Bucurii de sept - oct 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 18
MamiLili spune:
Maaaaaai fetelor, pai daca stiam c-o sa starnesc atatea discutii cu anul nasterii mele formulam altfel postarea. Oricum m-am distrat copios citind replicile voastre!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!
Poze Mathias
floricel79 spune:
Se pare ca o sa o las in ritmul ei si n-o sa-i pun supozitor inca; practic asta nu e constipatie, scaunul fiind moale si neschimbandu-si consistenta.
Mey fetelor, papusa mea doarme prea mult!!!! Azi a stat treaza vreo 3 ceasuri, in 2 reprize. Si si-a reglat in sfarsit programul d emasa: de vreo 3 saptamani mananca ziua la 2 ore!!!!!!!!!! si noaptea la 3-4 ore.
Se pare ca nu pot s-o pacalesc deloc si sa-i raresc mesele ca-i rea de foame rau de tot!Daca incerc sa aman 5 minute masa urla ca din gura de sarpe asa ca ii dau cand cere si gata.
Sper sa rezolvam cat de repede si cu cercelusii dar mai cercetez unde as putea sa i le gauresc cu pistol; mi-e asa o mila de ea saraca... am si visat noaptea ca i le-a gaurit o prietena fara sa-mi zica dar numai o ureche facuse ca am aparut eu si am prins-o!
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria
inni spune:
Floricel tie tr sa-ti raspunda cine e din Cluj. Eu am citit demult intrebarea ta..dar nu sunt de acolo. Poate stie Crisnemes ca si ea e tot din Cluj. Aici, iti fac gauri la magazinele cu bijuterii din aur..nu la toate..la unele. Cand i-am cumparat cerceii Amaliei...acolo la mag mi-a spus ca pot veni sa=i gaureasca urechile ca au pistol. Nu scria nimic pe nicaieri..daca nu intram inauntru sa vb cu vanzatoarea habar n-aveam.A..si vezi ca daca ii faci gauri cu pistol..ii pune si cercei speciali.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by floricel79
Am o intrebare pt fetele(pardon, mamicile :)) care alapteaza exclusiv: cat de des face caca bebe? a mea face mai nou o data la trei zile. se mai screme ea uneori dar parca n-as obisnui-o cu supozitoare. Voi cum faceti?
Teo face o data la doua zile.
Eu zic s-o lasi asa, n-o chinui cu supozitoare, mai ales daca nu prezinta nici un disconfort.
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by floricel79
Sper sa rezolvam cat de repede si cu cercelusii dar mai cercetez unde as putea sa i le gauresc cu pistol; mi-e asa o mila de ea saraca... am si visat noaptea ca i le-a gaurit o prietena fara sa-mi zica dar numai o ureche facuse ca am aparut eu si am prins-o!
pai daca ti-e mila de ea, de ce ii faci gauri? e musai? vrei tu fetita cu gauri in urechi? poate ea nici nu si-ar dori gauri....zic si eu!
eu am teoria mea referitor la gaurile in urechi la bebelushe.....dar n-am de gand s-o dezvolt ca mi se urca lumea in cap!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
_Ralu_ spune:
quote:
Intrebare pentru mamicile care alimenteaza bebeii artificial: ati inceput sa dati la bebei sucuri? In Capraru scrie ca dupa 3 luni se pot da sucuri de mar si morcov la copiii alimentati exclusiv cu lapte praf.
noi n-am inceput. zic ca pe la 4 luni jumate o sa incep. mi se pare totusi prea devreme la 3 luni! parerea mea!
quote:
De la cate luni se pot tine bebeii in carut cu spatarul ridicat la primul nivel? Deea e foarte curioasa si cand iesim afara mai mult urmareste ce este imprejur. Daca ar avea spatarul ridicat ar vedea mai bine.
noi pe alexia deja o tinem la nivelul de mijloc (are 3 - culcat, semi si ridicat). mai ales ca acum o imbracam gros, sta f tapana si bine!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
mephala30 spune:
Floricika, sunteti amandoi frumosi! Si chiar semanati...
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
GETY spune:
Nu, Inni, nu in fiecare zi, cam o data pe saptamana. La mine cand incearca sa iasa cu scaunul si nu reuseste, se screme asa, sa inroseste la fata, apuca sfarcul lasa sfarcul si tot asa. E un du-te vino... Si mai scapa si cate un tipat. Nici eu n-am vrut sa-i pun, voiam sa o las si a treia zi, dar...
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
floricika spune:
Multumim fetelor de aprecieri, deci pana la urma fii-miu seamana cu mine
Raluca, tu nu i-ai pus cercei Alexxiei? Si care e teoria?
Poze
floricika spune:
Eu o sa ii dau lui David suc de morcov incepand cu ianuarie (deci la 3 luni jumate).O saptamana suc de mere, una suc de morcov, apoi supa si tot asa....
Poze