Dvs. îi puteţi oferi singura şansa!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Lulu, daca ai luat legatura cu cei de la Surpize, nu ai mai putea insista? Si eu mor de ciuda cand va ca tot aduc persoane de prin Italia, Germania sa isi revada familia, de parca ar fi la departarea de mii de ani lumina. E si tare greu de venit in ziua de azi din Italia sa iti vezi parintii. Chiar sunt penibili, eu nu ma uit , dar mai prind asa cate o frantura.
As zice sa mai insiti, poate totusi au terminat de studiat cazul si se vor gasi oameni binevoitori sa doneze.

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Sunt neseriosi! Eu am mai avut o colaborare cu ei si una mi-au spus si alta s-a intamplat in realitate.
Incercati sa le scrieti si voi. Poate aveti mai mult noroc. Pe mine m-au sunat dupa 1 saptamana de cand le-am scris.

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului nostru

Mergi la inceput

La Povestiri Adevarate am scris direct producatoarei, cu recomandare. Nimic! Cred ca li s-au impietrit inimile tuturor. Nu pot sa inteleg de unde acesta atitudine.
Haideti sa facem un Bazar in care sa vindem hainute de copil sau de ale noastre sau lucruri care nu ne mai sunt de folos. Poate asa reusim sa strangem banutii.

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Luminta excelenta ideea bazarului.Ma alatur si eu.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_p spune:

Dragi mamici,

Chiar nu am cuvinte sa va multumesc pentru tot ceea ce faceti.
Ma bucur atat de mult cand vad ca Alex este iubit si multe persoane ii sar in ajutor. Va multumim pentru tot! Va multumesc pentru incurajari, pentru sustinere, pentru implicare ...(cuvintele cred ca sunt de prisos, cred ca va dati seama cat de recunoscatori va suntem)

Alex e un pic mai bine. Dar,la boala lui nu sti niciodata ce va fi maine....Aceste crize il doboara dar totusi cand ii vorbim , ne raspunde cu un zambet si asta ne da putere.

Sa dea Domnul sa reusim!
Chiar este unica sansa a lui Alex !

Am primit un mail din China. Ne-au cerut sa le sunem daca venim la programare. Am raspuns < da> pentru ca o reprogramare ar fi la sfarsitul lui 2008. Ne-am asumat acest risc, daca nu vom reusi sa ne ducem, o reprogramare nu se va mai putea face. Ne-am lasat demult in mainile Domnului. Ce va vrea EL!

Cu respect si multumiri,
Mihaela P

Alex are 2 anisori si o sansa
http://predoi.netfirms.com/

http://www.jurnalul.ro/articol_69881/suferinta_pentru_elfiecare_zi_e_un_chin.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Draga Mihaela,

Stiu ca in astfel de situatii, cuvintele nu sunt de mare ajutor. Totusi, iti spun si eu tie ce mi-a spus si mie cineva si m-a ajutat sa trec peste momente critice: "Trebuie sa te aduni si fii puternica pentru ca are nevoie de tine, numai asa il poti ajuta". Si sa stii ca a avut dreptate. Si atunci cand am avut momente grele (care inca nu s-au terminat nici pentru noi, din pacate), am incercat sa fac tot ce a fost posibil sa il ajut, dar am incercat (si invatat, de fapt, sa fac acest lucru) sa accept situatia asa cum este, sa am incredere in Dumnezeu si sa ma resemnez, asteptand sa vad ce ne va aduce urmatorul moment si urmatoarea zi. Cateodata cred ca acceptarea asta "mioritica" e unui dintre lucrurile care m-a ajutat sa merg mai departe. Si gandul ca ce-o fi, o fi, importanta e ziua de azi si ca trebuie sa ma bucur ca Andrei e in viata la momentul asta si ca exista speranta zilei urmatoare.

Sper din suflet sa se rezolve problema lui Alex.

Ai incercat sa discuti cu spitalul din China posibilitatea de a plati un avans, o suma de care stii ca vei dispune la momentul actual, iar pentru restul sa iti faca un "plan de plata"? Adica sa platiti lunar rate la spital, uneori se poate si asa ceva.

Sau sa luati un imprumut de la o banca care sa va acopere diferenta?

Pe de alta parte, spuneai ca operatia in China este singura sansa a lui Alex. Nu puteti incerca sa depuneti un dosar medical la Directia de Sanatate Publica sau la Ministerul Sanatatii prin care sa sustineti cazul si sa solicitati sa va ajute cu sustinerea unei parti din cheltuielile tratamentului? Sigur este posibil, noi am incercat, dar dupa ce ne transferasem cu Andrei in Germania, in stare de urgenta, si ne-au refuzat dosarul pe motiv ca nu am obtinut aprobarea anterior transferului. Dar la voi ar fi timp.

O alta posibilitate ar fi sa discutati cu Casa de Asigurari de Sanatate, ei ar trebui sa preia cel putin o parte din costurile tratamentului. Daca operatia ar fi fost in Europa, cred ca ar fin trebuit sa acopere tot. Dar incercati sa va sfatuiti si cu ei, nu se poate sa nu gasiti o persoana cu suflet pe acolo care sa va dea un sfat bun, in cunostinta de cauza.

inca o idee: noi am scris si la Presedintie, care ne-a dat 30 mil ROL. sotul a zis ca e o gluma proasta, tata (care i-a ridicat) zicea ca nu stia daca sa ii ridice, daca nu cumva fac misto de el, avand in vedere suma pe care o aveam noi de plata la spital, dar eu am zis ca orice e mai bine decat nimic, am lasat coada jos si am zis multumesc. poate ca va ajuta si pe voi cu niste bani, multi, putini, e ceva.

Eu cred ca ai facut EXACT ce trebuia, confirmand programarea. Mergeti acolo, operati-l pe Alex, iar cu banii se va rezolva cumva. Important este ca el sa nu piarda timp pretios si sa aiba sansa de a isi reveni cat mai repede.

Eu nu va pot ajuta personal cu bani, lucru de care imi pare extrem de rau pentru ca imi dau seama prin ce treceti si cat de important este pentru Alex, dar sper sa va fie de folos ideile acestea.

multa sanatate si sa reveniti cu vesti bune

http://andrei.point.ro
http://b2.lilypie.com/HLo3p1.png
"Happiness is a smile"

Mergi la inceput

Pai hai sa ne organizam! Cine vrea sa se ocupe de bazar? Eu nu am timp sa o fac pt ca am inceput serviciul. haideti sa cautam prin casa s vedem ce nu ne mai e de folos si sa mai strangem niste banuti pt Alex.

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu m-as ocupa de bazar cu cea mai mare placere, insa si eu sunt la serviciu, si ma gandesc ca nu am sa pot sa ajung la banca sa iau extrase de cont...etc. Altfel cred ca m-as putea descurca. Am o banca langa mine, Carpatica, asta mi-ar fi aproape, daca am deschide acolo un cont cred ca as putea da o fuga in pauza de pranz.

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_p spune:

Dragi mamici,

Nu pot sa incep altfel decat zicandu-va inca odata ca va multumim mult ca ne sprijiniti si sunteti alaturi de suferinta noastra.

Doina, multumesc mult pentru incurajari. Multa putere si tie si multa sanatate micutului tau. Ma bucur ca esti tare si eu incerc din rasputeri sa fac fata situatiei si sa fiu tare pt el. In fiecare zi imi repet de "n" ori asta.

Nu stiu daca cei de la clinica din China vor fi de acord sa platim in rate pt ca practic nu au nici o garantie ca noi vom plati.Oricum voi incerca.
In legatura cu imprumutul, noi mai avem un imprumut destul de mare in banca si am facut toate socotelile, un alt imprumut nu pot sa mai fac pt ca nu a-si avea cum sa ma descurc, in afara de cheltuielile curente inevitabile ,medicamentele pe care le luam din strainatate sunt foarte scumpe iar lupta noastra nu se opreste odata cu acesta operatie. Ca celulele acestea sa-si faca "treaba" va trebui f multa recuperare, masaj, acupuntura... etc. Nu pot face fata.. M-am gandit de nenumarate ori....
Am incercat si prin Ministerul Sanatatii. Pt Alex nu se poate. Trebuie sa trecem de o Comisie Universitara de medici, iar medicii din Romania nu prea sunt de acord cu acesta operatie. Si ei cred ca acesta e viitorul dar nu <acum>....? Si intre timp ce sa facem....?

Te rog trimite-mi si mie la ce adresa ai trimis tu la Presedentie si ti s-a raspuns.

Alex s-a simtit tare rau sambata, iar a facut criza dupa criza. A trebuit sa-i pun un desitin(diazepam) ca nu se mai terminau. Off... dar... dupa ce s-a trezit a inceput sa-mi zabeasca iar...Zambetul lui imi da putere...

Mamicilor multumim pentru initiative!
Marami a vorbit cu cei de la UPC sa puna un anunt umanitar pentru Alex. Speram ca, putin cu putin sa reusim. Oare a aparut acest anunt pe UPC???

Cum fac rost de un cont paypal? Ma poate ajuta cineva? Cateva persoane din strainatate cu suflet vor sa depuna bani pt Alex si vor un cont paypal.

Cu respect si multumiri
mamica Mihaela P

Alex are 2 anisori si o sansa
http://predoi.netfirms.com/

http://www.jurnalul.ro/articol_69881/suferinta_pentru_elfiecare_zi_e_un_chin.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Exista cineva care vrea sa preia initiativa bazarului?Am destule lucrusoare si alte accesorii pe care le pot "dona" in favoarea lui Alex.Ceea ce nu stiu este cum se procedeaza cu un bazar?Stie cineva cum se procedeaza?O sa incep si eu serviciul peste o saptamana si din pacate eu stau foarte prost cu timpul.Abia o sa mai apuc sa-mi vad copilul inainte de culcare ca la trezire....nici atat.Daca este cineva dornic de a ajuta cu bazarul va sustin si eu cu tot ce pot.
Haideti sa ne mobilizam cumva si sa ajutam un pui mic.

Miha eu o sa mai trec pe la banca zilele astea si o sa va mai pun ceva banuti in cont.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput