despre firme - ca si angajatori...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

:-)
Eu sunt foarte curioasa cum e cu Astral Telecom !
As vrea sa merg la un interviu la ei. Sunt printre putinii care fac angajari in orasul meu..
De ce pleci de la ei Ramontzca ?
Eu din pacate nu prea pot da detalii despre firme, tocmai caut primul meu job adevarat..
Multumesc,

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Ramonzca, personal te felicit pt subiect si mi-ar place sa cred ca va fi un subiect care va creste si vom putea afla lucruri interesante despre firme. Fiind in aceeasi situatie ca si tine imi dau seama cat de greu e sa iei o hotarare in conditiile in care se prea poate ca "afara sa fie vopsit gardul, iar inauntru sa te astepte leopardul".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

..PAI LA ASTRAL...CUM SA FIE...E OK DPDV AL COND DE LUCRU, AL COLECTIVULUI...MAI PUTIN BANII..E-ADEVARAT CA NU MA SPETESC MUNCIND DAR NICI BANI NU SUNT...7 MIL + BONURI IAU EU...SI IDEEA ESTE CA NICI POSIBILITATI DE PROMOVARE NU AM...CEL PUTIN IN ORADEA
..O SA-MI FIE GREU LA PLECARE SI -MI VA FI DOR DE MUNCA DE AICI DAR CE SA FAC????SA STAGNEZ DOAR DE DRAGUL BIROULUI MEU SUPER DRAGUT???

AZI AM DAR TESTUL LA FINANSBANK SI AM FOST ACCEPTATA...IN IANUARIE VOR URMA FORMALITATILE DACA VREAU SA MA ANGAJEZ...E VB DE UN JOB IN VANZARI CARDURI - CARDUL FINANS AVANTAJ ...E O OFERTA SUPER SI SPUN ASTA PT CA SI EU DOREAM SA-MI FAC INAINTE DE A MERGE LA EI LA INTERVIU...CEL MAI AVANTAJOS ESTE FAPTUL CA POTI CUMPARA IN RATE DE LA FIRMELE PARENERE FINANS FARA DOBANDA...DE EX, PRIETENA MEA SI-A CUMPARAT DE LA LEONARDO CIZME PT EA, SOTULUI GHETE SI LE PLATESTE IN RATE SUMA/SUMA FARA NICIUN LEU IN PLUS...ACUM VREA SA-SI CUMPERE DE LA DOMO O COMBINA IN 12 RATE LA FEL FARA NIMIC IN PLUS....EU CRED CA ESTE SUPERRRRRRRRR..SI REVENIND LA JOB CRED CA SE VOR VINDE ACESTE CARDURI AVAND IN VEDERE AVANTAJELE....

AICI AS PRIMI SAL FIX CU 40 % MAI MARE DECAT LA ASTRAL, BONURI SI COMISION DIN VANZARE...INSA SINGURUL LUCRU NASPA ESTE CA NU OFERA MIJLOC DE TRANSPORT DOAR DECONTEAZA ABONAMENT PE TOATE LINIILE ...CEL PUTIN 6 LUNI...APOI SE VA CUMPARA O MASINA PT ECHIPA...

CUM VI SE PARE???CE-ATI FACE IN LOCUL MEU????

un an de convietuire-13 august

Mergi la inceput

Cam putini bani la Astral Telecom intr-adevar.. Nici nu-mi mai vine sa merg la ei.. dar de ce spui ca nu exista posibilitati de promovare ? Incearca si mergi la Finans.. ar fi dupa parerea mea un o miscare frumoasa fiind vorba de o institutie destul de prospera totusi, si din cate stiu eu se promoveaza. Ce fel de testare ti-au facut ? Asta daca poti si vrei sa impartasesti cu mine...

------------------------

Mergi la inceput

Charlie..in oradea suntem 8 oameni...fiecare cu treaba lui...eu de la relatii clienti nu ma pot muta pe vanzari si nici nu vreau pt ca acolo sal e de 4 mil + comision....pe Relatii clienti nu ai ce avansa intr-un pct de lucru...doar in buc sau in alta parte unde e o suc mai mare...

la finans testul a fost de logica/inteligenta...25intrebari - din care 15 cu calcule(probleme)...au am facut 20 din 25 bine dar am stat numai 30 min pt ca plecasem de la serv...dar in mod normal e de o ora...si mai este un test de vanzare...il voi da in ianuarie dar nu mai este eliminatoriu...cel putin pt mine..

Mergi la inceput

Felicitari draga mea Sa fie intr-un ceas bun !
Multumesc mult pentru raspunsuri !

------------------------

Mergi la inceput

nu mai zice nimeni nimic????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

sa intri in sistemul bancar este un pas pe care ar trebui sa-l faci de urgenta.Nu trebuie ratata sansa asta. E o adevarata trambulina, nu stii niciodata unde poti ajunge cu vointa si putin noroc.

Mergi la inceput

Multumesc pentru incurajare Caramel!!!

hai sa va mai intreb ceva???ce-ati prefera: un job de office sau de teren(mai mult de 50% din timpul de lucru)???va intreb pentru ca postul de la Finansbank ar fi de teren dar....sa zicem ca as avea posibilitatea la o alta banca pt un job de office...insa acolo ar fi numai salariu fix...

e clar ca in general un post in vanzari presupune munca de teren dar si comision....deci...ce-ati prefera?office cu sa;ariu fix sau teren cu sal fix + comision???....sallariul fix la office nefiind mare ci cca 10-12 mil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

ramonzca79, eu as alege un office, dar asta nu-ti spune nimik

in vanzari, pe acest segment, nu mai e mult de lucru, acest card pe care tu il descrii cu atata entuziasm, e vechi, cel putin pentru mine! efectul lui s-a cam "aplatizat", si nu va mai fi un mare buum cu el, asa cum era de exemplu anul trecut -la inceput!
eu cunoasc dinamica pietei fianciar bancare si cred ca ai mai multe perspective ca si ofiter de credit, iti dau exemplul cel mai de jos; intr-un post back office poti trece prin mai multe dep;

in banca, cam intr-un an, daca te spetesti- deci pe branci, ai sansa unei avansari...In cativa ani, mai exact 4, o pietena a ajuns branch manager... alta a plecat de la fildas, economist si a ajuns la procredit, in primavara trecuta...a luat-o de jos cu sal minim de acolo- 14 mil, si acum a mai avansat o treapta, a trecut pe corporatii... cu 25 mil
Depinde ce vrei ... iti repret, dimamica in cadrul dep vizat de tine nu e tocmai una scontata de mine, de ex, si nu as face un pas catre carduri, vanzari, ci spre back office.

Mai citeste, documenteaza-te si vezi ce vrei...In presa din acesta iarna a aparut un material amplu despre lipsa profesionistilor din cadrul bancilor...cauta-l si vezi ce si cum...erau un studiu BA-CA si unul BCE.

daca mai ai intrebari pune-le si poate te mai ajuta si forumistii de pe aici, ca sunt cativa "bancheri"

Succes!

Mergi la inceput