La noi la Galati sa veniti ! (31)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dinedana spune:

Numai ce-am citit postarile voastre referitoare la gradinite si la concluzia ca se tin copii bolnavi in clasa ca sa nu piarda ceva"papica" si personalul, am ajuns si eu.
Cind am dat-o pe Antonia la gradinita am zis ca fac un lucru bun pentru educatia ei chiar daca are numai 3 ani si e foarte mica.
Am ajuns sa urasc aceasta gradinita si numai gindul ca s-a mai prins cite ceva de ea nu m-a lasat sa o opresc acasa.
E o nesimtire si o delasare totala si sunt convinsa ca de aici se trag toate bolile copiilor nostri care nu cred ca mai au de mult imunitate de cite antibiotice pompam in ei!
Eu am trecut pe medicamente homeopate pentru ca fiica-mea dela 15 sept incoace saptaminal a inghitit antibiotice, mucii nu i se mai uscau si mai nou incepuse sa sforaie ca taica-su.
Stiam ca are polipi, dr. homeopata mi-a confirmat dar mi-a spus ca in sinusurile ei s-a strins infectie multa si drept sa va spun de cind am inceput tratamentul scoate fiica-mea niste chestii din nas mai ales dimineata de ma crucesc!
Astept sa vad pe cind urmatoarea raceala, mai nou a aparut varsatul de vint in gradi si am fost pusi in garda ca daca parintele nu are ce sa faca cu copilul, ele trebuie sa-l primeasca.Deci, vor face toti sa nu-mi fac iluzii prea multe ca scapa, si am propus ca mai bine ii lasam in carantina pe toti acolo ca si asa le sunt tare "dragi" copii nostri!
Despre operatia de polipi dr. noastra s-a aratat destul de precauta in sensul ca oricum se refac, mai bine ii tratam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

E intr-adevar suparator ce se intampla in gradinite....dar ce putem face???? Sa tii copilul acasa iar nu e bine. Creste cu o bona sau o bunica, care nu stie excat cum sa-i dezvolte calitatile si capacitatile, care nu stie cum sa-l tina in frau, mai mult decat atat il alinta ..... eu una nu sunt de acord nici cu varianta asta. Cred ca se dezvolta mult mai frumos cu ajutorul gradinitei si a activitatilor care se fac acolo. Bine.... stiu ca sunt si exceptii...ma refer la gradinitele bune...

Viorica, mersi de rapuns! Pupici tuturor si sanatate!

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

Aaaaaaa.....am uitat. Unde este gradinita Cristal mai exact? Am auzit si eu ca e buna. Multumesc!

Razvan

Mergi la inceput

Dar ....omul de zapada??? Scuze....sunt noua in bransa..hihihih..

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor!!
Ma mira ce aud de caminele la care duceti voi copiii!!
Pentru ca la caminul unde-l duc eu pe Stefan treaba se petrece exact invers.Adica asistenta ne pune in vedere imediat ce observa ca micutul e racit,fornaie sau tuseste sa-l tinem acasa macar cateva zile pana se reface.Din acest motiv si pentru a nu avea discutii cu parintii copiilor sanatosi l-am tinut acasa de acteva ori pe Stefan.Si pentru asta a trebuit sa-mi iau medical eu.
Va zic la modul cel mai sincer ca la caminul Step By Step nu primeste copii cu probleme de sanatate.Poate si pentru faptul ca sunt copii multi.E o adevarata batalie sa inscrii copilul aici.
Pentru a mine a fost mai simplut sa-l inscriu pentru ca aici l-am avut pe cel mare si stiam pe toata lume:directoare,educatoare,asistente,administratora....

Eu acum stau in centru..dar tot acolo in 19 duc copilul in fiecare dimineata.Bineinteles cu masina.

In rest...eu le dau la copii vitamine.Am luat diferite vitamine de pe www.cosmopharm.roLa preturi mult mai mici ca in magazinele gen Plafar.

Multa sanatate va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

La Multi Ani, fetelor!

Korinna Ma mir ca tu scrii despre gradinita in asa o lumina. Eu nu am aceeasi parere, din pacate. Si ca sa inteleaga fetele, noi avem copilasii in aceeasi grupa.
Am amanat cu o saptamana inceperea gradinitei tocmai in ideea ca nu o sa mai fie probleme, dar pe 15 ian ne-am luat inima-n dinti. Si ce credeti?? Pe 16 ian, cand am luat-o deja era infundata!!! Am vorbit si eu cu educatoarea, am intrebat-o daca sunt copii bolnavi si mi-a spus ca sunt 2 care tusesc in asa hal incat ceilalti nu se pot odihni la somnul de pranz!!! Fapt confirmat de Andra, de altfel. M-am revoltat si am cerut niste explicatii si stiti ce mi-au spus (atat asistenta cat si educatoarea)?? Ca i-au trimis acasa, vazand ca au probleme, si s-au intors dupa o ora cu avizul epidemiologic in mana! Asa ca aveau obligatia sa-i primeasca... iar parintii au motivat ca nu au cu cine sa-i lase. Asa ca dupa 2 zile de dus fata la gradi, am trecut-o din nou pe medicamente, din nou stam acasa. Si daca n-am mai bagat si eu vitamine si imunitare in ea, pai nu mai stiu care a mai facut-o!! Andra a ajuns dependenta de cele seringi de siropele, n-are importanta ca e cu vitamine sau cu medicamente alopate/homeopate.
Din pacate, asta e experienta mea cu gradinita Step-by-step.
Concluzia: cred ca asa e peste tot!!!

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caminik spune:

Unde se afla caminul asta?Cumva pe langa scoala 17 si 29?Ai idee cam la ce varsta primesc copii?Al meu are 1 an si 9 luni si ieri mi-i spus cineva ca ar trebui sa caut camin pt el din cauza ca nu prea au locuri si sa incep ca caut ca sa-i pastreze locul.Oare asa sa fie??????????????Va rog poate imi spuneti si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

caminik Daca intrebarea era referitoare la Step-by-step, iti pot spune ca se afla in spatele scolii 22. Daca stii zona cu scolile 29 si 17, inseamna ca poti sa-ti faci o parere. Dar tu vrei sa-ti dai copilul la 2 ani la gradi?? Nu stiu daca o sa primeasca asa mici... Oricum, incearca. Eu am "inscris-o" pe fii-mea cam pe la sf lunii februarie...Multa bafta!

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir3lly spune:

Salut fetelor! Care din voi e la scoala, asa mai la batranete? Am examen azi si e tare greu si tare ma intreb ce mi-o fi trebuit?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir3lly spune:

Despre gradinita ce sa va spun, parerea mea este sa nu cautati una cu fite ci una cu educatoare bune. Fetita mea este la o gradinita de cartier, nu particulara si sunt super multumita de ce invata si de cum se comporta educatoarea cu ea. Esta cu program normal si se numeste Prichindel.

Mergi la inceput