La noi la Galati sa veniti ! (31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Vai Cornelia ce-ati patimit ! Mititelul de el ! Bineinteles ca ne gandim la voi ! O sa fie bine !

Supe dulce finuta ! Sa va traiasca ! Si voi cumetrii (frumosi foc de altfel ) sa va intelegeti bine intotdeauna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

Super Lia sunt in aceeasi situatie cu tine. eu tot aman operatia in speranta ca nu voi fi nevoita s+o fac prea devreme. imi tremura sufletul de ingrijorare pentru ingerul meu.
Bafta multa! si iti doresc sa se termine totul cat mai binr posibil. te rog sa ne tii la curent. pemine ma intereseaya in mod deosebit cum a decurs operatia.
Sheryl ai o fetita tare frumoasa!
Eliza sa-ti traiasca finuta si sa te bucuri de ea!
am foarte mult de invatat pentru master.si nu pot ca fiica-mea este consemnata la domiciliu. nu pot sa o duc la gradi si stau dupa ea toata ziua.
oooooof!
va doresc o zi buna!

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leut spune:

Salutare! Sunt noua pe-aici. Ma primiti?
Am dat de forum exact cand eram in cautarea unui doctor ortoped si-am aflat despre dr. din Braila.
Am o fetita, Alexandra...
Hai, va pup si mai stau pe-aici ca vad ca sunteti multe!
http://www.totsites.com/tot/alexoata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caminik spune:

Buna dragelor!Sper ca nu va suparati ca ma bag si eu.Am si eu o fetita pe care am operat-o de amigdalite,cei drept acum 5 ani,dar imi aduc aminte fiecare detaliu.Am insistat sa o operez la sp judetean la dr Cristea din cauza ca i-a facut putina anestezie si totul a decurs ok.Cat despre sp de copii nici nu am vrut sa aud din cauza ca se facea acelasi lucru ca acum 20 de ani si nu vreti sa stiti,dar eu imi aduc aminte si acum cum a fost cand m-au operat pe la 6 ani.Eu am fost super multumita de dr si de felul cum s-a comportat fetita.

Mergi la inceput

Am uitat sa adaug ca si noi am petrecut craciunul la urgente ca shalinei nu-i mai trecea febra.ce greu a fost! numai cu ea in brate am stat , am facut la injectii de ne-am saturat. ca sa aflu de la educatoarea ei ca toti cei de la grupa mica au avut aceleasi probleme.deci fiica-mea a avut serbare marti impreuna cu grupa mica....si vineri a cazut la pat.virusul a fost luat de la gradi.clar!

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Am vazut niste nanuti fericiti, o mamica radioasa si o bebelina SU-PER-BA!
Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa!

Super-lia, bafta cu operatia! te cred ca esti ingrijorata, dar sunt sigura c-o sa treaca bine! si curaj, tinem pumnii!

Viorica, ce sarbatori ati mai avut si voi
Sanatate la pitica si spor la invatat!

Ieri am primit o veste...hmmm...o fetita de la gradinita noastra are scarlatina
S-a luat exudat de la toti copilasii, inclusiv educatoarea, ingrijitoarea si...teacher..asa ca am un morcov cat casa!
E posibil sa mai faca si alti copilasi, desi nu s-au manifestat pana acum...parca perioada de incubatie e de 21 de zile, nu? Voi ce stiti?

Va si mai bagati si voi un ochi pe-aci!(Poate si o tasta, ceva? )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Cookie Sabina merge la gradi ? Sau e vorba de gradinita scolii ? Sper sa nu va molipsiti si voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Laura, e vorba despre gradinita scolii, unde merg eu
Sabina...inca nu...mai avem ceva lupte cu pampersul...poate de la toamna, experimental.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare la fete.....
Slabutza miscare in ultima vreme....

Ca tot veni vorba de gradinitze... hop si eu. Stiti cumva care e perioada de inscriere pentru anul acesta? Si puteti sa-mi recomandati o gradinita buna in zona centru-gradina publica...???? Am auzit ca Elena Doamna se va inchide...o fi adevarat????

Vreau sa urez sanatate puiutilor bolnavi.... Si al meu e bolnavior. Suntem pe antibiotic ca avem un streptococ in gat, asa ca..... sa se stabilizeze vremea asta mai repede si sa dispara toti virusii din atmosfera......

Pupici tuturor....si sanatate!!!

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

Cristina inscrierile incep in primavara, cred ca in martie-aprilie.in zona unde stai tu sunt gradinitele:cristal de stat e buna si omul de zapada care e particulara. mie iar mi-au venit ganduri sa schimb puiul de la gradi.oare nu suntem protejati de lege impotriva epidemiilor de la gradi?
mai ales atunci cand copiii sunt tratati ca marfuri. am vb cu educatoarea shalinei si a spus ca nu le da voie managera sa trimita acasa copiii bolnavi pentru ca pierd bani si gradinita se inchide.
no coment!

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput