si mai stau un picut cu ea in sus, pana se linisteste..apoi o pun iarasi..nu e pt. ca nu mai e laptic, pt. ca daca storc, curge din belsug..
dandusa, si eu la fel cu alaptatul..cand vrea bebelusa...eu sincer chiar nu inteleg cum as putea sa-i fac un program..daca plange de foame mai repede, ce ii fac? ma uit la ea si la ceas sa inumar minutele, ca inca nu e ora mesei?.. fericite fetele ai caror bebelusi si-au facut singurei programul..a mea mi-ar manca si urechile..cat de des..
fatima
de
eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
panaa spune:
DEEA dr mea este ROXANA FLORESCU are cabinet la pol.titan. sunt ffff multumita de ea. mi-a recomandat-o med de fam. este o tipa super, tinerica si ffff atenta. a venit pana acum de trei ori (pt.ca avem sub o luna) inclusiv cu cantar la purtator......
Mirela
Ana Mihaela
poze ana http://new.photos.yahoo.com/mami_nov_dec_06/album/576460762337010063
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Catalina
Dragi mamici, continui sa va citesc cu sfintenie, sunteti MULT MAI BUNE decat orice editie a lui Capraru. In timp ce invat multe (pe care asa cum ziceam sper sa mi le si amintesc), ma ia si cu fiori vazand cu ce va confruntati si intrebandu-ma eu, care sunt cam imbrobodita si panicoasa asa, cum oare voi face fata. Am incredere ca imi mai da Dumnezeu un creier ceva.
Mirona, eu cred ca faceam pe mine. Te felicit pentru prezenta de spirit si iti doresc numai bine azi la doctor.
Am si eu cateva intrebari, daca aveti timp si dispozitie:
1. La mamici de ian-feb se vorbeste despre faptul ca bebe trebuie intors regulat de pe o parte pe alta ca sa nu se deformeze caputul. Voi faceti aceasta ? Si la cat timp ?
2. Inecatul bebeilor este una dintre chestiunile de care imi e cel mai frica. Am inteles sfatul lui Somleac, sa tinem bebelul cu capul in jos. Voi cum faceti cand se ineaca? Se ineaca des?
3. Fetele care au nascut prin cezariana: dupa cat timp v-ati putut ridica sa va luati voi bebelul in brate? Si la ce ar trebui sa ma astept ca greutati dupa ... inteleg ca refacerea e destul de dificila.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri,
Catalina 37+ (Matei)
1. la fiecare tura de somn eu o intorc pe partea cealalta
2. eu o intorc pe o parte si bat tare la spate
3. eu am iesirt din cezariana miercuri la ora 16 iar joi dimineata deja eram la dus si imi luam copilul in brate.... fiecare se recupereaza altfel... la mine a mers f. bine, in ziua a3-a nu mai aveam dureri deloc.... dar ideea e sa te mobilizezi sa te ridici cat mai repede din pat, ca atunci iti revii mult mai reperde... daca lasi sa treaca 2-3 zile pana te dai jos din pat, atunci te recuperezi greeeeu .... durerile sunt f. mari la inceput, dar tb sa strangi din dinti si sa te gandesti ca in 3 zile esti ca inainte.... si sa te plimbi mult pe coridoare :)
si curajDia
de
Oana
Dia1609 spune:
aaaa, si apropos de cutuma ca le femeile care nasc cu cezariana laptele vine mai greu: eu am avut colostru din prima ora si a si supt mititca din greu.... si de a doua zi a venit si laptele
Dia
de
Oana
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by panaa
CATALINA
1.eu alternez pozitiile, de fiecare data cand o pun in patut, cand pe stanga, cand pe dreapta, NICIODATA intinsa perfect pe spate si cu fata in sus
2.la mine, caz particular, are 2 tipuri de inec: cand suge prea mult deodata si incepe sa tuseasca, atunci o aplec in fata si o bat usor pe spate si cand vomita si atunci o tin cu fata in jos (pozitia de la baita - spalat pe spate) sa iasa tot si sa nu se duca prin alte parti
3.------------ (am nascut natural)
CHRIS80 Nu mai fi suparata! Trece totul.....iti spune o mamica care a chemat salvarea la 1 zi dupa ce a ajuns acasa cu bebe si care abea acum, dupa aproape o luna, a inceput sa doarma mai mult de 10 min pe noapte........cat despre partea a doua.....poate totusi rezolvi problema telefonic: un unguent, ceva comprese......[pup
Fetelor care alaptati: BEBEII VOSTRII DEVIN NERVOSI (EXTREM) SPRE SFARSITUL MESEI? Nu de fiecare data, dar la cateva mese....... Adik, incep sa traga de tzitzi, sa se frece cu fata de tzitzi, sa dea din maini si picioare in timp ce se freaca de san, sa planga si sa caute tzitzi dupa care cu ea in gura sa planga?
Mirela![]()
Ana Mihaela
poze ana http://new.photos.yahoo.com/mami_nov_dec_06/album/576460762337010063
stii cand patesc asa cu printzesa mea? cand e pe terminate laptele din tzitzi si nu ma sesizez sa o mut la celalta
Dia
de
Oana