despre firme - ca si angajatori...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

Multam' pentru sfat Gaby!...poate ca ai dreptate...chiar mi-ai dat putin de gandit dar sa-ti spun cum vad lucrurile acum...

De la Finans....sa zicem ca ceva - ceva e sigur sau cel putin asa mi s-a spus...in ceea ce priveste celalalte banci, acest prieten m-a auzit vorbind de sistemul bancar si a promis ca "ma ia de manuta" si ma duce pe la ceva directori - Leumi Bank, Romexterra si OTP - parca aici mi-a zis ca are ceva cunostinte "sus puse"...deci nu e ceva certo ....sa zicem ca m-as duce cu el si ca s-ar promite un post dar poate -mi spune ca peste 2 luni sau mai mult sau altceva....asta `1 si 2 in Oradea salariile sunt mici 10 -12 mil cel putin la inceput...

Apoi in ceea ce priveste cardul avantaj, piata din Oradea este cat de cat virgina....cel putin eu pe unde am spus nimeni nu stia si nu auzise de el...."nu au avut lucratori aici"...sunt convinsa ca mai mult de 10-12 luni nu mai ai ce face aici cu acest card dar in timpul asta pot plonja in alta parte - acesta fiind rampa de lansare in sistemul bancar...de altfel pot merge aici si daca in 2-3 luni nu-mi convine sa merg cu acel prieten pe la banci "la cersit".......apoi eu ma gandesc ca prin vara/toamna sa "concepem un bebel"deci....

Ce zici de asta??ce parere ai????de-asta ma gandeam sa nu spun nu catre Finans acum...sa merg pt ca de la "prietenii prietenului meu" nu cred ca voi primi o oferta pe loc dar daca merg aici si apoi mi se va face o oferta satisfacatoare pot pleca - doar nu ma leaga nimic...

un an de convietuire-13 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

da, este si asta un punct de vedere. daca vrei sa faci experienta in sistemul bancar, deci sa intri , si apoi sa ai un punct de plecare, da e ok... ca fi sigura ca dupa ce vi tu, piata cardurilor in Oradea se satureaza ca intr-un an vinzi tot si nu mai ai ce vinde!!!!
deci trebuie sa te muti!!!
Succes!

Mergi la inceput

Gabyyyyy multam!!! sa-nteleg ca tu lucrezi la BRD????

cei de la Zapp sunt neseriosi ..nici macar nu au sunat sa-mi dea un raspuns negativ..spuneau ca intr-o sapt dar raspuns si..nimic..Hm!!

Mergi la inceput

nu... inca! dupa cum vezi eu iau bancile la bani marunti... deci nu pot sa fiu si de partea lor!
daca vrei sa trimiti la brd un email, sau nr. de tel. sa pui cateva intrebari la seful de la HR, te pot ajuta, Florin de la BRD imi este "amic"...Stiu sigur ca ei fac angajari, au facut masiv si pana acum, dar nu stiu cum stau la oradea

Mergi la inceput

am o cunostinta in oradea la BRD si nu e f incantata..spune ca munceste fff mult...sta pana tarziu si salariul nu este decat de 10 mil...bine, lucreaza la ei din primavara/vara dar oricum...asa e peste tot???

dar de celalte banciu mai mititele ce stii??? Leumi, Otp, Romexterra, Libra Bank??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Daca m as pune in locul tau as alege munca de birou mai ales daca ti doresti un bebe in viitor.
Bafta in alegere!!!

Mergi la inceput

http://www.hvblocuinte.ro/pdf/plan_dezvoltare_cariera.pdf

este un plan pe care ar trebui sa-l studiezi , daca nu ai facut-o inca, este asemanator cu cel de la Finans,in anumite detalii, mi-a confirmat purtatorul de cuv de la Finans.

Este posibil ca la bancile mici, in Oradea, sa existe si salarii mai mici!

Mergi la inceput

ahaaaa..cunosc...am fost la un fel de seminar al lor...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Vezi ca si la Bancpost sunt scoase o serie de pozitii unele deloc neglijabile dar sfatul meu este sa intri in sistem prima data iar de acolo incolo e o chestiune de timp si mai ales de experienta. Fiecare an petrecut in sistem devine un avantaj in viitor.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Vreau sa va intreb si eu ceva: pt a incerca o cariera in domeniul bancar e obligatoriu sa ai studii economice? Sau "suporta" si ingineri?

Mergi la inceput