Bucurii de sept - oct 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Vladut a avut azi un musafir: pe Stefanel al Roxanei. N-a prea fost el o gazda buna, la inceput a dormit fara jena, apoi s-a trezit si a inceput sa tzipe... Pana la urma bebelusii au avut o scurta intrevedere amicala imortalizata in cateva fotografii. Roxana, zi-mi daca e ok sa pun pozele pe Webshots. Am probat caciulita si e super, multumim !

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Ooooo ce frumos! Abia astept sa vad poze cu baietii!

Eloise si Alessia, mi-am dat seama cate avem noi in comun: pe langa orasul natal (Suceava), toate 3 avem baieti care seamana bucatica rupta cu taticii lor.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Buna seara,
Am nevoie de opinia fetelor farmacieste. Mi-a recomandat medicul de la spital sa-i dau lui bb Gentamicina 0,5 ml, dizolvata in putin ceai. Am citit in prospect ca reactiile adverse sunt cam multe. Gentamicina asta mi-a fost recomdata contra "unei posibile infectii"????
Multumesc.

Mergi la inceput

Gigi, despre gentamicina s-a discutat nu cu mult timp in urma. Este ototoxica, adica toxica ptr urechi si dupa un tratament indelungat poate aparea surditatea. Exprimarea "unei posibile infectii" apartine medicului? Daca da, ma indoiesc de competenta lui, mi se pare un comportament de genul poate-i bolnav copilul,poate nu, nu-mi dau seama, mai bine sa bage niste antibiotic (si culmea unul atat de controversat). Dac-as fi in locul tau as duce copilul la un medic care mai stie si-un pic de meserie si as face si-o antibiograma. Exista o plaja intreaga de antibiotice ce pot fi administrate copiilor fara atatea contraindicatii, un medic bun iti poate recomanda antibioticul de electie pentru infectia copilului tau (daca exista).

Editez: are dreptate Inni, n-am fost atenta la faza cu ceaiul. Pai gentamicina nu se absoarbe deloc cand e administrata oral.

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

S-o bea ? Pai n-are nici un efect. Poti sa-i dai o cana. Gentamicina se adm intramuscular/intravenos/local in unguente...oral nu se absoarbe.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Inni, MamaLili, va multumesc.
Mi-a recomandat antibioticul exact pentru o probabilitate. Nu mai stiu ce sa zic. Este al 2-lea medic la care ma duc, si am vorbit cu alti 2, si toti se contrazic. Coprocultura lui bb e in regula, nu are febra, da' hai cu antibioticul pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Salutari...revin dupa o perioada mai lunga dupa care nu am mai intrat chiar deloc. Nu stiu daca va amintiti, dar va spuneam ca am fost racita, cu temperatura...ei sa stiti ca totul a denaturat destul de urat...am facut temperatura mare: 39 cu 3...nasol...am ajuns si la urgenta cu ambulanta, era sa ma interneze. A fost groaznic. In fine...a trecut si acum am scapat de temperatura, dar am ramas cu o tuse destul de urata si cam atat. Totul a durat exact o saptamana...o viroza tipica.
Fata abia daca ma mai recunoaste cu masca pe fata.

Voiam sa va intreb...cele care ati fost racite, cat ati tinut masca...ca nici eu nici fata nu mai rezistam!!!!!
Din nou nu mai vrea sa manance...decat cate 2,3 minute. Am cantarit-o si ...stupoare: in luna a treia nu a pus decat 500 grame...groaznic de putin. Nu stim ce sa mai facem. Nu mi se pare deloc normal.

CE SPUNETI DE CELE DE MAI SUS?

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput

Lakioana, ce frumoasa e Rebeca! Si ce buuuuuuze are, o sa fuga baietii dupa ea s-o pupe!

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

aha deci nu sunt singura a carui baietel seamana leit cu tati

elena mami de darius stefan(25.09.2006)

http://www.dropshots.com/darius_2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by lakioana

Salutari...revin dupa o perioada mai lunga dupa care nu am mai intrat chiar deloc. Nu stiu daca va amintiti, dar va spuneam ca am fost racita, cu temperatura...ei sa stiti ca totul a denaturat destul de urat...am facut temperatura mare: 39 cu 3...nasol...am ajuns si la urgenta cu ambulanta, era sa ma interneze. A fost groaznic. In fine...a trecut si acum am scapat de temperatura, dar am ramas cu o tuse destul de urata si cam atat. Totul a durat exact o saptamana...o viroza tipica.
Fata abia daca ma mai recunoaste cu masca pe fata.

Voiam sa va intreb...cele care ati fost racite, cat ati tinut masca...ca nici eu nici fata nu mai rezistam!!!!!
Din nou nu mai vrea sa manance...decat cate 2,3 minute. Am cantarit-o si ...stupoare: in luna a treia nu a pus decat 500 grame...groaznic de putin. Nu stim ce sa mai facem. Nu mi se pare deloc normal.

CE SPUNETI DE CELE DE MAI SUS?

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Lakioana a mea a pus in a doua luna 1400gr iar in a treia luna a pus 600gr! Medicul zice ca e f normal sa scada ritmul de crestere ca daca ar fi constant iti dai seama unde ar ajunge...

Si eu am purtat masca doar cateva zile ca am fost racita insa nu chiar asa tare ca si tine; chiar si azi am mai purtat-o putin dar am renuntat la ea ca n-o mai suportam nicci noi; nici pe mine nu ma recunostea cu masca si oricat incercat s-o fac sa-mi zambeasca ea se uita, se uita si nik. Zero barat.

Noapte buna copii.

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput