La noi la Galati sa veniti ! (31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caminik spune:

Si eu sunt la scoala dar nu este asa de greu!La una particulara cei drept dar nu am nici un fel de stres.Cat priveste copilul nu cred ca as vrea sa-l dau la gradi anul asta ci la anul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Bunaseara la toate galatencele.

Am ajuns acasa dupa operatia de amigdalite si polipi. Totul a decurs bine si recuperarea este buna. Doctorita Postelnicu este o draguta si o profesionista. Eu am fost foarte-foarte multumita. Lui Alex ia scos polipii care erau foarte infectati , iar amigdalitele le-a curatat de vegetatii si le-a micsorat...deci ele au ramas acolo ca sa-si indeplineasca functiile. Eu o recomand cu mare placere. Un control la un ORL-ist profesionist e bine venit pentru un copil care nu respira bine sau care are amigdalitele inflamate foarte frecvent.

Multa sanatate!

are mama doi baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
Va dau o ?

Super-lia, stiam eu c-o sa fie bine!
Sa stii ca te-am visat azi-noapte, parca ieseai din casa, tu nu ma vedeai, dar te-am strigat, si mi-ai spus ca operatia a fost ok si Alex e bine!
Ma bucur pentru voi, acum sper ca esti mai linistita!

la toate fetele, sper sa ne mai "vedem" azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Si eu vin la cafea in dimineata asta!
Cookie pupici pentru visul tau !

are mama doi baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

Super lia zi-mi mai multe amanunte despre operatie. ce fel de anestezie, cat ai stat in spital ,cum s-a manifestat copilul dupa operatie? la spitalul de copii?
cat te-a costat?
ma bucur sa aud ca e totul in ordine. i-ai facut teste de toleranta a medicamentelor si a anesteziei?
trebuie sa stiu! multumesc!

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Da..nici lui Stefan nu i-au scos amigdalele anul trecut cand i-am facut operatie de polipi.Asa a considerat medicul.Si poate ca asa e mai bine.Realitatea e ca nici nu s-a mai imbolnavit asa des.Inainte facea foarte des rosu in gat.

In legatura cu caminul.Eu l-am avut pe Stefan anul trecut la caminul acela dintre sc 29 si sc 17.Doamnele niste dragute.Foarte rabdatoare si calme.L-am mutat dincoace la Step By Step,pentru ca dotarile sunt mai mari.Eu una sunt foarte multumita.Poate ca racesc mai des copiii care inca nu au imunitate.Chestia asta cu raceala carese ia de la un copil la altul....e general valabila pana cand fiecare capata in parte imunitate.E firesc dupa anii petrecutiu numai acasa a.la contactul cu alti microbi...sa reactioneze.Asa am patit cu Mihai...insa de la 5 ani nu a mai racit decat foarte rar.Nici in prezent nu raceste foarte des.

Eu sunt multumita decamin.POate care au parinti care pot sta cu ei si-si permit asa ceva...li se pare mai oki sa tina copiii acasa.Eu nu am
Pb asta cu racealaluata e un subiect pe care l-am vazut si in subiectul fetelor din Canada,Franta..ori din alta parte.Nu prea ai ce face.Sunt copii,sunt fragili si....asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir3lly spune:

Buna dimineata! Chiar nu da nimeni cafea?
Hai ca fac eu azi, dar fara prajituri ca ingrasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutti!

mir3lly beau eu cafea cu tine.... e liniste si pace pe forum. Toata gashca e in familie iar afara e foarte placut. Cred ca o plimbarica e binevenita.

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salutare, dau un ness, doreste cineva?
(Pentru vicioase si o )

Chiar asa, liniste pe-aici, am profitat si noi de vremea frumoasa si am iesit putin la plimbare, am facut si niste cumparaturi...acu' ne pregatim de munca

Mi-am luat si eu portia de net, nici mailul nu mai apucam sa-l deschid, ba chiar am pus si niste poze de la Sf. Ion in album, culmea harniciei la mine!
Asa ca, daca doriti sa ne vedeti...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/detail?.dir=/1169re2&.dnm=3121re2.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

azi am fost la patinoar cu shali. si am prins o repriza de hochei. nu va spun ce cumintiaca a stat shali si s-a uitat.nu intelgea de ce se fugaresc baietii aceia pe gheata si se bat.ma intreaba la un moment dat :"mami, de ce se bat baietii cu lopetile alea?"am ras pe burta....i-am explicat eu in mare cam care sunt regulile la hochei pt ca si eu stiu foarte putin despre acest joc .nu stiu cat a inteles dar a fost multumita.apoi am intrat noi pe gheata! nu m-am mai distrat de mult asa de bine! bineinteles ca patinam prost si ma tineam de sotul meu dar ne-am simtit super. fiica-mea nu se mai dadea dusa.am hotarat sa mergem la patinoar in fiecare we.si s-o inscriem pe shali la patinaj. sa vedem ce o sa iasa!
are cineva nr dr. Dumitrache, de la Parhon din Buc?
am intrebat asa... poate am un dram de noroc, pt ca de 2 sapt ma chinui sa imi fac o programare la el la buc si nu reusesc.mai incerc si a 3 a sapt.
sa aveti o saptaman buna. cea care a trecut a fost una buna pt mine. am luat examenul de inspector de resurse umane.
mai am 4 examene si gata!

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput