despre firme - ca si angajatori...
ce ziceti daca am posta aici diverse despre firmele la care lucram si nu numai....generalitati ..ce stim despre....pe mine...m-ar ajuta f mult...vreau sa-mi schimb job-ul si mi-ar prinde bine sa stiu cate ceva despre companiile la care merg la interviu....cred ca nu numai mie....
so....???
un an de convietuire-13 august
Raspunsuri
Mmmaria spune:
Cred ca ar fi mai bine sa utilizezi desprefirme.com, e un site specializat si acolo ai putea gasi cu adevarat ce te intereseaza.
crista-s spune:
nu cred ca poate citi acolo ceva .. site-ul ala nu mai functioneaza:
http://www.netoo.ro/site-ul-desprefirmecom-este-down/internet/20061123/
oanab spune:
Asa este, probabil a devenit mult prea incomod...lumea povestea ce se intampla in diverse firme, si in general se evidentiau aspectele negative. Era usor sa-ti dai seama cand era o interventie din partea cuiva de la firma respectiva care trebuia sa vorbeasca de bine firma.
Pacat ca nu mai functioneaza, era un site util, si multe dintre cele auzite de mine despre diverse firme le-am regasit si acolo.
tzitziri spune:
Si eu sunt dezamagita ca nu mai functioneaza desprefirme.com....erau opinii parca din ce in ce mai pertinente si mai clare...
Intr-adevar se pare ca devenise incomod...a mai fost o perioada in care siteul a fost sabotat si precizasera si asta in ce au publicat ulterior....acum
Cred ca cel mai bine ar fi sa fie puse intrebari...asa sa se apuce fiecare sa scrie nu cred ca ar ajuta pe nimeni nici la cautarea raspunsurilor care il intereseaza....parerea mea
ramonzca79 spune:
da...stiam si eu de site-ul "desprefirme.com"....tocami de-asta am deschis acest subiect...
pai...de ex....eu lucrez la UPC Romania - fostul Astral Telecom....asa ca daca intereseaza pe cineva pot da detalii....
pe mine ma intereseaza acum despre Finansbank si Zapp...la Finans am mers la interviu pt un post in vanzari(cardul finans- avantaj ) iar la Zapp voi merge miercuri....asa ca daca ma puteti ajuta cu ceva...astept detalii...
TKS!!!
un an de convietuire-13 august
ancasoare spune:
Ramonzca79, o fost colega de-a mea a plecat la Finans exact pe pozitia de care spui tu, acum 1 an jumate... a avut o prietena care a informat-o ca se fac angajari, insa atata tot, a trecut prin cateva interviuri.
A fost ceva munca si stres, dar ea era multumita, stiu ca avea approx. 14 mil. la angajare, iar acum de vreo 2 luni a fost promovata. La angajare ea n-avea nici un fel de experienta in domeniul bancar, asta ca sa iti faci o idee referitor la salarizare si experienta.
Tot de la ea stiu ca sunt foarte stricti in ceea ce priveste vestimentatia la birou, deh, ca la banca.
Bad Dobby!