Bucurii de sept - oct 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 19
anangel_lexi spune:
Eu nu vreau sa incep diversificarea la Maria inainte de 5 luni. E extrem de sensibila cu stomacul, asa ca nu vreau s-o chinui.
Ralu, m-ai facut si pe mine curioasa cu teoria cu gaurelele la bebeluse. Nu cred ca o sa se supere cineva. In fond, e parerea ta si fiecare are dreptul sa isi exprime parerea liber. Eu i-am facut gaurele pentru ca vreau s-o invat cocheta, sa-i placa sa se imbrace elegant, asortat, sa-i placa sa se dichiseasca. Pentru ca mie nu mi-a placut si am avut numai de suferit.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
mexxa spune:
Sa inteleg ca io si cu Tasia suntem copii care au facut copii??
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
_Ralu_ spune:
Nu, eu nu i-am facut alexiei gauri!
E o alegere strict personala. Daca atunci cand se va face mai mare va dori, ii voi face!
Pana atunci, consider ca are dreptul sa-si aleaga daca vrea sau nu sa aiba gauri in urechi.
Eu am gauri, darn u port cercei ca nu-mi plac! Nu vad rostul sa port niste cercei asa tot timpul, decat daca am la ce sa-I asortez, sa-I schimb mereu…pt diferite ocazii….si nu ma pasioneaza! Am cateva perechi de cercei pe care-I pun ocazional.
Cat am fost mica i-am purtat ca asa m-am pomenit cu ei de cand ma steam. Cand m-am prins care-I treaba, ca se pot scoate, i-am scos!
Cum spuneam e o alegere strict personala, gandita mult, si asta e concluzia la care am ajuns! Nu zic ca trb sa faca si alte pers la fel! Doamne fereste! Gusturile…..stiti vb!
Cand eram gravi ma zis ca-I fac! Ii pregatisem cercelusii mei de cand eram mica…..ii luasem cu mine la spital! Cand mi-am dat seama ca o fac din spirit de turma! Ca asa facea toata lumea! M-am oprit un pic si m-am gandit si am hotarat ca nu-I fac!
Asta e toata povestea! Niciun mister!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by mexxa
Sa inteleg ca io si cu Tasia suntem copii care au facut copii??Andreea mamica de ingeras luptator
Noi avem ...
si io, si io! eu in 1983!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
MamiLili spune:
Mexxa, acum am vazut ca tu esti cea mai mica, am crezut ca-i Tasia mezina noastra! Mamaaaa, la varsta ta de cata putere de caracter dai dovada. Ma gandesc acum la sarcina pierduta, mama accidentata, bunicul mort de ziua ta, copilas nascut inainte de termen,...esti super puternica, toata admiratia, jos palaria!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!
Poze Mathias
mexxa spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Mexxa, acum am vazut ca tu esti cea mai mica, am crezut ca-i Tasia mezina noastra! Mamaaaa, la varsta ta de cata putere de caracter dai dovada. Ma gandesc acum la sarcina pierduta, mama accidentata, bunicul mort de ziua ta, copilas nascut inainte de termen,...esti super puternica, toata admiratia, jos palaria!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!
Poze Mathias
wow ce frumos ai vb despre mine...
da m-am maturizat prea repede..nu am stiut ce e aia copilarie..insa nu imi pare rau ca sunt asa tanara si cu un copil...am noroc de sotul meu care este langa mine de cand aveam 15 ani...fara el nu cred reuseam sa trec peste tot ce am avut de tras...
Cresc odata cu copilul meu...iar lui o sa ii oferim tot ce nu am avut noi..(el nu a avut nici mama nici tata) iar eu daca i-am avut .....
Gata ca nu vreau sa ma intristez.
Noi avem ...
floricel79 spune:
quote:
Originally posted by inni
Floricel tie tr sa-ti raspunda cine e din Cluj. Eu am citit demult intrebarea ta..dar nu sunt de acolo. Poate stie Crisnemes ca si ea e tot din Cluj. Aici, iti fac gauri la magazinele cu bijuterii din aur..nu la toate..la unele. Cand i-am cumparat cerceii Amaliei...acolo la mag mi-a spus ca pot veni sa=i gaureasca urechile ca au pistol. Nu scria nimic pe nicaieri..daca nu intram inauntru sa vb cu vanzatoarea habar n-aveam.A..si vezi ca daca ii faci gauri cu pistol..ii pune si cercei speciali.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
Multumesc, o sa-ntreb pe-aici prin zona!
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria
floricel79 spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
pai daca ti-e mila de ea, de ce ii faci gauri? e musai? vrei tu fetita cu gauri in urechi? poate ea nici nu si-ar dori gauri....zic si eu!
eu am teoria mea referitor la gaurile in urechi la bebelushe.....dar n-am de gand s-o dezvolt ca mi se urca lumea in cap!
mi-e mila sa-i gauresc urechile clasic, cu acul dar in ultima instanta asta voi face. ideea este ca eu vreau sa-i pun cercelusi iar daca ea nu o sa vrea cand va fi mare... poate sa si-i scoata. deocamdata imi asum "riscul" de a face aceasta alegere eu in locul ei iar daca dau gres... asta e; asta sa fie cea mai mare problema.
imi pare rau ca nu i-am pus in maternitate ca-i aceam la mine dar cu toata nebunia din zilele alea... am uitat.
raluca, poate ai mai raspuns la intrebarea asta dar n-am timp acum sa citesc in urma: de unde i-ai luat alexiei costumasul de craciunita? e superba in toate pozele dar in craciunita e deosebita. as vrea sa-i iau si eu, nu stiu daca o sa gasesc prin cluj mai ales ca sunt numai singura cu ea toata ziua si as avea timp sa caut prin toate magazinele.
poze cu noi
_Ralu_ spune:
in cazul asta, cred ca la o bijuterie e cel mai bun loc, cum zicea si inni! am fost cu o prietena cand si-a facut si nu au durut-o deloc in mom ala! dupa aia a durut-o un pic! dar nu-i poti pune cerceii direct. ca odata cu gaura ii pune si cercel din ala medicinal...sau cum s-o numi! succes!
costumasul l-am luat de la carrefour! in cluj nu cred ca aveti, dar aveti cora, unde ma gandesc ca ar putea fi....
o intamplare fericita...
floricel79 spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
in cazul asta, cred ca la o bijuterie e cel mai bun loc, cum zicea si inni! am fost cu o prietena cand si-a facut si nu au durut-o deloc in mom ala! dupa aia a durut-o un pic! dar nu-i poti pune cerceii direct. ca odata cu gaura ii pune si cercel din ala medicinal...sau cum s-o numi! succes!
costumasul l-am luat de la carrefour! in cluj nu cred ca aveti, dar aveti cora, unde ma gandesc ca ar putea fi....
o intamplare fericita...
Carrefour inca nu avem, e drept da se pare ca o sa avem la anu'... La Cora o sa mergem ca e la numai 5 min de noi si sper sa gasim ceva, daca nu...ramane pe anul viitor.
Pupici de la noi
Am pus poze noi in rochita rosie. Multumim, oricum.
poze cu noi