Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 11
Laura13 spune:
miro si al mkeu tot asa mananca: 9-12-15-18-21-2-6. deci sa inteleg ca e bine, nu? nu trebuie mai des? daca el doarme dus... tu o culci pe burtica?? deja? si o lasi nesupravegheata? si noi l-am mai pus pe burtica dar se pare ca nu prea ii place. se agita imediat, da din cap si parca sta foarte incordat si incomod. e drept ca noi azi avem abia 5 sapt. poate un picut mai incolo.
Laura
lui
Daniel
Poze Daniel
panaa spune:
CATALINA
1.eu alternez pozitiile, de fiecare data cand o pun in patut, cand pe stanga, cand pe dreapta, NICIODATA intinsa perfect pe spate si cu fata in sus
2.la mine, caz particular, are 2 tipuri de inec: cand suge prea mult deodata si incepe sa tuseasca, atunci o aplec in fata si o bat usor pe spate si cand vomita si atunci o tin cu fata in jos (pozitia de la baita - spalat pe spate) sa iasa tot si sa nu se duca prin alte parti
3.------------ (am nascut natural)
CHRIS80 Nu mai fi suparata! Trece totul.....iti spune o mamica care a chemat salvarea la 1 zi dupa ce a ajuns acasa cu bebe si care abea acum, dupa aproape o luna, a inceput sa doarma mai mult de 10 min pe noapte........cat despre partea a doua.....poate totusi rezolvi problema telefonic: un unguent, ceva comprese......
[pup
Fetelor care alaptati: BEBEII VOSTRII DEVIN NERVOSI (EXTREM) SPRE SFARSITUL MESEI? Nu de fiecare data, dar la cateva mese....... Adik, incep sa traga de tzitzi, sa se frece cu fata de tzitzi, sa dea din maini si picioare in timp ce se freaca de san, sa planga si sa caute tzitzi dupa care cu ea in gura sa planga?
Mirela
Ana Mihaela
poze ana http://new.photos.yahoo.com/mami_nov_dec_06/album/576460762337010063
Lavinia_P spune:
Chris, ma joinez si eu la boticul tau..psihic ma termina crizele de colici si nu trec cu nimic.Debridat nu am incercat.Taica-su nu stiu cum dispare cand e mai greu si atunci mai bocesc si eu pe langa el.Ma simt inutila si incapabila salinistesc un bebic.
Laura,fara caciulita si 22 de grade.La mine de regula sunt 23-24.E mai sigur.Plus umidificator ca aerul e uscat.Mai nou si in funduletulgol..nici nu va dati seama ce greu e..
De ce va faceti atatea probleme cat mananca, la ce intervale..daca cresc si au apetit nimic nu mai conteaza.
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
dolores spune:
miro,eu din cauza asta inca il tin pe david in pat cu mine si sincera sa fiu pe spate il pun fff puti,si atunci ziua ca sa fiu cu ochii pe el.tocmai ca sa evit astefel de episoade.te pup.asa sunt si eu de stresata
dolores si
David Cristian
poze dolores
dandusa spune:
Am reusit si eu sa ma trezesc ...,aseara nu am prea dormit desi bbelina mea a dormit foarte bine,se vede ca i-am dat Debridat iar.Offf,bebelusii astia mici.A dormit cite 3 ore cel putin si s-a trezit o data peste noapte.Ar fi minunat sa-si pastreze acest program .Dimineata pe la opt am aplicat operatiunea feonul ,ca nu se mai putea...si acum doarme cu tasu',fac intrecere la sforait
Azi aveam program afara la cumparaturi,dar vad ca vremea este foarte urita,nici nu stiu ce sa fac...,sub 0 grade nu este sigur...,dam o tura mica ,ca nu mai pot sta in casa..
De cite ori ies afara ,sint fascinata de orice ma inconjoara,daca ma lasi in aglomeratie...,m-am pierdut,parca sint nebuna,ma invirt in cerc si nu stiu cum sa scap mai repede.Mi se pare asa fumos afara...,as sta cu orele.
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta 
poze dandusa
La baita
Mirona spune:
quote:
Originally posted by panaa
Fetelor care alaptati: BEBEII VOSTRII DEVIN NERVOSI (EXTREM) SPRE SFARSITUL MESEI? Nu de fiecare data, dar la cateva mese....... Adik, incep sa traga de tzitzi, sa se frece cu fata de tzitzi, sa dea din maini si picioare in timp ce se freaca de san, sa planga si sa caute tzitzi dupa care cu ea in gura sa planga?
poate ca s-a terminat productia de lapte la aceea titi - schimb-o, pune-o si la cealalta titi si vezi cum se comporta.
acum chiar ca am fugit.

Miro si Karina Ioana 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
bubi26 spune:
Bine v-am regasit.Abia acum mi-am pus si eu Internet acasa... Asa cum v-a spus RAMSAN am nascut si eu pe 7.11.la ora 7,35 prin cezariana pe Bogdanel-4200g si 53 cm.Din spital l-am scos cu 3930g.
De atunci am program ca voi toate. Singura deosebire e ca al meu baietel nu prea vrea sa manance. La inceput - 3 saptamani a supt,dar lua f. putin in greutate. El nu se satura cu laptele meu - era f.putin. I-am dat completare NAN, apoi l-am schimbat cu Milumil 1. Nu mai vrea sa suga, asa ca in fiecare zi din 4 in 4 ore ma mulg si i-l dau cu biberonul. Acum are 5 kg la 5 saptamani. Nu reusesc nici sa-l fac sa manance la 3 ore si nici nu vrea sa pape (din ala muls+ Milumil)mai mult de 600 ml pe zi. Nu stiu de ce nu are pofta de mancare. Ajutati-ma cu un sfat...
MIRONA- cu ce crema dai pe bebe pe fata?
dolores spune:
laura,atunci lasa-l cum se simte el bine.
eu socotesc cele3 ore,uneori sunt 3,alteori nu,de cand a terminat de mancat
dolores si
David Cristian
poze dolores
dandusa spune:
LORY,
care este doctorul tau?Cu cine ai nascut?
AELITA,
nu-ti face griji,ai incredere in D-zeu si ai
sa vezi ca totul va fi bine!!!
Sincer ,mie mi se pare ca esti un caracter foarte
puternic si nu cred ca ai nevoie de incurajari![]()
Oricum,la nevoie ,noi iti sintem alaturi si te vom
incuraja ori de cite ori va fi nevoie.
CHRIS,
ai sunat pediatra sa o intrebi de Debridat?
DOLORES,
ai dreptate ,acelasi sentiment il am si eu...,
ma uit la ea si ma minunez,simt ca ar trebui sa-i
multumesc lui d-zeu in fiecare zi,pentru ca ne-a
dat acest ingeras.Imi imaginez ce simti tu,la cite
incercari ai fost pusa si prin cite ai trecut ca
sa ajungi acum sa-l privesti pe David la tine in pat.
De aceea va admir ,pe voi ,toate ,care ati trecut
prin greu ca sa ajungeti sa va tineti pruncusorul
in brate.Bravo tie ,esti o luptatoare.

Cu babele este greu sa "lucrezi",cind iti sint mama
si soacra,dar incercam,daca nu ...eliminam...
![]()
MIRACO,
nu te-am uitat,te asteptam sa ne scrii ,sa ne spui cum
sinteti,hai cu noi la povesti,FELICITARI,sa va traiasca,
mamica curajoasa ce esti.

MONIQUE,
FELICITARI,sa va triasca,sa cresca mare grasunelul lui
mama,cum esti?

MIRONA,
vai de voi prin ce ati trecut.Dar de ce nu o culcati
cu voi in camera cit este asa mititica?
SAFTOIU-GINA
FELICITARI!!Sa va traiasca printesa,sa cresca mare 

LAURA,
eu nu calculez nimic,cind imi cere ,ii dau...,uneori
se intimpla sa se trezeasca dupa 3 ore de somn si sa vrea
sa manince...,se apuca ea si la 5 min o ia durerea de burtica
,din acel moment ,se opreste...,nu mai poate sa suga...,trage de sfirc,,se zvircoleste stinga ,dreapta,este vizibil suparata.
Atunci renunta si de cele mai multe ori ,adoarme cam 30 min,
apoi se trezeste sa pape,normal...si eu acum ce sa fac...,
sa nu-i dau?ca a mincat acum 30 min?!?
Pai ala nu a fost supt si-mi moare bbelina de foame...,eu una
nu sint de acord cu programul la aceasta virsta...
Alaptez la cerere si slava domnului ca este sanatoasa si a luat
in greutate si ii dau numai piept.
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta 
poze dandusa
La baita
deeaA spune:
Buna ziua!Acu am cazut si eu din pat!Sa dorm macar cat mai am timp(ascult sfatul mamicilor)!
Felicitari MIRACO si MONIQUE pt bebei si bine ati venit acasica!
RALUCA multa sanatate Adinutei!Uite niste
sa va treca mai repede!
Revin cu intrebare pt fetele care stau in Titan:la ce dr pediatru aveti inscris bebeul si cum ati procedat?Pt ca eu dabea m-am mutat in Titan si nu stiu cum sa-l inscriu aici pt ca dr mea de fam e in Crangasi unde am stat dar e prea departe.PLEASE spuneti-mi si mie!
deeaA
38+ DAVID ALEXANDRU